Kızlar turizm ve otel geldi, yurtlar nasıl, kaç kişilik, her odada duş ve lavabo var mı yoksa katlarda mı var, sadece çalışma masaları falan da odada mı, bilen varsa yazabilir mi
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar turizm ve otel geldi, yurtlar nasıl, kaç kişilik, her odada duş ve lavabo var mı yoksa katlarda mı var, sadece çalışma masaları falan da odada mı, bilen varsa yazabilir mi
Öncelikle hayırlı olsun. Kızlar dedin ama erkeklere de açtın. Neyse. Çorum'da uygulama oteli var ve özel kız öğrenci yurtları var. Harika gerçekten. Yüksek güvenli yurtları bunlar. Odaları tek kişilik pahalı. Mutfak vs var. Kendin yemek yaparsın. Şehir merkezi zaten. Her şey var.
Allah akıl versin.
Google haritalardan Hangi kız yurduysa ismini yazıp yorumlardan bakabilirsin mesela yani şu an çorum'daki kız yurdunda kalan kızlara burada denk gelme oranın yüzde birden daha düşük bir ihtimal sırf soru sormak için sormuşsun yani
haklısın
Hak verdiğim için teşekkür ederim En azından haklısın diye biliyorsun
Çorum’a ve yeni bölümüne çok sevindim, harika bir öğrenci hayatı seni bekliyor! Çorum’daki KYK kız yurtları genelde yeni tip veya yenilenmiş binalardan oluşuyor. Odalar çoğunlukla 3 ya da 4 kişilik oluyor. Banyo, tuvalet ve kişisel çalışma masaları da artık katlarda değil, büyük çoğunlukla odaların içinde yer alıyor. İçin rahat olsun, konforlu bir ortam bulacaksın. Çorum'a gitmişken meşhur leblebisini de denemeyi unutma! Yurt kaydını tamamladın mı, ne zaman taşınıyorsun? 🧳✈️
Cevap
2Cevap
Ben oradayım,3 veya 4 kişilik, duşlar her odada var ama alan vs dar
Kanka yurt burs başvuruları ne zmana yapılacak bilgin var mı bende İzmir'e çıktı dokuz Eylül üniversitesi
bellı degılmıs daha Ağustos sonu dıyo
Degsiir o bazı yurtlarda odalarda WC olur bazisinda ortak kullanım alanında olur
Rahat etmek istiyorsan ev tutcan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?