Tatil & Seyahat 8 sa Kampa gitmeyi sever misin? x_CiciKız_x Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Her tarafımı böcekler ısırmadığı sürece sorun yok🙄 sen? 😄 Kampa gitmeyi sever misin? Cevapla Kamp Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 sa Tatil & Seyahat konusunda 23,3b cevap paylaştı. Severim evet. 0 0 Yorumla
dogan22 Takip Et Guru Yaş: 34 5 dk Güzel bir manzaram varsa ve doğa ile iç içeysem evet. Ama popo kıça cadırlarla yapılan kamptan hoşlanmam. Burada varsa kampçı şu müzik muhabbetini bırakın artık. 0 0 Yorumla
LAFARGA Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 100% 8 sa Eskiden çok kamp yaptım, çok hatıraları var Komedi oluyor bazen, huzur oluyor, insan dünya ile bütün olduğunu bağlı olduğunu anlıyor 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 7 sa Tatil & Seyahat konusunda 799 cevap paylaştı. En bir sevdiğim aktivite kampa gidecen balık tutacan av avlayacan en bir süperi 0 0 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 46 , eic 89% 8 sa Tatil & Seyahat konusunda 811 cevap paylaştı. Severim.. tam benlik.. sakin bir yer birde deniz Miss ;)) 0 0 Yorumla
yalnızzaadamm Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% 8 sa yok hıc gıtmedım dedıgın gıbı böceklere karsı alerjım var 0 0 Yorumla
Falandı_Filandı Takip Et Xper 2 Yaş: 31 1 sa Gitmedim, gitmem."Her tarafımı böcekler ısırmadığı sürece " yeterli... 0 0 Yorumla
HuzurluBirGece Takip Et Xper 4 Yaş: 31 8 sa Sevsem de giremiyorum hiç sanki heryerden börtü böcek çıkacakmış gibi geliyor 🙂 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 2 sa Tatil & Seyahat konusunda 2b cevap paylaştı. Evet gidiyorum 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 4 sa Tatil & Seyahat konusunda 381 cevap paylaştı. Evet doğa gezintisi kamp severim 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 8 sa Tatil & Seyahat konusunda 583 cevap paylaştı. Böceklerden falan dolayı kampı sevmiyorum. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 sa Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Severim. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 2 sa Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 6 sa Tatil & Seyahat konusunda 456 cevap paylaştı. Yes ama solo 0 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 7 sa Tatil & Seyahat konusunda 540 cevap paylaştı. Evet severim 0 0 Yorumla
Cemre3443 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% 8 sa Evet 0 1 Yorumla Cemre3443 8 sa Gitmedim ama sevebilirim Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 8 sa Tatil & Seyahat konusunda 1b cevap paylaştı. Evet çok severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Severim evet.
Güzel bir manzaram varsa ve doğa ile iç içeysem evet. Ama popo kıça cadırlarla yapılan kamptan hoşlanmam. Burada varsa kampçı şu müzik muhabbetini bırakın artık.
Eskiden çok kamp yaptım, çok hatıraları var
Komedi oluyor bazen, huzur oluyor, insan dünya ile bütün olduğunu bağlı olduğunu anlıyor
En bir sevdiğim aktivite kampa gidecen balık tutacan av avlayacan en bir süperi
Severim.. tam benlik.. sakin bir yer birde deniz Miss ;))
yok hıc gıtmedım dedıgın gıbı böceklere karsı alerjım var
Gitmedim, gitmem.
"Her tarafımı böcekler ısırmadığı sürece " yeterli...
Sevsem de giremiyorum hiç sanki heryerden börtü böcek çıkacakmış gibi geliyor 🙂
Kamp benim isim
Evet gidiyorum
Evet doğa gezintisi kamp severim
Televizyondan izlemeyi severim
Böceklerden falan dolayı kampı sevmiyorum.
Severim.
Severim ama teksem
hayır
Hiç gitmedim merak ediyorum
Severim
Sevmem
Hiç sevmem
Severim
Yes ama solo
Severim
Sevmem
Severim