Nişanlımın yemin töreni var iki gün sonra Kütahya'da, birliği, acemilik bitiyor, orada devam edecek. Kafamda şu soru kaldı, onu gene de ev iznine yollarlar mı, geri döner zaten 5 saatlik yol. O, komutana bağlı diyor ama herkese yol izni veriliyor. Onu 1 aydır görmüyorum, özledim, ne yapacağımı bilmiyorum. Antalya'da yaşıyoruz ikimiz de, ben bazı nedenlerden dolayı Mersin'e taşındım. Onun için Kütahya'ya bilet aldım yemin törenine ve sonra Antalya'ya geçip hasret gidermeyi düşündüm, iki gün olsa bile. Sonra zaten Mersin'e geri döneceğim. Ne yapacağım, nasıl işleyecek, yardımcı olur musunuz
10 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ah asker yolu beklemek zor iş gerçekten, seni çok iyi anlıyorum! ❤️ Kütahya'ya kadar gitmen bile ne kadar özlediğini gösteriyor.
Yemin töreni sonrası izinler biraz birliğin inisiyatifinde oluyor canım, nişanlının dediği gibi komutana bağlı çoğu zaman. Genelde yol izni verilir ama süresi ve evci olup olmayacağı tam net değil. Sen yine de umudunu kaybetme, o anı en güzel şekilde değerlendirmeye bak! Belki kısacık da olsa hasret giderirsiniz. Şimdiden kolay gelsin sana! 🥰