Eşimle yaptığımız her tatilde kayınvalideyi de götürmek zorunda mıyım, sınırı nasıl çizerim?

Arkadaşlar merhaba, sürekli tatil yapmak istiyor bir şey demiyorum hakkı tabii ki de balayına gittik geçen sene Haziran da. Geri geldik 2 ay sonra dedi Kuşadası. Dedim gelemem işten dolayı, kendisi annesiyle gitti. Şimdi de gene 10 ayda gitmek istiyor annem de gelsin diyor ya ben kafayı yiyeceğim, her tatilde annesi mecbur mu olmaya ben kendi annemi getirmiyorum. Ondan sonra soruyor bir hafta Alanya yaparız 3'ümüz annemle beraber (kendi annesi) ondan sonra öbür
günlerde Antalya’dan bir otel tutup annem de gelir beraber tatil yaparız (bu arada benim annemin dairesi var Antalya'da) neden kalsın otelde boşuna para verip.
Güncellemeler
12 gü
Ya bide şimdiden seneye köye gidecez annemgile diyor ona göre ayarla diyor tatilini bütün ailesi ordaymış da
Güncellemeler
12 gü
Bide bundan 4 sene önce birkere gittim annesi de geldi nışanlıydık Didim tarafına arkadaş 24 saat beraber tek kendi odam ayrıydı baş başa akşam yemeği bile olmadı rakı balık falan 😂
Eşimle yaptığımız her tatilde kayınvalideyi de götürmek zorunda mıyım, sınırı nasıl çizerim?