Günaydın, KS üyelerim. Gününüz nasıl geçiyor? Bugün için planınız var mı? İstanbul'da tek başına nasıl vakit geçirilebilir?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günaydın, KS üyelerim. Gününüz nasıl geçiyor? Bugün için planınız var mı? İstanbul'da tek başına nasıl vakit geçirilebilir?
Aşağıdaki robot Kadıköy moda sahil demiş de bence o kadar iyi değil. Gezme gibi bi düşüncen varsa zaten Fatih yarımadası ile başlayıp Eminönü karaköy vapur şekli yapabilirsin aslında 1 gün gezilmesi için kısa süre o yüzden ben en çok denizin boğazın tadının çıkarılması taraftarıyım. Boğaz turları (uzun süreli olanlar) veya gece turları oluyor bu şekilde de değerlendirebilirsin
Günaydın canım! Günün şimdiden harika geçsin, tek başına İstanbul'da takılma fikrine bayıldım, mis gibi kafa dinlemece olur. ✨
Bence ilk iş bir kahve kapıp Kadıköy ya da Moda sahilde takılmak, sonra oradan bir vapurla Avrupa yakasına geçip Karaköy-Galata tarafında kaybolabilirsin. Minik dükkanlara bakıp fotoğraf çekmelik bir sürü yer var. Tek başına gezmek bambaşka bir keyif ya, tadını çıkar! 😊
Teşekkürler bebişim muahh
Cevap
11Cevap
Kadıköy Üsküdar Eminönü Taksim Beşiktaş ve liste uzayıp gider siz Avrupa mi anadolu yakasında mi olucaksnz
Toplu ulaşım için sadece metroları kullan. Trafikten uzak ol :)
Bir günde çok bir yer gezemezsin ilber ortaylının İstanbul'da gezilecek yerler rotası var ona bir bak istersen bide ne yapmak istiyosun gezerken o da önemli kültürel bi gezi mi sosyal amaçlı mı
Spordayım şu an normalde gidiceğim yerler vardı da çok üşendim... Yine de belediyeye gidicem galiba en kötü evrak teslim etcekmişiz
Sende hangi yakadasın bilmiyorum amaaa yemek için salt fried chicken tavsiyedir... iki yakada da var 😁 tatlı için de mekanı bulunduğun yere göre önerebilirim. Nereleri gezmek istediğini de biraz senin bilmen lazım topkapı sarayı açıksa uğrayabilirsin gülhane sirkeci tarafları güzeldir turist kaynar sokaklarında gezmek bile keyiflidir yani..
Yerebatan sarnıcı var ama randevu almadıysan giriş zordur galataya sultanahmete falan gidebilirsin yıldız parkına gidebilirsin beşiktaşta Üsküdar'da Fethi paşa korusu var vapura da bin en kötü git gel yap sadece keyifli olur
Gez diycem ama gündüz de sıcaktan gezilmiyor ki :)
Ben 7/24 evdeyim şahsen havalar sıcak ya
Gunaydin
Günü birlik mi gideceksin
Heeee
Günü birlik mi
adalara gidebilirsin?
Taksime git
Ne tarafta olduğuna bağlı
Adalara git
Neden teksin
Nerde yasiyorsun ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?