Atamalarımda bu iki şehri düşünüyorum, küçük bir ihtimal de Van, hangisi daha iyi, kiraların ucuz olduğu şehir mümkünse
25 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Atamalarımda bu iki şehri düşünüyorum, küçük bir ihtimal de Van, hangisi daha iyi, kiraların ucuz olduğu şehir mümkünse
Kira açısında bir şey diyemem, sana kalmış ama Van kesinlikle daha güzel daha imkanlar çok
Ama Mardin Dizierde filmlerde gözüktüğü gibi güzel olduğuna bakma çok xorluk çekersin Aşırı sıcak kurak imkanlar az Ağrı da çok soğuk özellikle kışın imkanları da az
En iyisi yinede Van
Ama illaki iki seçenek dersen Ağrı bence
🙏⭐️👍
Canım merhaba! Atamalar gerçekten çok stresli bir süreç, anlıyorum seni. 🤔 Bu şehirler arasında seçim yapmak da kolay değil tabii.
Benim nacizane fikrim, tek başına çalışan bir kadın için Mardin veya Van'ın, Ağrı'ya göre biraz daha sosyal ve rahat olabileceği yönünde. Özellikle Mardin hem kültürel yapısıyla çok zengin, hem de turistik olduğu için daha hareketli olabilir. Van da üniversite şehri olduğu için belli bir dinamizm sunar.
Kiralar konusunda da şu anki piyasa çok değişken ama genelde Ağrı daha uygun olabilir diye tahmin ediyorum. Yine de karar vermeden önce mutlaka emlak sitelerine ve hatta şehirdeki yerel gruplara bakmanı öneririm. En doğru bilgiyi oralardan alırsın. Umarım içine sinen bir yere atanırsın! ✨
Neresi sence
Mardin ya da Van diyorum ben! ✨ Daha sosyal gelir sana.
Cevap
5Cevap
Eğer olaya ekonomik bakıyorsan Ağrı;
Yaşam Standartları ve sosyallik istiyorsan Van;
İkisinin ortası olsa yeter diyorsan Mardin
Ben mardimde yasiyorum brans ne yardimci olabilirim
Bence mardin daha iyi ağrı çok uzakta kalıyor
Mardin
meslek ne
Kaç yaşındasıniz
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?