1 yıl@soran İstanbulun neresinden bende kınalıadaya gittim gayet sakindi bende tektim şehir kalabalığından trafiğinden uzak kafa dinlemiş oldum biraz iyi geldi. Bazen böyle günü birlik adalara giderim kafa dinlemeye.
13 Yorumla- 1 yıl
Soran1 yılFark eder mi
- 1 yıl
En İyi Cevaplar
1 yılSoruyu biraz geç gördüm ama yine de fikrimi beyan etmek isterim. Kalabalık eminönünde balık yemek ve mısır çarşısından geçip mahmutpaşadaki meşhur çarşıyı gezebilirsin, ortaköyde kumpir midyeci ahmet veya waffle tercih edebilirsin. Ben kartal tarafında kuryelik yaptığım için buralarda pendik marinada estella, mado, alaçatı muhallebecisinde denize yarım metre mesefade oturup huzur bulabilirsin. Kadıköye yolun düşerse wafflecı kemal ustada tatlı seçeneklerini değerlendirebilirsin. Gebze tarafına yakınsan hayvanat bahçesini gezebilirsin. Göztepe taraflarındaysan emaer avm deki ya da esenlerdeki akvaryuma gidebilirsin suyun içinden geçen cam tünellerden geçerken vahşi deniz canlılarını keşfedebilirsin. Eskihisara yolun düşerse sahilin ilerisindeki dağ kızağını mutlaka deneyimlemeni öneririm. Eyüp yeşilpınardaki tema İstanbul'a gidersen erişkinlerin eğlencesi olan adrenalinin tavan yaptığı oyuncaklara binebilirsin. Daha çok seçenek var. Arkadaşlarımın etkinlik koordinatörü olduğum için listem çok kalabalık. Bana lokasyon söyle sana liste yapayım 😇
118 Yorumla
Soran1 yılSen tüm İstanbul aktivitesini ve yerlerini yaz, bem burdan rehber edinirim 😀
- 1 yıl
Çok var inan ki sen bana gitmedik istediğin lokasyonu yaz hemen renklendireyim 😇
Soran1 yılLokasyonum yok, İstanbul içi heryer her şey olur
Soran1 yılŞile ye gitmişim ben düşün 😉
- 1 yıl
O halde kano yapmaya gidermisin?
- 1 yıl
Yalnız keyifli olmaz ama düşünürsen beykoz sahilinde sabah 10-12 arası kanoya binme eğitimi veriliyor ve 30 dk falan geziyorsun kıyıya yakın tarafta belediyenin bir etkinliği olup ücretsizdir
Soran1 yılHe yok o kadar cesaretli değilim. Dediğim gibi tekim. O işler canlı heyecanlı arkadaş grubu ister hem
- 1 yıl
Akvaryum yazmıştım esenler veyaz göztepe hangisine yakından ordakine gitmeni tavsiye ederim. Eğer resim çekersen lütfen flashı kapat balıkların gözleri körleşiyor
Soran1 yıl😂 😂 😂 Tamam. Zaten yasaktır
Soran1 yılOralarda çok pahalı yaaa
- 1 yıl
Evet en son 500 tl civarıydı ama işte hayat pahalı, istersen standup ve sahne performansları var eğlenmeyi seviyorsan şiddetle tavsiye ederim ilk gösterin benden
Soran1 yılNerde, neresi, ne
- 1 yıl
Ben maltepe dragos sahneyi tercih ediyorum genelde hem waffle var efsane oluyor gösteri sonrası ☺️
Soran1 yılHiç o tür hobim yok.. Akvaryum hayvanat bahçesi severim ama..
- 1 yıl
Dilerseniz beni takibe alın arada size önereceğim etkinlikleri yazarım ben çok takip ediyorum festivallerde dahil
- 1 yıl
Akvaryum olarak esenlerdekine gittim burdakine hiç gitmedim
Soran1 yılKimseyi takip etmiyorum burada gerek de yok. Aklına gelirse yaz burdan
- 1 yıl
Tamamdır görüşmek üzere 😇
Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bayram dışında benim tek başıma gezi rotalarim;
- Heybeliada turu
- Sahilden caddebostan, dönüş Bağdat caddesi yürüyüşü
- Üsküdar sahilden hareme kadar yürüyüş yolu.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAy çok merak ettiğim bir şey var ama görüşüm kaldırılmasın diye önce soruya cevap vereyim, şileye gidebilirsin. Şimdi benim konuma gelecek olursam yorumlarda 2 kız beni engellemiş kim olduklarını göremiyorum merak ettim skdjkdd sizde gözüküyorsa kim olduklarını söylesenize
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy yemin ederim yalnız gezmeyi ben de aşırı seviyorum! Hele İstanbul gibi şehirde tek başına gezerken sanki film sahnesindeyim 😂 Bazen playlisti açıp Feneryolu’ndan Moda’ya kadar yürüyorum, kendimi başrolde hayal ediyorum, yoluma kedi çıksa “sokaklar bizim!” moduna giriyorum. Müzik kulağında, kahve elinde – o havayı yaşamak için ekstra biri lazım değil bence.
