Tatil & Seyahat Antalya'da uygun ve her şey dahil otel tavsiyesiniz var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Fiyatı kalite tavsiye Güncellemeler+1 yıl Otel tatil tavsiyesi Antalya'da uygun ve her şey dahil otel tavsiyesiniz var mı? Cevapla Fiyat Soruları Otel Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
süngerbobyeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 85% +1 yıl Uygun fiyat bulabileceğim bir yer sanmıyorum Antalya gibi bir yerde hem uygun hem de kaliteli arıyorsun neredeyse imkansız 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok zor sanırım Yorumla
Aliiili Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl maitayla kalıcaksan otogarın karşısında güneş otel var. eğer tek isen markantalya tarafında bi pansiyon vardı tek kişilik. oralara bakabilirsin 0 0 Yorumla
kalpkalpkalpkalpp Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Grandpark Lara cok iyi 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Bakacağım Yorumla kalpkalpkalpkalpp +1 yıl Agoda’dan bakabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Agoda nedir Yorumla kalpkalpkalpkalpp +1 yıl Otellerin olduğu bi uygulama Yorumla Soran +1 yıl Turizmde mi çalışıyorsunuz Yorumla kalpkalpkalpkalpp +1 yıl Yok Hayir Yorumla Soran +1 yıl Ben deniz havuz ve yemek oldun yeter Yorumla kalpkalpkalpkalpp +1 yıl Zaten oyle orasi Yorumla Soran +1 yıl Bakacağım teşekkürler Yorumla kalpkalpkalpkalpp +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Uygun fiyat bulabileceğim bir yer sanmıyorum Antalya gibi bir yerde hem uygun hem de kaliteli arıyorsun neredeyse imkansız
Çok zor sanırım
maitayla kalıcaksan otogarın karşısında güneş otel var. eğer tek isen markantalya tarafında bi pansiyon vardı tek kişilik. oralara bakabilirsin
Grandpark Lara cok iyi
Bakacağım
Agoda’dan bakabilirsin
Agoda nedir
Otellerin olduğu bi uygulama
Turizmde mi çalışıyorsunuz
Yok Hayir
Ben deniz havuz ve yemek oldun yeter
Zaten oyle orasi
Bakacağım teşekkürler
Rica ederim