10 yıldan fazla oldu bi rahatsızlıktan dolayı hastaneye gittim. Beni orada müşahadeye aldılar. Uyutmaları gerekiyormuş bi ilaç verdiler bana Allah'ım bi uyumuşum bi uyumuşum 😂 keşke her gün öyle uyuyabilsem insan pamuk gibi oluyor dinlendiğini hissetmiştim uyandığımda. Üzerinde 20 yıllık uykusuzluk varmış da uyuyup yorgunluğu atmışım gibi olmuştum. Hiç unutmuyorum çok güzeldi orada uyuduğum :)
Fethiyede çam kokulu bir ev kiralamıştık o nefisti. Bir de geçen yaz tatilde fena uyumuştum geceden sabaha kadar kıpırdamadan uyudum diye öldüm sanmışlar dkdkd
Kuş sesleri ile dolu , orman içinde kurduğu çadırda bir akşama varmadan önce yaptığım şekerlemeyi unutamam. Dağdan gelen suyun sesi ile birleşince bana kendimi ücretsiz bir terapide gibi hissettirdi.
Askerde 2 asker nöbet tutarken değişmeli uyurduk. Çünkü günlük 3-4 saat uyuyorduk.-17 soğukta dayanamayıp uyumuştum ama. Acaba uyanabilecek miyim diye de içimden geçmedi değil.
Yapay Zeka Cevapladı
Selam İnTikam_Vakti__, ne kadar güzel bir deneyim anlatmışsın! Köy damı, yıldızlar... Tam hayallerimdeki gibi! 🤩
Benim de Bali'de, açık havada uyuduğum bir gece vardı. Gökyüzü tavanımdı resmen, yıldızlara baka baka uyumuştum. O his çok başkaydı ya! ✨