İçin hangi havadaysa, Moda’da parkta kitap okuyabilirsin, sahilde yürüyüş, ya da Kadıköy sokaklarında minik vintage dükkânlarını gezebilirsin. Yani tek olmak çok keyifli, insan kendini baya iyi hissediyor! #tekbaşınakralice ✨ Kafana göre bir semtte başla bak, İstanbul’da her köşe yeni macera!31 Yorumla- 1 yıl
Gezilecek çok yer var İstanbul'da... Ama trafik hakkaten sorun. Soruyu soran da kararını vermiş, Şiley'e gitmişti. En iyisini yapmış.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBeykoz git orada başla kıyıdan gele gele devam et vaktin yetwne kadar
00 Yorumla - Tatil & Seyahat konusunda 23,3b cevap paylaştı.
u 1 yılkadıköy
00 Yorumla ben tek başıma 2 günde şuraları gezmiştim;
dolmabahçe, taksim, beşiktaş, topkapı, ayasofya, yere batan sarnacı, kız kulesi, galata
ve bazı yerlere yürüyerek gittiğim için o sokakları yürümek çok güzeldi, sahilde sabahın erken saatlerinde kimse yokken yürümek çok huzurluydu
biber gazınla beraber sabah erkenden yürüyebilirsin
22 Yorumla- 1 yıl
👏🏻
1 yılBen İstanbula geldiğimde Sahilde bir kahve, kitap veya müzik keyifle denizi izliyorum tavsiye ederim
12 Yorumla
Soran1 yılHangi sahil peki
- 1 yıl
Avrupa yakasında oluyorum Sarıyer veya Bebek Sahil. Cafe'yi de tercih edebiliyorum sahil kenarında
- Tatil & Seyahat konusunda 347 cevap paylaştı.
1 yılİstanbul'da Bayram bile olsa az insanın oldugu çok bi yer kalmadı ki🤨
Bence müzeleri gezebilirsin.
Kadıköyden vapura binip Beşiktaş a geçip ordan galata beyoglu taksimde yapabilirsin.
Taksimdeki kliseleri gezebilirsin
Fatihte çok eski yapılar falan var
Yani bilemedim açıkcası00 Yorumla
1 yılBarnathana git galatanın eşssiz manzarasını arkana al eski tip asansörleri kullanarak bir nostalji yaparak çık yukarıda güzel bir yer yemekleri de ekstra iyidir
30 Yorumla
1 yılChatGPT ye sor, o fikir verir sana. Burada ancak abazalar peşine takılır.
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAnadolu yakası kadıköy ile başla, ordan suadiye sahile gel, denizi izle, yeniköy de iyi bir seçenek, eminönü, çultanahmet😂, kapalıçarşı da gezilebilir, taksim şişhane de güzel seçim olur
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHah bi de yıldız parkı çok güzeldir bak kaçırma orayı
Cevap sahibi1 yılÜsküdardan motorla boğazı gez, kanlıcada in yoğurt ye😂
Cevap sahibi1 yılSende bir garipsin
1 yılMerhabalar İstanbul’un neresinde oturuyorsunuz bilmiyorum ama Üsküdar sahili güzel kız kulesinin orası özellikle akşamları gece oraya İstanbul’a geldiğim zaman oraları geziyorum
00 Yorumla
1 yılÜsküdar, kadıköy, bakırköy yeşilköy, güzel yerler full insan çakılı. Botanikler bi ihtimàl bos olabilir. Dün nereye adım attıysam full çakılı kalabalık. Oyuzden arabanı kullan
00 Yorumla
1 yılSize şunu önerebilirim. Kanlıca'ya gidin (Üsküdar'dan otobüsler kalkar). Orada denizi görecek bir yere oturarak midye tava ve kanlıca yoğurdu yiyin.
İlk aklıma gelen bu oldu.00 Yorumla
1 yılBen senin yerinde olsam, Taksim'den İstiklal Caddesinde yürüyüş yaparım, Galata Kulesinden aşağı iner, Eminönü'ne varırdım. Oradan da dilersen Üsküdar ya da Kadıköy'e geçerdim.
