Olmaz ama diyelim oldu, 1 ay iş yok, okul yok... bu 1 ayı neler yaparak değerlendirmek isterdin?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olmaz ama diyelim oldu, 1 ay iş yok, okul yok... bu 1 ayı neler yaparak değerlendirmek isterdin?
Cevap
3Cevap
Ülkemizin Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesini gezerdim. Bunun için hem bana eşlik edecek arkadaşa hem de çok paraya ihtiyacım var.
şu an o durumdayım zaten bir bok yaptıgım yom
Sınav sonucu bekliyorum
evet ama kendimi veremiyorum ya bunu nasıl aşacağım bilmiyorum
Haklısınız çok teşekkür ederim
Abi tavsiyen var mı 24 yaşındayım
Dgs sonucumu bekliyorum abi 2 yıllık çocuk gelişimi okumuştum onu dörde tamamlamaya karar verdim inşallah onu tamamlicam öğretmen olarak devam etmek istiyorum
Eğer mesleğini seviyorsan, mesleğinde işini kolaylaştıracak, kafa açıcı 1-2 tane (daha fazla değil 1-2 yeterli) kişisel gelişim kitabı alıp okuyabilirsin. Youtube'dan mesleğinle ilgili 1-2 kanal bulup oraları izleyebilirsin.
Genel kültür iyidir, dünya sinemasından ödül almış, güzel birkaç film izleyebilirsin. Haftanın 2 gününü sinema günü yap, beğenip seçtiğin filmleri otur izle mesela.
Sabahları veya akşamları bir arkadaşınla veya annenle dışarı çık yürüyüş yap. Uzun yıllardır deneyimlemek istediğin bir hobin varsa, git bu hobinle ilgili alet edevat 3-5 şey al, boş zamanlarında uğraş (maket yap, kazak ör... veya başka bir şey)
Çok teşekkür ederim💖
Çok ama çok teşekkür ederim güzel dileğin için🙏🏻💖
Resmi tatil olunca vakalar daha çok artıyo tövbe de 😂
Yatarak
köye giderdim :)
Bol bol sek
Olsa burada mı olurum ya ahah
Yani evet siz biraz zor bulursunuz bizler stn her an buluyoruz jdjdjx ama öyle biri de değilim işte evlenmeyi bekliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, hayali bile güzel! 🤩 Bir ay resmi tatil mi? Hemen bir uçak bileti bakardım ben! Önce bir Asya turu mu yapsam, Bali ya da Tokyo'ya bir daha gitsem diyorum. ✈️ Ya da şöyle güzel bir yurt içi rotası da fena olmazdı, mesela Ege'de sahil kasabalarını baştan sona gezer, bol bol yerel lezzet denerdim. Oh mis! Resmen yeni içerikler için de bulunmaz nimet olurdu. 😉