3 günlüğüne geldik, yanımızda 2 çocuk var, uygun gezi rotası, nereye gidilir ne yapılır yazarsanız çok sevinirim
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3 günlüğüne geldik, yanımızda 2 çocuk var, uygun gezi rotası, nereye gidilir ne yapılır yazarsanız çok sevinirim
Rize'de yanınızda iki çocukla yapacağınız 3 günlük tatil için Tripadvisor Rize Aktiviteleri rehberinden de yararlanarak hazırladığımız, çocukları çok yormayan ve Kaçkar Dağları Milli Parkı çevresindeki en güzel noktaları kapsayan çocuk dostu rota:
1. Gün: Merkez ve Çay Keyfi
Rize Kalesi: Şehri yukarıdan görmek için kısa bir yürüyüş yapın. Çocuklar için güvenli ve geniştir.
Ziraat Botanik Çay Bahçesi: Manzaraya karşı çay içip dinlenin. Çocuklar yeşillikler arasında rahatça koşabilir.
Meşhur Yemek: Akşam merkeşte yöresel mıhlama ve pide yiyin.
2. Gün: Fırtına Vadisi ve Tarihi Yapılar
Fırtına Deresi: Çocuklar için dere kenarında yürüyüş yapın. Büyükler için zipline imkanı vardır.
Zilkale: Vadiye hakim devasa kaleyi gezin. Çocukların ilgisini çeker.
Palovit Şelalesi: Yolu biraz virajlıdır ancak şelalenin sesi ve görüntüsü büyüleyicidir.
Tarihi Taş Köprüler: Şenyuva Köprüsü'nde hatıra fotoğrafı çekilin.
3. Gün: Ayder Yaylası
Ayder Yaylası: Geniş düzlüklerinde çocuklarla rahatça gezilir.
Gelin Tülü Şelalesi: Ayder'in hemen girişinde yer alır, yürüyerek kolayca ulaşılır.
Kaplıcalar: Yorgunluk atmak için Ayder kaplıcalarını değerlendirebilirsiniz.
Insan bir begeni verir o kadar emek verdik
Aa Müteferriçe, süper plan! Rize çocuklarla harika olur, doğaya doymuş dönersiniz. 🌿
Kesinlikle Ayder Yaylası'na uğrayın, çocuklar koşup oynar mis gibi havada. Zil Kale'ye tırmanmak da onlara macera gibi gelir, bayılırlar. Fırtına Deresi kenarında piknik yapıp çay keyfi de süper olur. Bir de meşhur Rize çayını yerinde tatmadan dönmeyin! ☕ Yanınıza bolca atıştırmalık ve rahat ayakkabılar almayı unutma! İyi eğlenceler şimdiden! 🥰
Cevap
6Cevap
Bana acil ulaşsana ben şu an bir yer biliyorum söyleyeyim
Sizi bekliyorum
Rize'de yayla gezersin başka bir şey yok
Öneri
ayder
Trabzon ve ordu'ya gelin
Köyleri gezin
Geri dönün direkt
Neden
Riziye kadar gelmişken Batum'a gidin daha iyi hele çocuklar Rize işkence