Tatil & Seyahat Adalar'da nasıl gezilir, ne yapılır? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangi adaya neden gitmeliyiz? Fikri olan var mı? Güncellemeler+1 yıl Süper soru ama millet nerede? Kimse bilmiyor demekki Adalar'da nasıl gezilir, ne yapılır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
1ridvan1mayk Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Yüz tane Ada var hangisi? Japonya Ada meselaSimiTavşan Gökçe AdaBozcaada AdaEşek adasıYassı AdaPrens adaları Avşa 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😅 İstanbul'daki bildiğimiz Adalar Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Heybeli Adaya gittim bir sürü yer var gezilecek netten bulabilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl En beğendiğin o mu oldu millet genellikle Büyükada der ama heybeli seni neden etkiledi Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bisiklet kiralayıp sürebiliyorsun adayı gezebiliyorsun veya motorlu bir araçla falan 0 0 Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Büyükadaya gidin güzel oralar ama normalden pahalı 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Gidilir de ne yapılır adaya indik, sonra? Yorumla Aishalover +1 yıl gezicen bi yerde oturur birşeyler içersiniz faytona falan binersiniz. Ne bekliyon ki adadan ghjfdk Yorumla Soran +1 yıl İşte beklediğimden değil, millet oraya gidip ne yapıyor diye. Bu kadar ünlü ama yapılacak çok şey de yok Yorumla Aishalover +1 yıl he aynen öyle fazla bi olayı yok yani vapur keyfi dondurma keyfi falan güzel ama başka da bişi yok Yorumla
life_shine Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Büyük adaya gidersen yapıları incele kendi evlerine bakmaya gelen fakirleri görünce sırıtan bir dede var onu gör ve bu anın komiklihi seni mutlu etsin 0 2 Yorumla life_shine +1 yıl Bunu yaşadığımda çok gülmüştüm çünkü adama bak kesin " bak şu fakirlere benim evime bakmak ocin para ödüyorlar" demiştir dedim😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ne parası ödüyoruz ki? Ulaşım dışında Yorumla
Ter_apiDogru Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Bütçe nedir istanbukda mısın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet İstanbul ama bütçe değil konu, nerede ne yapılır Yorumla Ter_apiDogru +1 yıl Bence kışın gittin sessiz sakin ucuz Yorumla
DavidLuizx Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl Kıbrıs 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Ada dedim ülke değil Yorumla DavidLuizx +1 yıl Kıbrıs da ada Yorumla Soran +1 yıl Olabilir ama ben herkesin bildiği İstanbul Adalar dan bahsettim Yorumla DavidLuizx +1 yıl hee öyle desene yahu yüzmeye mi gezmeye mi Yorumla Soran +1 yıl Geçmeye Yorumla DavidLuizx +1 yıl o zaman Büyükada hem büyük hem tepeye çıkarsınız dilek dilersiniz gez gez bitmez Yorumla Soran +1 yıl O kadar mı, başka yapılacak şey yok yani. Diğer adaları tavsiye etmez misin Yorumla DavidLuizx +1 yıl var tabii ki ya deniz var tekneler var Yorumla DavidLuizx +1 yıl diğerleri küçük zatej Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 657 cevap paylaştı. Bisiklet sürülür. Ne yapılacak başka... 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Bu kadarsa bu ada niye bu kadar popüler? Yorumla Leading_Leader +1 yıl Eskiden popülerdi. Şimdi Surikli doldu. Yorumla Soran +1 yıl Tamam eskiden de neden popülerdi onu söyle o zaman. Yine sadece bisiklet için mi Yorumla Leading_Leader +1 yıl Hayır, faytonu iyiydi. Kalabalık değildi. Tehna ama sakin idi. Tepeye kadar cayır cayır yanardık, tepeye ulaşınca bir rüzgar eserdi. Onu yaşayan bilir. Yorumla Soran +1 yıl Kalabalık dışında diğerleri duruyor olmalı yine Yorumla Leading_Leader +1 yıl Fayton yok. Yerine bisiklet geldi. Kalabalık Suriklilerden sana kalırsa iyi... Yorumla Soran +1 yıl Ben bisiklet süremem zaten Yorumla
mehmet_istanbul Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Büyükada güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gittik oraya, ne yapılır? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yüz tane Ada var hangisi?
Japonya Ada mesela
Simi
Tavşan
Gökçe Ada
Bozcaada Ada
Eşek adası
Yassı Ada
Prens adaları
Avşa
😅 İstanbul'daki bildiğimiz Adalar
Heybeli Adaya gittim bir sürü yer var gezilecek netten bulabilirsin
En beğendiğin o mu oldu millet genellikle Büyükada der ama heybeli seni neden etkiledi
Bisiklet kiralayıp sürebiliyorsun adayı gezebiliyorsun veya motorlu bir araçla falan
Büyükadaya gidin güzel oralar ama normalden pahalı
Gidilir de ne yapılır adaya indik, sonra?
gezicen bi yerde oturur birşeyler içersiniz faytona falan binersiniz. Ne bekliyon ki adadan ghjfdk
İşte beklediğimden değil, millet oraya gidip ne yapıyor diye. Bu kadar ünlü ama yapılacak çok şey de yok
he aynen öyle fazla bi olayı yok yani vapur keyfi dondurma keyfi falan güzel ama başka da bişi yok
Büyük adaya gidersen yapıları incele kendi evlerine bakmaya gelen fakirleri görünce sırıtan bir dede var onu gör ve bu anın komiklihi seni mutlu etsin
Bunu yaşadığımda çok gülmüştüm çünkü adama bak kesin " bak şu fakirlere benim evime bakmak ocin para ödüyorlar" demiştir dedim😂😂
Ne parası ödüyoruz ki? Ulaşım dışında
Bütçe nedir istanbukda mısın
Evet İstanbul ama bütçe değil konu, nerede ne yapılır
Bence kışın gittin sessiz sakin ucuz
Kıbrıs
Ada dedim ülke değil
Kıbrıs da ada
Olabilir ama ben herkesin bildiği İstanbul Adalar dan bahsettim
hee öyle desene yahu yüzmeye mi gezmeye mi
Geçmeye
o zaman Büyükada hem büyük hem tepeye çıkarsınız dilek dilersiniz gez gez bitmez
O kadar mı, başka yapılacak şey yok yani. Diğer adaları tavsiye etmez misin
var tabii ki ya deniz var tekneler var
diğerleri küçük zatej
Bisiklet sürülür. Ne yapılacak başka...
Bu kadarsa bu ada niye bu kadar popüler?
Eskiden popülerdi. Şimdi Surikli doldu.
Tamam eskiden de neden popülerdi onu söyle o zaman. Yine sadece bisiklet için mi
Hayır, faytonu iyiydi. Kalabalık değildi. Tehna ama sakin idi. Tepeye kadar cayır cayır yanardık, tepeye ulaşınca bir rüzgar eserdi. Onu yaşayan bilir.
Kalabalık dışında diğerleri duruyor olmalı yine
Fayton yok. Yerine bisiklet geldi. Kalabalık Suriklilerden sana kalırsa iyi...
Ben bisiklet süremem zaten
Büyükada güzel
Gittik oraya, ne yapılır?