00 YorumlaVapurla 2 tur at sonra birşeyler ye yürüyüs yaparak git sultanahmete alısveris yap ordan tramvaya bin dolaş gez
10 Yorumla
1 yılGalata kulesi, Emirgan olabilir bayram dolayısıyla kalabalık olabilir müzeler falan açık alanları tercih edin bence.
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 748 cevap paylaştı.
1 yılAçık hava gezisi rotası yapmalısın. Bugün pazartesi olduğu için kasır müzeler kapalı olur dikkat ‼️ iyi eğlenceler...
10 Yorumla
1 yılBen gezecek kimse bulamadım dediğiniz an ben eyvahh dedim😅😅
09 Yorumla
Soran1 yılNiye kız
- 1 yıl
Cougu erkegin gel seni gezdireyim diye musallat olacağını tahmin ettim😅
Soran1 yılAmannn hiç ciddiye alamıyorum valla onları. Hoş gel desen koşacak çok. Onu da anlamıyorum zaten nasıl hiç tanımadığı kadınla buluş geziyorlar hırlı mı hırsız mı arsız mı
- 1 yıl
Korkusuzlar cünkü kendileri saydığınız niteliktedir...
- 1 yıl
#soram tepkini anliyorumda gezmek icin tanis olmaya gerek yok. Adi ustune tanismak. Yani tanismadan taniyamiyacagina gire asil gezerken tanismak daha mantikli. Cunku birini taniyorum diyebilmek icin uc seyden birini yapmis olman lazim. Bir para alisverisi borc alacak ya da ticaret, iki ayni yerde evde yasamis olmak, uc birlikte seyahat etmek. Birini bu uc sekilde net tanirsin.
Soran1 yılAranan bulsun. Ben aramıyorum. Sana başarılar...
- 1 yıl
Etiket yaparak cevap verseniz bende zan altında kalmasam🤦♀️
Soran1 yılKız sana demediğim belli değil mi 😃😃 etiket yapamıyorum bilmiyorum ben
- 1 yıl
Bu kadinlarin komple psikoloji gidik galiba. Sana aradin mi dedim. Ayrica ne basarilar diliyorsun. Soruyu soran sensin ben degil.
1 yılOrtaköy, Kuruçeşme, ordan. Kapalıçarşı Eyüp pierlotti'de manzara eşliği kömürde kahveni iç gün sonu eve dönüş.
00 Yorumla
1 yılMüzeleri gez, çok sevilen bir yerde yemek ye. Bu ikisini arada yapıyorum iyi geliyor. Birinin seninle gelmesine gerek yok.
01 Yorumla- 1 yıl
Müzeler bugün kapalı olur pazartesi‼️
1 yılDikiş nakış kursuna git, oradan git bi pazardan sebze meyve al, akşam eve geçerken bi bardak zemzem suyu iç.
00 YorumlaBen böyle durumlarda vip araç kiralıyorum onlar götürüyor her yere
10 Yorumla
1 yılbir ton eleman yazmıştır Hadi beraber gezelim diyecektim ki, yazmışlar zaten :)
10 YorumlaŞimdi nasıl bir şey seversin söyle gideceğin yerleri nokta atışı söyleyim
10 YorumlaCamiler güzel diyorlar. Galatayı asla eş geçme derim
10 Yorumla
1 yılBoğaz, Beyoğlu, Kadıköy, Balat gezmek için harika olur.
10 YorumlaBen bazen böyle durumlarda kulaklığımı takıyorum müziğimi açıyorum saatlerce yürüyorum veya başka bir şehirdeysem oradan hemen bir turizm şirketinden araç kiralayıp rehberli bir şekilde o yerleri geziyorum ya da deli gibi alışveriş yapıyorum
20 Yorumla
1 yılbeşiktaş sahile gidip çay için denizi seyredin kız kulesıne bakın
00 YorumlaSirkeciye git bütün müzeler orada neredeyse sultan Ahmet topkapi
00 Yorumlaİstanbul'dayım arkadaşım yok gezicek arkadaş yok mu ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen İstanbul’da yürümeyi seviyorum. Bu yüzden bir günlük rotam Üsküdar’dan başlayıp Beylerbeyi Sarayına yürüyüp geri dönmektir. Arada Kuzguncuk vs molaları dahil tabi.
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 304 cevap paylaştı.
1 yılMüzeye gidebilirsin, Adalar turu yapabilirsin, Boğaz Turu yapabilirsin.
00 Yorumla
1 yılŞilenin neresine ve nasıldı kalabalık mı deniz nasılfı
00 Yorumla
1 yılBağcılar Fâtih mahallesi.
