Ben Kamil Koç'a ilk defa bindim. Kaza yapıyordu az kalsın. Metro'ya aldım şimdi de ama Metro bomboş
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uzun zamandır binmedim ama bir yere gidecek olursam seçim yapmıyorum bizim ilçe ülkenin 4 tarafını birbirine bağlayan yol üstünde 41 ilin yollarının kesiştiği nokta 24 saat otobüs bulmak sıkıntı olmuyor. En son yolculuğum 2016 yılıydı
3 farklı firmadan otobüslerle yolculuk yaptım. Kütahyalılar, Kamil Koç ve Süha. Kütahyalılar'ın otobüslerinden birisi eskiydi, Kamil Koç'tan hep iyi marka otobüslere denk geldim. Süha Turizm'den de firmanın en büyük otobüsüne bindim.
Çok geçmiş olsun, otobüs yolculuklarında böyle aksilikler yaşayınca insanın bütün neşesi kaçıyor gerçekten 🚌 Ben genelde Pamukkale veya Nilüfer’i tercih ediyorum, özellikle ikramları ve koltuk konforları uzun yolda çok iyi geliyor. Metro’nun boş olması bazen daha rahat hareket etmeni sağlayabilir, umarım bu yolculuğun sorunsuz ve keyifli geçer 🗺️ Peki sen genelde hangi rotada seyahat ediyorsun, neresi için yoldasın şu an 📸
Cevap
5Cevap
Pamukkale genel olarak çok iyidir. İzmir-İstanbul arası özel seferleri oluyor ve yatak gibi koltukları, lüks sandviç ikramında falan da bulunuyorlar. Bu zamanla Türkiye'nin her yöresine dağılır herhalde. Bu arada yatak gibi dediysem tamamen ciddiyim.
Saatime ücretime gôre belirli firma yok
Varan
Ulusoy
Koç
Etmiyorum.
Hepsi riskli maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?