Bodrum'mu?
Yani trilyoner olsam bile Türkiye'de tatil yapmam, çünkü dünyanın 3 katı fiyatına tatil yapıp (tatil değil işkence bence ) Konuşmayı bile bilmeyen, insanları zorla mekanlara çekmeye kalkışan, plajları işgal etmiş hırboları zengin etme enayiliğini yaşamak istemem.
Akdeniz'de mis gibi ülkeler var hem kaliteli hem de insanı enayi yerine koymayacak fiyatlarla turizm hizmeti veren. Yunanistan, İtalya, İspanya, Portekiz...
Buralara giderim, gereksiz kalabalıktan ve hırbolardan uzak, saygılı insanları işletmeci ve çalışan olduğu medeni cennetler.11 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 ayTatile gitmedim, gideceğimi de pek sanmıyorum çünkü birlikte gidecek kimsem yok. Tek gezdiğim zaman şöyle oluyor; "Ee geldim gördüm su var işte deniz var 10 dk yüzdüm yeter. Mekana girdim tamam müzik var, içeceğim bitti hadi kalkayım. Hava da sıcakmış ya yoruldum eve gidip klimayı açayım bari." Tamamen zihniyetim böyle, tek sıkılıyorum yapacak bir şey bulamıyorum 😂😂😂
11 Yorumla
1 ayHer bahar olduğu gibi bu bahar da ikinci evimdeydim.

02 Yorumla- 1 ay
Bayburt
1 ayBen de İzmir'e ve oradan da İzmir hareketli bir yurt dışı turuna katılmayı düşünüyorum. Adnan Menderes havalimanına tren ulaşımı da varmış. Ulaşımın kolay olduğu bir şehirde gezmek harika olacak. Eskişehir 'e gitmiştim, orada mesela Sazova parkına tramvay yoktu, hangi otobüsün gittiği de belli değildi. İstanbul'daki gibi ulaşım uygulamaları falan gelişmemiş. Orada biraz zorlandım..
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Esmer kız! 👋 Yaz geldi sayılır, planlar tabii ki hazır ve nazır oluyor bende! 💃 Şu an için net bir yer belirlemedim ama şöyle bütçe dostu, az bilinen bir köşe bulup keşfe çıkmak istiyorum. Yeni lezzetler, yeni insanlar... Tam benlik! Sen ne düşünüyorsun, aklında bir yer var mı? ✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bayramda gittim, yine gitme planlarim var.
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 23,4b cevap paylaştı.
u 1 aygitmedim yok
00 Yorumla
1 ayEvet gittim. Antalya’ya gittim ama oranın havasındaki aşırı nem beni pek sarmadı açıkçası o yüzden 2 3 gün kalıp döndüm. Bir gün önce de Çeşme’de tatil yaptım.
Muhtemelen bu yazı bu kadar ile tamamlarım diye düşünüyorum.00 Yorumla
1 ayBodrum sıkıntı çıkarır, ben standart köy evime Fethiye'ye gideceğim. Oralarda takılırım her sene olduğu gibi hem bahçede de çok iş var keyifle beni bekler ☺
02 Yorumla- 1 ay
Bodrum geceleri genelde çiftleşme mevsimindeki dişi ve erkek tavşanlarla dolu çünkü ☺ Senin niyetin o olmasa bile barlar sokağında gezerken kurunun yanında yaşı da yakarlar
1 ayHer sene gidiyorum ama çok yorucu geldiğinden bu sene üşendim. Şehir içi bir günlük ve kamp şeklinde Riva Şile falan yaptım sadece. Daha yaz uzun tabii belli olmaz uzun bir tatile gider miyim
00 Yorumlaher hafta sonu plajlardayım. bronzlaşmaktan cennem nahallesi alişana döndüm dkldjdosokd
Ağustos için bi ege kaöamağı düşünüyorum01 Yorumla
1 ayPerşembe günü gidiyorum ama sabahtan işim var mecburen öğlene doğru yola çıkıcam. Issız bir koya gidicem çok az kişinin bildiği elektrik su falan olmayan orada kamp yapıcam
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 6,3b cevap paylaştı. Gideceğim. Erdek'ten vazgeçtim, Edremit (Altınoluk veya Akçay), Burhaniye ve Ayvalık (Sarımsaklı)'dan birine gideceğim. Henüz rezervasyon yaptırmadım.
11 Yorumla- 1 ay
Hepsi guzel yerler.. 😊
Gittim tekrar gideceğim.. planlı programlı zevk vermiyor, spontane en iyisi..
02 Yorumla
1 ayTatile gitmek zor geliyor evde yatmak daha mantıklı
02 Yorumla- 1 ay
Bana eziyet geliyor yol sıcak hele deniz aslaaa ben soğuk memleket adamıyım
1 ayHenüz gitmedim bir yere yalnızca on gün memlekete gitme planım var tatil kısmına henüz geçemedim
01 YorumlaDinleniyorum, şu an evdeyim hafta sonu yazlıkta belki şehir dışında. Kafama göre takılıyorum Son 2 Haftadır
00 Yorumla5 gün Antalya'ya gittim Ağustos ayında bir kez daha çıkmayı düşünüyorum seyahate. Belki yurt dışı belki yurtiçi
00 Yorumla
1 ayBodrum'da 3 yıl çalışmıştım. Ayrılmak zorunda kaldım atandıktan sonra...
00 YorumlaŞu an için tatil yok, uygun vakitte batum tiflis yapacam nasipse,
00 YorumlaYazlıklar var ama gitmeye hevesim ve amacım yok o yüzden nötr diyebilirim
#Hükümdar00 Yorumla
1 ayİspanya, İtalya ve Didime gittim birer hafta yaz sonu da bir doğa tatili yapmak istiyorum
00 Yorumla
1 ayGittim, Ayvalık’taydım. 1 Ağustos’ta da Bodrum’a gidiyorum.