Esenyurt mrydan\ kıraç
Mutlaka gezmen gereken yerler (ironi)00 Yorumla
1 yılAaa ben de tam da böyle düşünüyorum. Lunapark düşündüm sonra İBB tesislerinde
00 YorumlaMilletin keyfinj bekleme ama. bayramda cok kalabalık oluyor
01 YorumlaÜsküdar sahil karakö sahil moda sahil. Temiz ferah hava
00 Yorumla
1 yılGidebilirsen şAfak askeri kampa git. cennetimdir. 6 yıl olmuştu gitmeyeli, iyi geldi.
00 Yorumla
1 yılYalnız ve özgürsün gezebildiğin her yeri doya doya gez
00 Yorumla
1 yılŞile çok güzeldir. Eski dar sokakları ve deniz manzarası harikadır.
00 YorumlaAvrupa mi Anadolu yakasında mi geleceksin ona göre ineri vereyim
00 YorumlaMilletin keyfini bekleyemem derken gezdirecek biri var demek ki tek değilsin
00 Yorumla
1 yılMerhabalar nasılsın, eşitlik etmek isterim. Eğer istersen. Memnuniyetle keyif alırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGöksü deresine git orada birseyler sonra küçüksu kasrına git sarayın denize sıfır bahçesinde otur harika yer
02 Yorumla- 1 yıl
Kasra girilmez bugün kapalıdır ‼️sadece bahçesi olan
- 1 yıl
Olabilir
Gizli Üye(30-35)1 yılAbla bu soruyu sadece kızlara aorsaydin ya. Başına gelecekleri az çok tahmin edekedin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİstanbul'da olan birisinin eslik etmesine izin vermez misin
00 Yorumla
1 yılSjsjsjs bende İstanbula hiç gitmedim güzel yerler varsa bana da önerin giderken aklımda bulunsun d☺️☺️
00 YorumlaBen olsam emin onu sahilinde kitabımı alırım bide biramı alırım okurum yaşım 21 bende tek başımayım çevrem kötü bende koptum onlardan
00 Yorumla
1 yılEsenyurt kıraçı gezmeni tavsiye ederim çok nezih bi semt
10 Yorumla
1 yılEminönü ya da bebek ortaköy kadıköy bostancı v. S çok şey var?
10 Yorumlaİstiklal caddesi ama orada yürürken Şebonun şarkısını dinlemen zorunlu bu bir kuraldır.
00 YorumlaBalat, kız kulesi, galata kulesi, Galataport, çamlıca tepesi.
00 Yorumla
1 yılKavalyelik yapılır bayram kampanyası son gün ücretsiz 😀
00 YorumlaErkek oldugum halde kadin kiyafeti giyip gezesim geliyor ama utaniyorum sekerim
00 YorumlaAraç var mı yok mu ona göre
12 Yorumla
Soran1 yılMallar işte
1 yılboş ver gezme sen abla
04 Yorumla
Soran1 yılNiye ablaaa? Senin paranı yiyip senin ayaklarını mı kullanıyorum...
- 1 yıl
yaşından dolayı hürmeten dedim benden küçük müsün yoksa? benim paramı yemiyorsun da tek başına sıkıcı olur bence (ben gelip gezdireyim demek istemedim yanlış anlama)
Soran1 yılYoo çokta güzel oldu şileye gittim. Ağladım güldüm şaşırdım yürüdüm kitap okudum. Nefes çalışması yaptım. Yedim içtim.. İnan bazen tek çok daha iyi
- 1 yıl
Bazen tek kalmak mutluluktur ama hep tek takılmak bence sıkıcı , bayramda ben de şileye gidecektim hava çok sıcak olmayınca vazgeçtim
- Tatil & Seyahat konusunda 395 cevap paylaştı.
1 yılKadıköy moda kalamış hattı takip edilebilr
02 Yorumla
Soran1 yılHiç sevmem Kadıköy de havasını da ortamlarını da
- 1 yıl
Peki beklentin nedir
Tarih mi sanat mı yoksa daha doğa ağırlıklı bir gün mü
Eminönü tarafına git işte kalabalık istersen
07 Yorumla
Soran1 yılMümkünse az insan çok huzur
Soran1 yılŞile İstanbul değil..
Soran1 yılAaa olur mu cipim var 4x4 tam çeker...
Gizli Üye(18-24)1 yılKaraköye git çok güzel ama önce kendine bir rota oluştur canın ne yapmak ve nereye gitmek istiyorsa
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Polonezköy tarafları harika
11 YorumlaÇok ama çok yer var ya
00 YorumlaTaksim Üsküdar Kadıköy
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım