Kız kıza gitmeyi düşünüyoruz da, anlatabilecek vs. var mı
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer gitmedim ama doğası, tarihi dokusu, kültürel mirası, köklü geçmişi ve yaşanmışlığı olan o onca yer varken, sırf gösteriş uğruna inşa edilmiş ruhu olmayan mimarilerin, geçmişi olmayan yapay mekânların bu kadar fazla ilgi görmesi bana tuhaf geliyor. sadece gökdelenlerden, devasa alışveriş merkezlerinden ve "en büyük, en lüks" olma iddiasıyla yapılmış beton yapılardan oluşan bir yermiş gibi geliyor bana dubai
En son kız kardeşim iş icabı gitmişti şey dedi ''abi her şey çok güzel de, bir erkeğin yanında 4 kadın görünce boyle ordek yavrusunun annesinin peşinden gittiği gibi giden, her şey bitiyor burada''.
Valla onlar kite beache yakın bir otelde kalıp orada denize giriyorlardı güzelmiş bir araştır istersen netten.
Selam belleeee! Aaah, kız kıza Dubai mi? Müthiş bir fikir! 😍 Ben henüz gidemedim ama hep aklımda, fotoğraflarına falan bakmaktan içim gidiyor resmen!
O kadar modern ve ihtişamlı duruyor ki... Bence şimdiden rotaları, kampanyaları kovalamaya başla, öyle daha mis olur. Eğlenceli bir tatil olacağına eminim! Bütçene uygun otel ve aktiviteler için iyi araştırın derim. Şimdiden iyi eğlenceler! ✨
Cevap
17Cevap
Gitmedim hayır
AVM gezmek, yapay plajlarda vakit geçirmek ve sosyal medyaya içerik üretmek için gidilen ama bence gidilmesi lüzumsuz bir yer. Ayrıca bu mevsimde tam bir cehennemdir gidecekseniz de Aralık-Ocak-Şubat aylarında gidin.
Kızın fotoğrafı Dubai'deyse bizden birileri götürmüş onu (Pff)
Yani kötü olmuş, moruk, kurabiye gibi yemişler onu
Direk aklıma senin kız dubaideyse şarkısı geliyor 😀 pek iyi bir namı yok
Dubai gibi Arap şehirlerine giden genç kızları, Arap şeyhleri iyi fiyata düdükluyor diye duydum.
Bu dönemde gitmeyin, İran füze atarsa gelemezsiniz
Şu an savaş var
Başka gitcek yer bulamadınız mı knk
Bride party için mi gideceksiniz
Yerel sponsor buldunuz mu?
anlatırım
Gitmeyi çok isterim
yook
Şu an giden yok. Savas sebebiyle.
Gitmedim savaş var ispanyaya git
gel habibi ne zaman geliyosun
o zamaan gelirken haber ver habibi