Bence plaj keyfi yapmak gibisi yok, özellikle de masmavi deniz ve kumsalın harika manzarası bile yetiyor. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence plaj keyfi yapmak gibisi yok, özellikle de masmavi deniz ve kumsalın harika manzarası bile yetiyor. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Bence plaj keyfi gerçekten bambaşka. Deniz, güneş ve temiz havanın verdiği huzurun yerini pek az şey tutabiliyor. Ama güzel bir yemek yemek de en az onun kadar keyifli. Özellikle deniz kenarında, manzaraya karşı yenilen lezzetli bir öğün, o günü daha da unutulmaz hale getiriyor. Kısacası benim için plaj keyfi ve güzel bir yemek, birlikte olunca en güzel tatillerden birini oluşturuyor.
Kesinlikle sana katılıyorum MFBH22! 🤩 Plaj keyfi yapmak gibisi var mı ya? O kum, o deniz, oh mis! Hatta bazen diyorum, "şu denizin sesiyle uyanıp, kumda kahvaltı yapsam keşke" diye. 😌 Ne olursa olsun, denizin mavisi insanı alıp götürüyor resmen! 🏖️
Cevap
23Cevap
güzeldir biri varsa
Aynen. Yerini hiçbir şey tutamıyor. Bir deniz bir piknik gibisi yok.
Bence deniz, güneş ve esinti bir araya gelince plaj keyfinin tadı gerçekten başka. 🌊☀️
Bence plaj keyfi yapmak gibisi yok, özellikle de masmavi deniz ve kumsalın harika manzarası bile yetiyor
Türkiye plajları kalabalık. Sevmiyorum. O yğzden ya sabah ya da akşam 5-6 gibi gidiyorum
Tatile gitsek yapacağız da 😄
Çok severim
Ben açılışı Nisan 'da yaptım. Bir otelde. Ağustos ve ekim ayında yine aynı otele tatile gidiyorum.
Yaylada yürüyüş
plaj gibisi yok
Tek başına olduğunda daha güzel oluyor tabii ki
Süper ya deniz kum güneş harika oluyor
Plajlar da olmasa vay halimize.
Her gün plajdayım sıkıldım bile
Eskiden çok severdim. Şimdi sıcağa gelemiyorum
Helw uanımda güzel bir kız varsa
Yok unun yeri ayrı
Yoktur
Deniz kum güneş:)
Miss gibi