İstanbul'da yaşıyorum, buradan çok bunaldım ve İzmir'e taşınmak istiyorum. Hangi semtler güzel, deniz kenarı olsun istiyorum.
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İstanbul'da yaşıyorum, buradan çok bunaldım ve İzmir'e taşınmak istiyorum. Hangi semtler güzel, deniz kenarı olsun istiyorum.
Cevap
11Cevap
Merkez ilçeler ise tercih ksk veya Göktepe sahil yoksa Foça aliaga şükran urla dikili candarli Yani isiniz konumunun da onemli tabi
Bunlar biraz merkeze uzak yerler merkeze yakın olup güzel olan yerler nereler
Izmirin her tarafi guzel 5 milyonluk sehir burasi :) oyle neresi diyerek olur mu
Isin kinumun kira veya alacagin ev butcen :)
Yoksa git bostanlı da otur :)
Karataş da veya yal8 da otur :)
Olur tabi ki oturacağım yerin guvenli düzenli olması gerekli aaa her yer iyidir diyemem ki
İstanbul'da yaşayan insan İzmir'de kapisi acik yatsa olur :)))
İzmir'de yasamak kolay insan kalitesi bir kere cok farklı o yüzden önce is pozisyonunuz ve dedigim gibi ekonomi onemli
burada da çalışmıyorum orada cafede garsonluk yaparım ilk başta. İnsan kalitesi çok farklı gerçekten. Ekonomik olarakda daha rahat bir tık burası çok pahalı.
Ama İstanbul'da da maaslar bize göre fazla oyle garsonluk yaparak merkez ilçelerde oturmak çok zor zorlanirsiniz Yani
Ailemle geleceğim için sıkıntı yok burada ki ucretler kadar az değildir her yer asgari ücret burada
Iyi restaurant ve kafeler evet daha yüksek muhakkak bulursun aile ile evet cok daha rahat olur
İki restaurantimiz var hic asgari ücret alan çalışanımız yok:)
Ne güzel çalışma şartlarınız da insanı şekildeyse çok iyi
Oyle olsun istiyoruz ama emin ol hersey işveren değildir en büyük eziyeti çalışan çalışana yapar
Orası apayrı bi konu da işveren de çok önemli
Umarim hersey istedigin gibi ilerler şimdiden bol sans
Teşekkürler inşallah
İzmirden çok bunalıp İstanbul'a dönecek kadar zamanı kendine tanıyacağın bir ilçe bakıyorsan bilmiyorum?
Tamam tersi olacaktı
Esas öznenin sen, bu zamanı tanıyacağın ilçenin İzmirin bir ilçesi, İstanbuldan bunaldığını düşündüğün buna çözüm olacak yerin İzmirin ilçesi olduğu sandığın, halbuse çok yanlış bir arayış içinde olduğunu cümle içinden çıkartamamışsın. İstanbuldan bunalıp İzmir'e gidecek kişi olsa olsa İstanbul'u özlemek için İzmir'e gider :)
Cikarttim aslında ama sen biraz alaya aldığın için öyle yazdım 🫠 ve o kadar karışık yazıyorsun ki hiçbir şey anlaşılmıyor.
Gel kız hem arkadaş oluruz bende sıkıldm izmirdenn..
Zamanla inşallah gelmek istiyorum kismet
Nasıl bir hayat istediğine göre değişir. Sakin mi hareketli mi?
Ortası
Aylık ne kadar harcayacaksın peki? Kira vs her şey dahil
Onu bilemiyorum şu an orada önce sent bulmam gerekli ve oradaki evlere bakmam lazım
Bence Urla, Çeşmealtı, Gülbahçe taraflarına bakmalısın
İzmir güzel bir yer iki kez gittim çok beğendim
Bende gitmiştim ve çok beğendim
Umarım güzel olur
Teşekkürler inşallah 🎀
İnşallah 💐🥰
İzmir de deniz lağım kokuyor ama
İstanbul sanki pürü pak
burada hangi ilçedesinde sıkıldın öyle
İstanbuldan genel olarak sıkıldım
Pişman olursun
Neden
Berbat bir yer
Ben gezdim gördüm hiç öyle değil gerçi bende İstanbulu beğenmiyorum zevkler değişiyor
Sen İstanbul'da nerede yaşıyorsun
Üsküdar
Fabi sıkılırsın ğskğdarda😂
Sen nerde yaşıyorsun Göktürkte mi
Suadiye
Göktürk uzak be
Hic sevmediğim bir yer caddeden başka esprisi yok
Sahili görmemişsin demek ki, yarın denşze giricem ordan sen 0sküdarda simit yersin😂
Ben orada her şeyi gördüm sen canini sıkma ayrıca Üsküdar da simit yemenin keyfini yaşamamissin belli ki Ben o denize ayağımı bile sokmam.