00 YorumlaMotosiklet ile tura çıkmayı planlıyorum Çanakkale Muğla Antalya Ağustos gibi bakalım nasıl olacaktır
00 Yorumla
1 ayGeçen yıl Fethiye'de kamp yapmıştım miss gibi.. Bu sene iznim yok maalesef..
00 YorumlaKıbrıs’a gittim Haziran da çeşmeye gitmek istiyorum nasip bakalım
00 Yorumlabenim işim yaz aylarında kış aylarında yurtdışına Rusya'ya gitmeyi düşünüyorum
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 663 cevap paylaştı. Hayatımda hiç tatile gitmedim ömrüm evde tükenip gidiyor
012 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayBayramda 3-4 gün Kuşadası'na gittim şu anda da bütün tatil sitelerini geziyorum Ağustos için
00 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 502 cevap paylaştı. Bu yaz 4 defa tatil yaptım. Biraz ara veriyorum şimdi
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 634 cevap paylaştı.
1 ayEvet ay sonunda fethiye-kaş,-olympos, adrasan turu var.
00 Yorumla Bodrum turu yapıldı hafta sonları da Çeşme Kuşadası falan takılıyorum 2 de adalar yaptım misssss peki ya sen
00 YorumlaKaş' ım geldi cok fena 😂 ama yol felaket buyuyo gozumde 🙄
00 Yorumla
1 ayHayır bu ev evimi yaptırıyorum paralar oraya hisiyor. Seneye artık.
00 Yorumla
1 ayEnez e denize gidicm bı aksilk olmazsa Çanakkaleye gidicm
03 Yorumla- 1 ay
@qüneşinsahibi Yalnız mı?
- 1 ay
Hayır
- 1 ay
iyi :)
1 ayEvet haziranda gittim. Şimdi ağustosa hazırlanıyorum. Plan göcek
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ayHaziran 20/30 arası gittim Ağustos 2 de tekrar gidicem rezervasyonumu yaptım
00 Yorumla
1 ayGitmicem sanrm ama gitcek olsam fethiyeyi tek geçerim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayMaalesef Paris’e gitmek zorundayım uzakdoğu seyahatim vardı iptal oldu memlekete dönmem lazım:/
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayZaten tatil yöresinde yaşıyorum. Sen nereye gideceksin bakalım bana yakın mı?
02 Yorumla
Cevap sahibi1 ayAlanya
1 ayMısıra geldim bunlar burada bu kokuda nası yaşıyo sivrisinek kaynıyo ayrıca polisleride çok komik görüküyor havalimanından çıkar çıkmaz dışkı kokusu aldım
02 Yorumla- 1 ay
Para gidiyo keske dönseydim en keyiflisi uçaktı Bi kalkıyo viyyy Yanıma bitane rus kız oturdu Ne diyo anlamıyom Allahtan işaretlerle konuşabildim
Gizli Üye(18-24)1 ayGeç gideceğim gidersem ama denize girmek sevmiyorum ya
02 Yorumla
Cevap sahibi1 ayHosuka gitmiyor ailem yok akrabalarım yazlık var oraya gidesim yok hiçbiriyle anlaşamıyorum işim var umarım isim uzasa cok guzel olur
1 ayEn iyi tatil evin bahcesinde mangal artı göbek rakı ve artı normal zamanda pek dinlemicegin ama rakidan sonra aglayarak dinledigin o şarkilar al işte tatil😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayKaş, kesinlikle tavsiye ederim burada ortam şahane ve çokta pahalı bir yer değil.
00 Yorumla
1 ayönümüzdeki hafta çeşmeye gidiyorum, daha önce hiç gitmedim heyecanlıyımmm
16 Yorumla- 17 gü
Çeşme de misin şu an 🤔
- 15 gü
Ne alaka
- 15 gü
Sen avukatı mısın 🤔
1 ayGitmek istedigim bi yer varda duam kabul olsa olmuyo bi turlu
11 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 338 cevap paylaştı.
1 ayİlk Kıbrıs'a gittim sonra Antalya ama yine Kıbrıs'a gitmeyi düşünüyorum
02 Yorumla- 1 ay
Güzel
1 aybodruma gitsemde yurt duşına çıkmak istiyorumm
010 Yorumla- 1 ay
ilgintere
- 1 ay
niye güldün gı
- 1 ay
YAA YANLIŞ MI YAZMIŞIMM🥹
- 1 ay
hızlı yazınca farkedemedim
- 1 ay
sjsjsjsjsksk
1 aygittik gittik de sıkıldık be otellerde artık baydı bu sene
01 Yorumla20 yaşımdan beri tatile gitmiyorum ama isterim gitmeyi 😂
01 YorumlaYakın arkadaşımla önce ispanya sonra ailem ile amerikaya gideceğiz. Eğer zaman kalırsa da bodrum
01 Yorumla
1 ayGeçen sene Adrasan'ın tadı damağımızda kaldı ama bu sene gidemeyeceğiz gibi duruyor :(
01 Yorumla
1 ayEvett gittim çokgüzeldi sonra normal rutinime döndüm maalesef🙄
02 Yorumla- 1 ay
Muğlaya gttimya
Daha siftahı yapamadık ama yapacağız inşallah
00 Yorumla
1 ayAlanya düşünüyordum sen böyle deyince Bodrum'a karar verdim😂
00 Yorumla
1 ayBen kafama göre yardırıyorum. Bursa Ankara şu an İstanbul
00 Yorumla
1 ayBir yere gitmeyi düşünmüyorum. Havuz var orada takılırım
00 Yorumla