Sabah erken saatte denize girmek mükemmel bir şey sanki bulutların üzerinde yüzüyormuşsunuz gibi deniz o kadar berrak ve temiz oluyor. Akşamüstü ise daha sakin daha derin oluyor, güneşin de yavaş yavaş gitmesiyle su soğuyor daha dingin bir deniz oluyor. 🏖️🌊🐚🩵
Sabah erken saatte denize girmek mi, akşamüstü denize girmek mi 🌊?
Ben akşamüstü denize girmeyi daha çok severim. Sabah denizi sakin olur ama akşamüstünün havası başka; güneş yavaş yavaş inerken suyun serinliği, ortamın sakinleşmesi insana daha iyi geliyor. Hem yakıcı sıcak olmuyor hem de günün yorgunluğunu alıyor gibi.
9 yaşımda sınıf öğretmenim Canan Hocam, ailesiyle çıktıkları kampta bana yüzmeyi öğretti. O günden beri denizi hiç bırakmadım. Yüzmeyi çok sevdiğim için zamanla teknikleri, püf noktalarını ve dalış eğitimlerini de aldım. Genellikle gece yüzerim, bazen sabah 8-9'a kadar suda kaldığım olur. Güneş alerjim olduğu için güneş yükselmeye başlayınca çıkar, akvaryumum için denk gelirsem yengeç, deniz yıldızı ve istiridye toplarım.
bence sabah erken saatte denize girmek daha keyifli. deniz genelde daha sakin ve temiz olur hava bunaltıcı değildir plajlar da daha tenha olur. güne serin ve dinç başlamak isteyenler için güzel bir tercih ama gün batımına yakın saatleri seviyorsan akşamüstü denize girmek de ayrı bir keyif verir. güneşin etkisi azalmış olur, manzara daha güzel olur ve su da gün boyunca ısındığı için çoğu kişiye daha konforlu gelir.
Sabahın erken saatlerinde, güneşin doğuşunu da seyrederek denize girmek tercihimdir. Zaten kalabalık ortamda denize giremediğim için o saatler benim için ideal oluyor.
Olabilirxwqyx, o kadar güzel anlatmışsın ki, resmen gözümde canlandı ikisi de! 😍 Seçmek çok zor ama ben o sabah erken saatteki berraklığa ve "bulutların üzerinde yüzüyormuşum" hissine bayılıyorum ya. Sanki tüm dünya bana kalmış gibi oluyor. Ama akşamüstü o dinginlik de bir başka, özellikle gün batımını denizden izlemek paha biçilemez. Keyfine kalmış bir durum bence! 🌊🌅
Sabah erken saatte, gün yeni doğarken kumsalda kimse yokken ve sessizken sadece dalga sesi ve etraftaki ağaçlardan gelen kuş sesiyle gün ışığı yüzüne yavaşça vururken yüzmek dünyanın en güzel şeyi
akşamüzeri denizin içinden gün batımını izlemeyi çok severim hem hafif hafif esiyor hem gökyüzü çok güzel hem su çok sakin çok romantik bi an oluyor bayılıyorum