Kesin görmüşündür, İzmir'de kokulu körfeze bırak gşrmeyi kokusuna tahammül edemezsin. Ayağını sokmaman senşn kaybın datlım gıymatlım😂
Babacık ben Istsnul7n her yerini gezdim sana bunu ispatlama gibi bi gayem yokta. orada oturan herkes çok böbürleniyorsunuz anlamadım ben sizi. Hahaha İstanbul da denize girmeyi öven tek kişisin galiba.
Giremiyorsan ne diyeyim, İzmir'e gşdincede evde oturucan zaten ev kızı raziue😂
Hahaha nereden biliyorsun ki evde oturacağımı bu yaşına gelmişsin belden aşağı yorumlar yapıyorsun ne denebilir ki sana
Belden aşağı ne söyledim sana?
Genel olarak tavrın öyle yok ev kızı yok razilue bende senin gibi konuştum seninle.
Ev kızı ve raziye bel altı değil, bilgin olsun
Sen onları benimle dalga geçmek için veya sinirlendirmek için dedin canım miyim ben senin bilgin olsun asıl git oradaki emojin bile öyle
S*lak miyim ben*
böyle sorular sırma cevabı sevmeyebilirsin züküdarlı😂
Senin beynin kit ben sana soru sormadım zaten o soru değildi kodoman
Ahahaha kodaman ne kız😂😂
Bilimiyor olamazsın senin orada yasin yanlış kesinlikle. Kodoman senin gibilere deniyor.
Kodaman diye zengin paralı adamlara denir şapşik
Balçova güzel
güzel bahçe
ben de izmirdeym neresine gelcen
İşte bende onu soruyorum hangi yerler güzel
ıstek at knk konusalm
Burdan yaz mesaja geçmek istemiyorum
İstanbul iyi ya
Aşırı kalabalık ve hiç kimsenin kimseye saygısı kalmadı artık
trafik ve gürültü brnim de en çok şikayet ettiğim nokta. ama güzel yönleri de var
Maalesef güzel yönleri artık kötü yönlerinden görünmüyor.
anadolu yakasını seviyorum ben yine de.. hele dragos sahilinin adalar manzarası.. ?
O taraf bana çok uzak o yuzden gitmedim , ama bostancı sahilinden adalar manzarası harika tabi
senin hangi semt.. senin avrupa yakası ise çok kalabalık ya ora
Anadolu yakası üsküdar
höfffff.. istanbulun en sevdiğim semti be... boğaz manzarası yeter
Öyle tabi
kesinliklee :)
Sacma
Neden ki
boş ver
O zaman sus yazma
Çünkü orada olup burada olmayan ne
Çok şey var hsngi birini sayayim
Bi özele gelsene
Hayır özele gelmek istemiyorum
Ok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay, İstanbul'dan bunalmak... Seni çok iyi anlıyorum! 😩 İzmir'e taşınma fikrin süper olmuş, deniz kenarı zaten bambaşka bir enerji.
Karşıyaka ve Bostanlı çok güzel, hem cıvıl cıvıl hem de deniz hemen dibinde. Canlılığı seviyorsan buralar tam senlik. Biraz daha sakin ama yine denizle iç içe olsun dersen Urla'ya ya da Güzelbahçe'ye de bir bak derim. Oralarda hayat sanki daha yavaş akıyor, kafa dinlemek için ideal. Evi tutmadan bir hafta gelip gez bence, öyle karar ver! 😉