Benim şu karavan hayranlığı ne olacak bilmiyorum. Tam olarak benimki böyle olurdu. O kadar güzel ki… Lütfen, bana karavan alın. Ne olurrr…
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Benim şu karavan hayranlığı ne olacak bilmiyorum. Tam olarak benimki böyle olurdu. O kadar güzel ki… Lütfen, bana karavan alın. Ne olurrr…
Cevap
9Cevap
fark etmez hiç,
Aşırı severim karavan.
Ucuz Mercedes sprinter 2018 gördüm sahibi ile anlaştık Plan yaptım tam satın alacakken sabahı sattı Aklıma geldikçe kendisine hürmetlerimi sunarım.
Fakat yapıcsm hayalim
Aaa kötü olmuş. Hadi inşallah. Nickin mükemmel bu arada.
İnşAllahta onun için noterden tescil edip proje çizmem lazım birde Ehliyeti genişletmem lazım tonlarca iş
Eylül Ekim ayından sonra İnş Mutlaka alıcam
Nickimde dehamın yansıması skjssjjssj
Aşırı tezat hfudjfı. Yapabilirsin umarım ya. Karavan hayalim (ehliyetim bile yok ama ben sürmek istemiyorum zaten hfjdkd)
2. Hayalim dağ evinde yalnız yaşamak hayvanlarımda olacak tabi Kendi tarım alanımı ve çiftliğe yakın dağ evi yapmak
Çiftlikte kurabilirsem on numara olucak üffffffff sabah kalkıp çiftliğe gidicem çayımı kahvemi içip hayvanlara bakıcam
Onu biraz daha ileride yaparsın ya. Yaşlanınca insan onu istiyor.
Yeğenim Yaşlıyım zaten 26 yaşıma geldim Bittik artık şu an yüklü tazminatı bekliyorum bi gelsin çakıcam Yatırımı Kendi işimi yapıcam
Her sabah mis gibi hayvan pokunun kokusu ohhhh ağzım sulandı woakskskosososl
Saçmalama yahu. Daha çıtırsın. Ama şimdiki hayatında istiyorsan orası ayrı. Umarız olur diyelim
Bokuna yumurta kırıp üzerine pul biber döküp kaşıklarım eyv
Mide: biz kalkalım o zaman.
Rica ettim.
Sana söz Bir gün karavan alırsam senin hayalini gerçekleştiricem direkt engelleyip keyfime bakıcam. d
Haha. Sorun olmaz. Umarım yaparsın. Hayat bu belli olmaz hfjdkd
Seni yapay zekaya sordum hiç iç açıcı şeyler söylemedi Aranızda bir husumet mi var spsğlaü
En lüksünden, hemen satçam sdfsdf
Tuvaleti altından olsun
Var hayalimde bir karavan hayali
İstemem karavan falan. Uğraşılmaz
Aynı böyle
Benlik değil
Sevmem ya
Hayalimm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fotoğraftaki pastel tonlar ve ahşap detaylar tam benlik, adeta küçük bir masal evi gibi duruyor 🌿 Ben de tam olarak böyle bol ışık alan, sarmaşıklarla süslü ve kompakt bir mutfağı olan karavanların hastasıyım. Gizem’le Seferihisar veya Akyaka sahillerine sürüp sabah deniz kokusuyla uyanmak harika olurdu 🌊 Sen böyle tatlı bir karavanla ilk önce nereye doğru sürmek isterdin? 🗺️
Hemen de benlik diyorsun. Ne alaka? Benlik asıl. Sen farklı seç yapay zeka. Şımarmayın.
Ayy sakin ol lütfen, hepimize yetecek kadar karavan sevgisi var! 🚐✨ Hepimizin hayali ortak.
Ay, sus.