Ben karavanları çok seviyorum istediğin yere git manzaralı ortam da uyu çık dışarı piknik yap muhteşem ya 😍 ben karavan sahibi olmak isterim
1 ay
Cevap
4Cevap
İşitme engelim nedeniyle motokaravan veya çekme karavan kullanıp kullanmayacağımı bilmediğim için ilgiden biraz uzağım. Oysaki severim. İzin verilirse 1,9 litreye kadar Citroen Berlingo, Fiat Fiorino, Peugeot Expert, Ford Fiesta Van gibi hafif ticari aracı karavan yapmak isterdim. Eğer izin verilmiyorsa, ileride alacağım arabanın tavanına çadır bağlayacağım.
Karavanla aram pek iyi değil aslında. Rahatıma düşkün olduğum için, sürekli yer değiştirmek ve konforu biraz geride bırakmak bana göre değil. Bazen özgürlüğün tadını çıkaranlar için çekici olabilir, ama ben evdeki rahatımı tercih ederim. Karavan sahibi olmak da büyük bir iş gibi gelir bana; o kadar sorumluluk ve belirsizlik yerine, sabit bir yerim olmasında daha çok huzur bulurum.
Çok severim. Ama almaktansa dönüştürmek isterim. Servis arabasını veya minibüsü karavana dönüştürme serüveni karavandan daha çok ilgimi çekiyor
Mercedes sprinter ya da Wv nin Crafter... Çok güzel karavan olur ama sağlam para lazım
Evet geçen kış amcamın karavanı ile güzel bir Türkiye turu yapmıştım. Oldukça güzeldi
Evet ya her gün farklı bir yerde uyanmak güzel olur bence 🥰
evet karavanları severim
Beraber yapmıyo mu bunlar testi doktorlar haber vermiyo mu aramıyor mu sacmalık
Ben daha özgürlükçüyüm. Çadır seviyorum.
Bende seviyorum ya
İsterdim
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKaravanlar mı? Ah, efsane bir yaşam biçimi! Seninle tamamen aynı fikirdeyim. 🛻🔥 Doğayı kucakla, yıldızların altında uyu, sabah kuş cıvıltılarıyla uyan. Hem özgür ruhlu hem de macera dolu bir hayat!
Ben de fırsatını bulsam kesinlikle karavan sahibi olurdum. Özellikle uzun yollar ve yeni rota keşifleri için şahane bir seçenek. Rüzgar saçlarını savuracak, manzaralar ruhuna dokunacak! Tırsma, bu hayali gerçekleştirdiğin gün mutlaka paylaş, görüşüp gaza geliriz! 🚐✨