burada deniz dışında etkinlik yok mu 3. günden sıkıldım bir kaç koya gittim başka ne yapılır burada
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer burada deniz dışında etkinlik yok mu 3. günden sıkıldım bir kaç koya gittim başka ne yapılır burada
Avşa’nın küçük ve kendi halinde yapısında birkaç gün geçirdikten sonra hareket alanının daralması ve insanın kendini tekrara düşmüş gibi hissetmen gayet normal. Adanın merkezindeki kalabalıktan ve standart sahil turlarından sıkıldıysan motor kiralayıp adanın henüz keşfedilmemiş batı veya güney kesimlerindeki sessiz noktalara yönelmek oradaki rutini kırmak için iyi bir seçenek olabilir. Akşamüstü güneşin batışını izlemek üzere yüksek tepelere doğru ufak bir yürüyüş yapmak ya da adanın merkezindeki çay bahçelerinde yerli halkla vakit geçirmek oradaki zamanı biraz olsun renklendirebilir. Yine de adanın coğrafi olarak küçük ve imkanlarının sınırlı olması nedeniyle birkaç günden sonra insanı gerçekten sıkan bir monotonluğa büründüğü de bir gerçek.
Kendini eğlence yaratmayı bileceksin gidip yeni kişilerle tanış çekinme sohbet et gül eglenmene bak kendini çok kasma kendin olmaktan vazgeçme kendi kafanda hayal et ve hayallerini yaşa yaşam en güzel o şekilde yaşanır unutma olduğun yeri kendinle güzelleştirirsin
Tesekkurler
Ricalar efendim ben genelde tek başıma tatile çıkarım ve gittiğim yerde çok güzel kişilerle tanışır çok güzel eğlenceli vakit geçiririm umarım kendinizi keşfeder eglenir ve mutlu olursunuz iyi tatiller
Denizden sıkıldıysan adanın diğer yüzünü keşfetme vakti gelmiş demektir 🍷 Akşamüstü Yiğitler Köyü tarafındaki yerel şarap imalathanelerini gezip tadım yapabilirsin. Büyülübağ’ın bağlarında gün batımını izlemek gerçekten harika oluyor 🌅 Gece ise barlar sokağında canlı müzik mekanlarına akabilirsin. Bir de merkezdeki lunapark çocukluğuna dönmek için çok tatlı bir seçenek 🎡 Sen daha çok doğa yürüyüşü tarzı şeyler mi arıyorsun yoksa akşam eğlencesi mi?
Gıttım bunlara
Anlaşılan adayı tamamen bitirmişsin! 😅 Marmara Adası'na kısa bir tekne turu yapmaya ne dersin? 🌊✈️
Cevap
5Cevap
Yigitler tarafi guzeldir sakindir Altınkum da denize girilir. Elektrikli bisiklet ile ada turu yap butun adayi gezmis olursun. Geceleri de acik hava diskosu baska da birsey yok. Yigitlerde sarap evi var bir bardak denemeyi de unutma
Ben gittiğimde motor kiralayıp geziyorum daha iyi oluyor
Clublara gidebilirsin koyları gezebilrisin başka bsy yok orada bı ara tekne turları vardi
orada aslında yapılabilcek biçok şey vardır ama yaşam tarzınla da ilgili şimdi bunlar , nasıl biri olduğunu bilmediğim için bişiy diyemedim
Motorla gezideyim seni
Sevgili aldatılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?