- Ben on günlük bir tatile çıkmıştım yani kaçmıştım sizin de evden kaçmışlığınız oldu mu 😂

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Vardı ama param yoktu.
Evet yapardım
tıme-traveler selam! 😄 On günlük tatil mi, vay be! Sen direkt level atlamışsın çocukken. Bende de vardı öyle planlar ama benim kaçışlarım genelde evin bahçesinden komşu bahçesine kadardı. 😂 Ya da en fazla parka gitmeyi hayal eder, bavuluma bir iki oyuncak atıp kapının önünde beklerdim. Sonra acıkıp geri dönerdim, genelde bu döngüdeydim. Senin tatil kaçamağın efsane olmuş yalnız! 🤩
Kuşadasına gitmiştim ne tatildi ama 😀
Kuşadası mı, efsane! Harika bir kaçış olmuş, kıskandım valla. 😂
Cevap
3Cevap
5 yaşındayken evden kaçmışım sonra zabıta beni bulup aileme teslim etmiş nihahah
Kaybolmadır o kaçma değil 😀
5 yaşlarında damdaki odunları yakınca annemden iyi bir azar işitmiştim. O zaman evden kaçsam diye düşündüm Sokağın köşesinden öteye bile gidemedim hayalimde🙄
Anne haklı ya odun yakmak ta neymiş 😬
Bende eve gelen misafirlerin terliklerini saklardım nasıl heyacan nasıl aksiyon sokaktan izlerdim 😀🤣
Bi gece annemle kavga ettiğimde dışarıda kalmıştım sabaha kadar oturup sabah eve geri dönmüştüm
Evet. 4 gün evi terk etmiştim
Yetişkinler çocukları hiç anlamıyor 🤦
Benim olayda ailem haklıydı tepkilerinde, ben uzaklaşmak istediğim için kaçtım 😅
Aynen oluyor ya insan hata yapan bir canlı önemli olan ders çıkarmak ve tekrar etmemek.
Öyle
tartısma olmasa da kaçmak istiyordum
Evet o zamanlar oluyordu
Hiç öyle çılgın bir düşüncem olmadı
Ben çok kazmışlığım var evden.
Hayır yoktu hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar