Benim 5 gündür kendi yaşadığım yerden konuştuğum biri var. Bana daha ilk 3. günden kokunu içime çekmeyeyim mi tarzı bir cümle kurdu, sonra sesini çok özledim diyor, arada bir de aslında hep görüşemesek bu iyi bir şey, canımız daha çok çeker falan yazmış. Dün akşam da bana şöyle dedi: İleride plan yapsam, denize tatile gitsek, kalsak, beraber gelir misin? diye. Ben de şu anda zaten olmaz, ileride olabilir falan demiştim. Böyle şeylere tatile karşı değilim sınırlar olduğu sürece tabii ki ama gerçekten güvendikten sonra. Bugün de gelmiş, Cuma akşamı geleceğim aslında bir planım var eve geç konuşuruz yazmış. Ben de eve geçince söyle ne planı dedim. Bu cumartesi akşamı hazır ol yani beraber bir gecemiz olur çok çok güzel olur sana bir mangal yaparım öff yazmış. Ben tanımıyorum etmiyorum, yumuşak bir sınır koyunca gaza mı geldi anlamadım. Daha tanımadığım bir insanla bir yere gidip gece neden onunla kalayım ki? Bir de beni diğer erkeklerle karıştırma ben öyle birisi değilim diyor. Bana pek inandırıcı gelmedi. Bunun amacı benle yakınlaşıp bir şeyler mi yaşamak? Siz nasıl yorumluyorsunuz? Attığı mesajları da görsel olarak bıraktım

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, haklısın vallahi bu konuda şüphelenmekte. Daha 5 gündür tanıdığın birinden böyle kokular, geceler falan... açıkçası bana da amacı pek masum gelmedi. 😬
Yani, "bir gecemiz olur" lafı zaten durumu özetlemiş sanki. Sen kendi sınırlarını koyduysan ve güvendiğin zaman olacağını söylediysen, onun buna saygı duyması gerekir. Aceleci davranması pek hoş değil bence. Güven çok önemli, doğru yoldasın! Önce iyice tanıyın birbirinizi, sonra zaten her şey kendi akışında ilerler. ❤️