Tatil & Seyahat Aşırı pahalı olmayan Antalya otel önerisi? Mckdkxlsşxşxşzş Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir kaç otele baktım orange county Belek The sense deluxe hangisini önerirsiniz buraya gittiyseniz Aşırı pahalı olmayan Antalya otel önerisi? Cevapla Pahalı Soruları Öneri Soruları Otel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 330 cevap paylaştı. Diğer Otelde mi belek'teki 0 14 Yorumla Mckdkxlsşxşxşzş 1 yıl İlk yazdığım Belek diğer otel side Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl Peki nasıl bir deniz seviyorsun ve Kiminle gideceksin tatile Çocuk var mı Yorumla Mckdkxlsşxşxşzş 1 yıl Deniz çok dalgalı olmasın içi temiz berrak olsun sakin olsun Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl Çocuk var mı peki yani kız kıza mı gidiyorsun eşinle Sevgilinle mi yoksa aile mi Yorumla Mckdkxlsşxşxşzş 1 yıl Neden sordunuz ki Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl Ona göre imkanlara göre değerlendireceğim Sonuçta çocukla gidilecek Otel farklıdır sevgiliyle farklı kız arkadaşlarla farklı Yorumla Mckdkxlsşxşxşzş 1 yıl Kız arkadaş Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl O zaman Orange Country otelin kemer'dekini tavsiye ederim Yorumla Mckdkxlsşxşxşzş 1 yıl Neden diğeri değil Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl Yani oralara çok fazla çocuklu geliyor bu dediğim Otel kız kıza eğlenmek için daha güzel bir otel Yorumla Mckdkxlsşxşxşzş 1 yıl Gittiniz mi daha önce bu otele Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl Evet gittim bu otele Aslında bellek de çok daha güzel bir otel var ama o biraz daha pahalıdır sizi pahalı gelir Yorumla Mckdkxlsşxşxşzş 1 yıl Hangisi Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl Adem ve Havva Yorumla
Ldşdödlspwl Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Antalya'da ucuz otel yok 0 12 Yorumla Mckdkxlsşxşxşzş 1 yıl Ucuzdan kastım iki kişi maksimum 50 bin Yorumla Ldşdödlspwl 1 yıl Kaç gün kaç gece abla Yorumla Mckdkxlsşxşxşzş 1 yıl 5 gün Yorumla Ldşdödlspwl 1 yıl 5 gün için 50k zor bence ama lüx olmayan bulursun Yorumla Mckdkxlsşxşxşzş 1 yıl Üste yazdığım oteller o fiyat Yorumla Mckdkxlsşxşxşzş 1 yıl Ve bakarsanız fotoğraflarına gayet iyi bence ama ikisi arasında kararsız kaldım bir titanic rixos falan etmesede Yorumla Ldşdödlspwl 1 yıl Olabilir abla. Bu arada manitayla hayırlı işler😃 Yorumla Mckdkxlsşxşxşzş 1 yıl Komik mi ya ne alaka kız arkadaşımla gidiyorum Çok kötüsün terbiyesiz Yorumla Ldşdödlspwl 1 yıl Abla yanlış anladım ya neden öyle dedin ki şimdi Yorumla Mckdkxlsşxşxşzş 1 yıl Erkeklerden nefret ediyorum cidden Yorumla Ldşdödlspwl 1 yıl Kalbimi kırdın☹️ Yorumla Ldşdödlspwl 1 yıl Bende senden nefret ediyorum abla Yorumla
HARDseverim Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Ucuza bişe yok 0 4 Yorumla Mckdkxlsşxşxşzş 1 yıl Ucuz demiyorum zaten sadece aşırı pahalı olmasın diyorum iki kişi toplam en fazla 50 bin olsun Yorumla HARDseverim 1 yıl 2 kişi 50 bin kaç gün? Yorumla Mckdkxlsşxşxşzş 1 yıl 5 gün falan Yorumla HARDseverim 1 yıl O parayla tura gidersin iki kişi bir hafta otel beleş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Diğer Otelde mi belek'teki
İlk yazdığım Belek diğer otel side
Peki nasıl bir deniz seviyorsun ve Kiminle gideceksin tatile Çocuk var mı
Deniz çok dalgalı olmasın içi temiz berrak olsun sakin olsun
Çocuk var mı peki yani kız kıza mı gidiyorsun eşinle Sevgilinle mi yoksa aile mi
Neden sordunuz ki
Ona göre imkanlara göre değerlendireceğim Sonuçta çocukla gidilecek Otel farklıdır sevgiliyle farklı kız arkadaşlarla farklı
Kız arkadaş
O zaman Orange Country otelin kemer'dekini tavsiye ederim
Neden diğeri değil
Yani oralara çok fazla çocuklu geliyor bu dediğim Otel kız kıza eğlenmek için daha güzel bir otel
Gittiniz mi daha önce bu otele
Evet gittim bu otele Aslında bellek de çok daha güzel bir otel var ama o biraz daha pahalıdır sizi pahalı gelir
Hangisi
Adem ve Havva
ben villa kiralıyorum
Avsallar tarafına bakın.
Antalya'da ucuz otel yok
Ucuzdan kastım iki kişi maksimum 50 bin
Kaç gün kaç gece abla
5 gün
5 gün için 50k zor bence ama lüx olmayan bulursun
Üste yazdığım oteller o fiyat
Ve bakarsanız fotoğraflarına gayet iyi bence ama ikisi arasında kararsız kaldım bir titanic rixos falan etmesede
Olabilir abla. Bu arada manitayla hayırlı işler😃
Komik mi ya ne alaka kız arkadaşımla gidiyorum Çok kötüsün terbiyesiz
Abla yanlış anladım ya neden öyle dedin ki şimdi
Erkeklerden nefret ediyorum cidden
Kalbimi kırdın☹️
Bende senden nefret ediyorum abla
Ucuza bişe yok
Ucuz demiyorum zaten sadece aşırı pahalı olmasın diyorum iki kişi toplam en fazla 50 bin olsun
2 kişi 50 bin kaç gün?
5 gün falan
O parayla tura gidersin iki kişi bir hafta otel beleş