Çok kötüyüm ne olur yardım edin?

6 aylık ilişkim bitti, o da kadındı ve tatile çıkmıştık orada ufak sorunlar yaşadık ama o çok kafaya takıp kendini soğutmuş öyle ki rakıdan sonra çay mı içilir dememe, daha sonra arkadaşlarımızın yanında biliyorum içildiğini ama ben tercih etmiyorum dememi bile kafaya takmış her şeyi hem de, ben onun için çok fedakarlıklar yaptım buldum buluşturdum tatile gittik o çok gitme taraftarı değildi ama ikna etmiştim daha sonra gittik yemekte karşımda çocukluk arkadaşıyla mesajda tartışma yaşayınca uzun soluklu sıkıldım yüzüm düştü bunu ona söyledim bencil oldum daha neler neler sonrası her hareketim gözüne battı oradayken kurtarmaya çalıştım sürprizler yaptım çiçek pasta kahvaltı hazırlama yemeğe götürme vs ama suratı hep asıktı karşısında ağlayarak konuştum özür diledim yine yüzüme bakmadı doğru düzgün sürekli iletişime geçmeye çalıştığım için boğulmuş sıkılmış benim de canım çok yandı dönünce bir süre sonra ufak atışmalar yaptık sonrası istemiyorum senin sevdiğin kadar da sevemiyorum sevgin fazla geliyor soğudum deyip ayrıldı demiş ki tatilden kaça kaça gittim bunları halledecek ne yaptım hasta oldu gecenin 3'ünde ilaç almaya gittim tek başıma başında bekledim şu anda da arkadaşlarına diyormuş ki zaten onu annem de sevmezdi halbuki yaptığım bir şey yok dünde iletişime geçtim içimdekileri döktüm oradayken sorunlarım olduğunu babamın rahatsız olduğunu ve çalıştığını buna rağmen iş sıkıntılarım olduğunu hasta olduğumu her şeyi açtım ama umursamadı çok zoruma gidiyor birilerine yürücem biraz zaman geçsin falan diyor ben kahrolurken onun böyle yapması çok zoruma gidiyor

Çok kötüyüm ne olur yardım edin?