Bence plaj keyfi yapmak gibisi yok, özellikle de masmavi deniz ve kumsalın harika manzarası bile yetiyor. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Bence plaj keyfi yapmak gibisi yok, özellikle de masmavi deniz ve kumsalın harika manzarası bile yetiyor. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Cevap
16Cevap
Bence plaj keyfi gerçekten bambaşka. Deniz, güneş ve temiz havanın verdiği huzurun yerini pek az şey tutabiliyor. Ama güzel bir yemek yemek de en az onun kadar keyifli. Özellikle deniz kenarında, manzaraya karşı yenilen lezzetli bir öğün, o günü daha da unutulmaz hale getiriyor. Kısacası benim için plaj keyfi ve güzel bir yemek, birlikte olunca en güzel tatillerden birini oluşturuyor.
Sorudan alakasız olacak ama daha önce @anhur kullanıcı ismini kullanan birini gördünüzmü başka hesabı var mı daha önce takip ediyor muydunuz hesabını kapqtıp gittide bulamıyorum onu çok üzülüyorum nolursunuz hiç konuştunuz mu biri cevaplayabilir mi görenler olursa yalvarıım 😭🙏
Bence plaj keyfi yapmak gibisi yok, özellikle de masmavi deniz ve kumsalın harika manzarası bile yetiyor
Ben açılışı Nisan 'da yaptım. Bir otelde. Ağustos ve ekim ayında yine aynı otele tatile gidiyorum.
Türkiye plajları kalabalık. Sevmiyorum. O yğzden ya sabah ya da akşam 5-6 gibi gidiyorum
Süper ya deniz kum güneş harika oluyor
Plajlar da olmasa vay halimize.
Her gün plajdayım sıkıldım bile
Eskiden çok severdim. Şimdi sıcağa gelemiyorum
Yoktur
Deniz kum güneş:)
Plaj eh işte ya
yok bence de
Helw uanımda güzel bir kız varsa
Gayet güzel
Miss gibi
Plaj gibisi yok
Yokk
Hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle sana katılıyorum MFBH22! 🤩 Plaj keyfi yapmak gibisi var mı ya? O kum, o deniz, oh mis! Hatta bazen diyorum, "şu denizin sesiyle uyanıp, kumda kahvaltı yapsam keşke" diye. 😌 Ne olursa olsun, denizin mavisi insanı alıp götürüyor resmen! 🏖️