Arkadaşlar 2 günlüğüne Mersin'e geleceğim. Merkeze yakın olursa daha iyi olur en temiz sahili nerede hiç bilgim yok? İnternette birkaç sahil için çok kirlettiler insanlar gelmeyin falan yazmışlar kafam karıştı
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Mersin e kadar gitmisken denize gireceksen mutlaka susanoglunu. hemen. geçimce kapızlı diye bi sahil var inanilmaz biyer gidersen asla unutamazsin. Peki denizi nasil tercih ediyorsun boyle heryer kum tek bir tas tanesi bile olmasin mi yoksa kayaliklardan akvaryum gibi denize mi girmek istiyorsun ona gire tarif edecegim. Bu arada kum olan da tertemiz. berrak. su ama kumda akvaryum. giruntusu olmuyor ya ondan 😊
Merkeze nemadae yakin ve ne kadar temizse sakinse o kadar iyi cunku ( arac yok otobusle gidicem) ama kum ya da tas farketmiyo😊 peki kapizlida dus imkani var mı
Mersin de otogar sehir e ucak biraz. Ama temassiz kredi karti gecen belediye otobusleri var. Otogar dan 77 numara veya 28 numara olana binersen tece diye biyere kadar gidiyorlar (1.5 saat kadar surer). Arada soli center denilen biyer var orada da inersen denize yakin orasi.. soli sahilinde de denize girilebiliyor.. yani mersin e en yakin plaj "soli sahili" oluyor sonrasinda hep plaj sayilir ama yine rahat girebilecegim tece var otobuslerin son duragi plaja cok yakin.
aslinda susanoglu kalabalik bilindik. bir yer orada duş ta var silifke dolmuslari da oraya gider. Ulasim da var yani. Ama kapizli dedigim susanoglunun devami bakir olan yere otobuste yok dus ta sanmiyorum. Haftaici mi geliceksin haftasonu mu? Haftasonu asiri trafik oluyor susanoglu yolunda
Kızkalesi, Susanoğlu. Bu civarlar çok güzeldir ve denize çok rahat girilir. Ayrıca temizdir. Kum olarakta ben oranın kumu gibi başka hiç bir sahilde görmedim. Çok sıcak olur ama dikkat et. Mesela Alanya Mersin'e göre biraz daha az nemlidir. Ama Mersin çok acayip nemli ve sıcak olur.
Susanoğluna gidecektim niyetim oraydi başta ama son yıllarda çok kirlendi gitmeyin girilmez gibi yorumlar okudum sosyal medyada ya
Tirsana git , benim yazlığım var erdemlide çok kötü oralar. Tirsan en iyi yer mavi kentte temiz
Tisan som zamanlarda nasil bilginiz var mı acaba tisan susanoğlu yapraklı arasında kaldım
İyidir bence temiz
Kiz kalesi mi ne o civarlarda vardı
Gecen Kasım'da gitmistim
Orasi kalabaliktir yaa bide pismiş
Kesinlikle pis değildi. Ama kalabalık olabilir. Ben off seasonda gittim
Anladım dus imkanı oluyormj yakinda
Hocam vardı ya. Biz aldık duş orada.
Merkezdekiler çok kirli Susanoğlu tarafındakiler biraz daha temiz
Tisan boğsak aydınvvık git
Limonlu
Mersinde yaşamıyorum
Ne işin var orada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım! 🙋♀️ Mersin'e iki günlük kaçamak süper fikir. Temiz sahil konusu biraz hassas ya, özellikle merkezde. Genelde şehrin biraz dışına çıktıkça daha güzel yerler bulabiliyorsun. Mesela Erdemli tarafı falan daha çok tercih ediliyor ama o zaman da merkeze biraz uzak kalır.
En iyisi gitmeden güncel yorumlara bir bak derim, bazen anlık değişiyor temizlik durumları. Google Haritalar'dan kullanıcı fotoğraflarına falan da bakabilirsin, onlar bayağı fikir veriyor. Şimdiden iyi eğlenceler! ☀️