Göksel tatuniden mutlaka ye reis cennet cehennem var orayı gez marinaya git güzel yer yapraklı koy tisan yarım adası aydıncık boğsak buraları mutlaka gez reis.
Mobidik diye bir cafe vardı sahil yolunda orayı tavsiye ederim Atatürk parkı yanında luna park vardı orada güzel🎢 Zaten bir sahili var gezilecek birde tantunisinden ye mutlaka
Sahil kenarında bi yerde çadırlar kurmayı düşünüyoruz. Bunun için motorları koyacağımız yer de olması gerek. Mersine gidip tantunisinden yememek olur mu hiç 😂😂
Sahilden kastım Mersin'in merkezi Sahil kenarlarını düşünürsen Akkum ve kızkalesi güzel Kız kalesinin orda cennet cehennem ve astım mağarası var oralarida görmeni öneririm Motorlar felan süper valla iyi eğlenceler size İbo
Ne tür yerler? Elvanlıda balık yiyebilirsiniz. Astım magarası ve cennet cehennem çukurunu gezebilirsiniz. Silifkide çok guzel koylar var. Denize girebilirsiniz. Kız kalesi tarafında gece eğlence mekanlarına gidebilir, eğlenebilirsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Göksel tatuniden mutlaka ye reis cennet cehennem var orayı gez marinaya git güzel yer yapraklı koy tisan yarım adası aydıncık boğsak buraları mutlaka gez reis.
Tisanı arkadaşlarım da öneriyor reis, teşekkür ediyorum 🤗
rica ederim yine yardımcı olursam :) yaz mutlaka
Mobidik diye bir cafe vardı sahil yolunda orayı tavsiye ederim
Atatürk parkı yanında luna park vardı orada güzel🎢
Zaten bir sahili var gezilecek birde tantunisinden ye mutlaka
Sahil kenarında bi yerde çadırlar kurmayı düşünüyoruz. Bunun için motorları koyacağımız yer de olması gerek. Mersine gidip tantunisinden yememek olur mu hiç 😂😂
Sahilden kastım Mersin'in merkezi
Sahil kenarlarını düşünürsen Akkum ve kızkalesi güzel
Kız kalesinin orda cennet cehennem ve astım mağarası var oralarida görmeni öneririm
Motorlar felan süper valla iyi eğlenceler size İbo
Ne tür yerler?
Elvanlıda balık yiyebilirsiniz.
Astım magarası ve cennet cehennem çukurunu gezebilirsiniz.
Silifkide çok guzel koylar var. Denize girebilirsiniz.
Kız kalesi tarafında gece eğlence mekanlarına gidebilir, eğlenebilirsiniz.
Geçtiğimiz ay Mersin'de 1 hafta kaldım ama nerden girdim nerden çıktım hiç bilmiyorum 😂
Oda güzel 😂😂
Ben Mersinliyim sahil kenarına çıkabilirsiniz Mersin Soli taraflarında.
Bu soru benim için de iyi oldu, Mersin de askerlik yapıyorum 18 gün sonra bitiyor ve gezmeyi planlıyorum, takipteyim 🙋♂️
Yapraklı koyuna gidebilirsiniz veya Tisan Yarımadasına
Yemek yemek için de tantuni yemeğe Hasan usta diye bir mekan vardı oraya gidebilirsiniz
Büyükheceli tarafları sahil koyları çok güzel.
hiç gitmedim mersine ne desem yanlış olr
Tantuni ye 😁