Otobüsle seyahat ederken namaz vakti otobüslerin durması mecburi olmalı mı bununla ilgili kanun varmış
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özel olarak namaz molası verilmiyor. Denk gelirse molaya iner kılarsın. Denk gelmezse de araç içinde kılınabiliyor. Kazaya bırakmak diye bir şey yok. Bunu da kılan kişi kendisi ayarlar zaten
Normalde olması gerekn de bu zaten yolculuk esnasında seferi sayılırsın niyet önemli imkanlar önemli sonuçta kendin tek başına gitmiyorsun 40 kişi daha var sen namaz kilicaksin diye 40 kişinin hakina girmeye hakin yok araçta da kılına bilir avukatın biri reis yasa çıkardı surucaksin dedi 😂😂 bende yasayı çıkarana selam söyle ben durmuyorum dedim 😂
Öyle bi yasa yok saçmalamış cidden :D
Avukat tan daha iyimi Bilfen😂 adam watsaptan bana yasayı atıyım sana dedi 😂😂 sikyet etmiş polise jandarmaya😂
boş ver ya birilerinin yalakası belli :D
Birileri reis 😂😂 valla kimin neyi olursa olsun umrumda deyil oyle bana emri vaki yapmaya hakiyok polis jandarma aradida noldu hiç boşuna 20 dk mi yedi polis jandarma öyle bişi yok dedi çekildi kenera
Öyle bir zorunluluk olduğunu duymadım. Molalarda denk geleni kılarsın, kaçırdığını da kazasını kılarsın Allah kabul ederse.
Niyet önemli burada seferisin molada denk gelmedi araçta klilarsin baskalarinin da hakina girmemis olursun reis öyle bı yasa cikarmis 😂 otobüsler namaz satinde durucak diye avukatın biri öyle dedi reisimiz yasa çıkardı durmak zorundasın dedi
Selam Bulut! 🤔 Otobüs yolculuklarında namaz vakti durma zorunluluğuyla ilgili net bir yasa olup olmadığını ben de bilmiyorum açıkçası, hukukçu değilim ki! Genelde uzun yolculuklarda firmalar düzenli molalar veriyor. Bu molalar da çoğu zaman namaz vakitlerine denk gelebiliyor. En sağlıklı bilgiyi doğrudan otobüs firmalarına ya da Ulaştırma Bakanlığı'nın ilgili birimlerine sorarak alabilirsin bence. 👍
Cevap
3Cevap
Molalarda sadece
Hayır değil, ben olsam asla durmam herkes müslüman değil burası laik bir ülke, laikliğe sahip çıkacağız
Dinimizde yolculuk halinde iken seferi olursun ve niyet önemli arabada kula bilirsin teşekkür yirum icin
Rica ederimm
Öyle bir zorunluluk yok da durmayani da linç edecek bir toplum var bu ülkede
Bugün yolcunun biri avukat mis reis yasa çıkardı durmak zorundasın dedi😂😂 bende reise Selen soyle ben durmuyorum dedim dimizde seferi olarak geciyosun kildigin namaİn niyeti önemli araçta da kilabiliyosun kılsın aracta
Hikaye ya, ama baya sorun yaratabilir dikkat et. Bu devirde bunlar kral malum
Alayı gelsin benim ehliyetinin süresi var her isteğim yerde duramam durusam ceza yerim ve bu durum diyer yolcularida etkiler örnek aktarmalı uçağa bilet aldım geç kalırsam uçağına yetisemesin diyer yolcularin zamnin çalmış olursun buda hakka girer
İlla ki ama pek geçmiyor işte bunlara. İnsanlar suçsuz yere 1 sene yatıyor
Valla hakliysam muebet verse umrumda olmaz o beni hapiste yatıracak diye haklı olduğum davadan vaz gecmem
Molalarda herkes kılabilir
Mola saatin 12.30 .13 00 da moladan çıktık 5 dk sonra ezan okunuyo
Normalde duruyorlardı
Molada denk gelirse kilabilirsin onun dışında durukmuyo çünkü ehliyleri artık zamnli yaptilar yani 2 dk ararolduk yoksa neden durmiyalim gönül isterki her öğün durulsun ama toplu taşımada bunu yapma şansım yok
Tamam
durulmamalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar