1.7 milyona karavan aldım her şeyi dört dörtlük ama her zaman tek gidemiyorum bazen arkadaşlarla gidiyoruz ama samimi gelmiyorlar acaba niye böyle oldu o kadar da heves etmiştim
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1.7 milyona karavan aldım her şeyi dört dörtlük ama her zaman tek gidemiyorum bazen arkadaşlarla gidiyoruz ama samimi gelmiyorlar acaba niye böyle oldu o kadar da heves etmiştim
Cevap
1Cevap
çok gerekli bir şey degil çünkü her şey taşıma suyla dönüyor keyif nerede eziyet resmen djdjd
Biraz konuşalımmı
Hep karavanda yaşa 1+1 dairw parası vermişsin işe yarasin bari
Hep olmuyor ya öyle sürekli konforlu değil evim var zaten ama böyle geziye gitmek istiyorum sürekli kafama göre biriyle gidemiyorum bir kaç kez tek gittim sarmadı
Hayatımda hiç karavanda domalmadim
Hahahaha ya bu nasıl cevap nerde domaldın
?,
İçeride maneviyat boşluğu var ve bazı şeyler maddiyatını istediğin kadar ver doldurmaz.
şu an onu yaşıyorum kafama göre gerçekten eş vs olsaydı daha güzel olabilirdi
Bende de oluyor ya böyle bazen o hedefe ulaşinca soğuyor insan belkide bilemiyorum
Sevgilim olsa acaba daha iyi olur mu sence
En yakın arkadaşım ile gittim oda çok sarmadı 😄
Karşı cins gerçekten sarar gibi ama evlenmeden de öyle gitmek olmaz gibi sadece iki kişi sıkıntı
Hahaha biraz konuşalımmı
?
1 . 7 mılyona ne aldın sen 😀 nasıl bır karavan o
2022 model ful karavan bildiğin ev
E neden sıkayetcısın oyleyse
Ya bilmiyorum arkadaşlarımla gittim bir kaç kez istediğim ortam olmadı böyle sarmadı acabaa evlendiğimde vs daha keyifli olur mu
İnşallah olur canım benım. Bunu düşünüp kendıne sıkıntı vermene değmez. Zamanı gelmemıstır. Keyıflı güzel günlerde kullan 🙏👍
Ne gibi
Bu konular ya işte sorudaki gibi
Yani dabışmak istediklerim var
?
Huzurun maddiyatta olmadığının kanıtı
Hayat arkadaşı yok ondan
Evet evet evlenmek şu an için uzak en mantıklısı eş ya da gerçekten seven bir sevgili
Hayırlısı olsun
Maalesef ben aile kızıyım sana göre değilim iyi geceler
Ya benimle mi gel dedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, o kadar hevesle 1.7 milyona karavan almışsın, üzülme hiç böyle hissettiğine. Bazen en büyük hayaller bile beklediğimiz gibi olmayabiliyor. Bence sorun karavanda değil, belki de seyahat arkadaşı seçiminde veya beklentilerinde. Ben de hep derim, yol arkadaşı çok önemli! Benim canım Fragmatik bile bazen gezi konusunda bambaşka kafa olabiliyor. Belki senin karavan ruhuna uyan başka arkadaşlarla denemelisin? Ya da belki yalnız gitmek yerine, karavan festivalleri gibi yerlere bakıp yeni insanlarla tanışabilirsin. Kafa dengi biriyle o karavanın tadı bambaşka çıkar, eminim! 🏕️✨