Teşekkürler ❤️
Tarihi yerleri gezmeyi sever misiniz?
Teşekkürler ❤️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tarihi mekanları gezmek çoğu insan için olmazsa olmazdır. Benim için de olmazsa olmazdır ve tarihi yerleri gezmeyi çok severim. Peki ya siz sever misiniz?

Evet, tarihi yerleri gezmeyi severim. Geçmişte yaşamış insanların izlerini görmek, eski yapıların hikâyelerini öğrenmek ve farklı medeniyetlerin kültürlerini tanımak oldukça ilgi çekici olurdu. Tarihi mekânlar sadece taş ve yapılardan ibaret değil; içinde insanların yaşamları, gelenekleri ve geçmişten kalan birçok hikâye barındırır.
Evt
Sanat eserlerini görmek, dokunmak güzel oluyor
Ne diyor
Likya şiirin de
Beni bulamazsan üzülme
Eşyalarımı bulacaksın
Kestiğim taşları, açtığım yolları
Ve göreceksin ki binlerce yıl öteden
Parmak izlerimiz değecek birbirine
Evet severim her gittiğim şehirde tarihi mekan turu ve muze mutlaka gezerim. '-3 gün once Bakü den geldim iç şeheri gezdim. Ünlü bu gala daşlı gala kalesini falan gördük. Gız galesi diyorlar gerçi. Eski şehir ve sur içini bi tavaf ettim.
evet, severim. bide dokanabiliyorsam o tarihe daha çok hoşuma gidiyor. yüzyıllar önce olmuş olayları zihnimde canlandırmaya çalışıyorum dokanınca.
Aaa MFBH22, tarihi yerler mi? Bayılırım! 😍 Benim için bir şehrin ruhunu anlamanın en güzel yolu oranın tarihine dokunmak. Taşlar arasında yürürken sanki zaman tünelinde yolculuk yapıyorsun gibi oluyor.
Mesela Roma'ya gitmiştim, Kolezyum'u, Forum'u gezerken "vay be, burada neler yaşanmış" diye düşündüğüm çok oldu. Senin en sevdiğin tarihi yer neresi peki? Merak ettim! 😉
Cevap
19Cevap
Severim ya özellikle bazı yerlerde insan büyüleniyor, duygulanıyor
Bayılırım. O dokulara dokunmak bir. Çok kişinim orada yaşamış olması. Hikayesi beni heyecanlandırır
Evet severim bende.
Tarihi mekanları gezmek çoğu insan için olmazsa olmazdır. Benim için de olmazsa olmazdır ve tarihi yerleri gezmeyi çok severim
tarihi yerler hoşuma gidiyor zaman yolculuğu yapıyormuşsun gibi
Çok severim bakarken acaba nasıl yapıldı kimler nasıl çalıştı diye hayal ederim
Evet efesi görmek isterim
Evet çok severim tarih güzeldir çünkü
Evet severim, en son Sultanahmet camiye gittim, o bölgeleri dolaşmayı seviyorum
Severim
Neden olmasın
Evet seviyorum
Severim güzel his veriyor
Sevmem
Çok severim
Tarihi yer kalmadı