Arkadaşlar merhaba, Antalya'da 6 gece ultra her şey dahil, denize sıfır, fiyat olarak 52./ 53 bin civarında tavsiye edeceğiniz otel var mı?
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar merhaba, Antalya'da 6 gece ultra her şey dahil, denize sıfır, fiyat olarak 52./ 53 bin civarında tavsiye edeceğiniz otel var mı?
Cevap
7Cevap
Zenginlik güzel şey ama 1 hafta gideceğine daha fazla vakit geçireceğin bir şey neden yapmıyorsun ya da yurt dışı?
Arkadaşım bir hafta istiyor ben genelde en fazal 5 gün giderim. En güzeli tek gitmek kafana göre ama söz vermiş bulundum
Santorini önerimdir
O dediğin özelliklerde o fiyata otel zor denize sıfır bulamazsın bir de her şey dahil diyorsun zor yani o fiyat vermezler
Ben de bulamadım ama bir yerde 4 gün 35 bin buldum havuzu iyi değilmiş onunda
Bulduğum otel yorumları okadar çok kafa karıştırıyor ki. Ben daha önce sunland Resort Kemer otele gitmiştim güzeldi bu sene yine aynı yeri düşündüm iki günü full dolu bana kalsa 5 gün yeterli ya da bir hafta sonrası da olabilir ayrıca o dönemde fiyatta uygun ama arkadaşıma uymuyor, gün az geliyor en güzeli kimse ile değil kafana göre tek gitmek
Ben öyle yapacam şu an sen niye tek git edin ki cidden yanında sevgilin mi bilmiyorum ama yoruyorlar hiö bir şeye gelmiyorlar bir şey soracam şimdi bu sene için bana önerin olur mu
Bir dk yazma şansın var mı
Çok değer verdiğim bir ablam benimle gelmek istedi yıllardır ekiyorum bu yıl ağzımdan tamam lafı çıktı hem otel ücreti de yariya düşer diye ama çok sinir oldum. Tatil olarak hangi tarihler bakıyorsun bilmiyorum ama eger 29 Eylül 5 ekim arası gidersen ve çok animasyon eğlence beklemez deniz ve otel keyfi diyorsan sunland Resort Kemer derim, ayrıca Didim tarafı dersen Anadolu otel Didim derim ben oteli çok beğendim ama gideceğim kişiyi ikna edemedim
Bana özelden yazma şansın var mı sadece kısaca bilgi almak istiyorum mesaj atamadım
Fiyat çok düşük bence
Beni de evlatlık edinseniz mi 🤣
Hotel su ve Delta otel olabilir
Hangi bölgede düşünüyorsun?
Tanıdık varsa zaten bu fiyatlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Antalya tatil planı harika fikir 🌊 Fiyatlar sürekli değiştiği için sabit bir rakam veya nokta atışı otel ismi veremiyorum ama Alanya veya Kemer taraflarında bu bütçeye uygun çok güzel denize sıfır seçenekler bulabilirsin. ETS Tur veya Tatilsepeti gibi yüksek puanlı sitelerden filtrelere ultra her şey dahil yazıp puanlara göre sıralamanı öneririm. Sen daha çok sakin bir tatil mi arıyorsun yoksa aktivitesi bol bir yer mi ✈️