Off bayılırım hemde. Ama fazla açılmam çünkü ayağım direk kilitleniyor kramp mı ne giriyor hemen o yüzden açılmıyorum fazla. Fırsat bulabilsem de gitsem. 😔
Haha sensin ezik. Hollanda da dogup bugudum turkcemden de mi anlamadin sa””lak. Hollandanin denizi gayet temiz. Ayrica ezik olsan sensin. Hemen havuzlu apartmanim var da side cocugum da bilmem ne. Bana ne kardesim neyin havasi bu. Napim senin havuzlu evini?
🤣🤣 peki ezik oldugumu o zmn neden hollanda da yasdigimi soyledikten sonra soyledin. Daha once yazsaydin? Hahaha ezildigin icin olmasin. Yok havuzlu apartman yok bilmem ne diye hava at sonra hollandali birini gor ve ezil. Canima degsin. Size mustehak b””ok gibi ulkede yasamak. Sen avrupaya gelme zaten. Adam bile degilsindir. 🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Off bayılırım hemde. Ama fazla açılmam çünkü ayağım direk kilitleniyor kramp mı ne giriyor hemen o yüzden açılmıyorum fazla. Fırsat bulabilsem de gitsem. 😔
Magnezyumun mu az acaba
Olabilir. Kızılay magnezyum içince bi kendime geliyorum normalde de
Su olsun yeter bayılıyorum yüzmeye ama havuz kadar keyif alamıyorum denizde
Böcek ne alaka be, sen plaja gitriğine emin misin
Senin gitmedigine eminim
Bklu suriyeli plajlarına gitmişsin sen
Ben antalya side çocuğuyum havuzlu apartımız var.. denizin dibinde
Hollanda da yasiyorum gayet temiz bos konusmada ustunuze yok
Yürü git ya allahın eziği
Haha sensin ezik. Hollanda da dogup bugudum turkcemden de mi anlamadin sa””lak. Hollandanin denizi gayet temiz. Ayrica ezik olsan sensin. Hemen havuzlu apartmanim var da side cocugum da bilmem ne. Bana ne kardesim neyin havasi bu. Napim senin havuzlu evini?
Denizin ne olduğunu kalitesini iyi bilirim.. ezik oluşun doğru düzgün bi nikin yok bi resmin yok ordan belli bebeğim istersen norveçte yaşa eziksin
🤣🤣 peki ezik oldugumu o zmn neden hollanda da yasdigimi soyledikten sonra soyledin. Daha once yazsaydin? Hahaha ezildigin icin olmasin. Yok havuzlu apartman yok bilmem ne diye hava at sonra hollandali birini gor ve ezil. Canima degsin. Size mustehak b””ok gibi ulkede yasamak. Sen avrupaya gelme zaten. Adam bile degilsindir. 🤣🤣
Kaliteni daha da dusurme seni engelleyim de sus yoksa turk erkegi gevezedir butun gun konusursun cekemem iyi gunleeer
Severim ama kalabalık olunca gitmiyorum.
Severim sevgiliyle yüzmek güneşlenmek
Evet severim
Hayatımda hiç plaja da gitmedim hiç yüzmedim de
Plaj da nasıl yüzeceksin ki
Bacak ve kollarini kullanarak
Deniz olmasın o kanka 😃
Yani plaj dedigimde deniz anlamayacak kadr sa””lak san da ben bsy yapamam dimi🙂
Yazmayı öğrenip gelsen nasıl olur
Bilmem nasil olur
Gayet faydalı olur kanka en az 2 level atlarsın
Gercekten mii yasamadigim ve umrumda olmayan ulkenin dilini bu kadar bilsem de bana yeterli. Diger 4 dil bana yetiyor🤭
Hmm okumuş cahilsin yani
🤣
Turkiye ve turkce umrumda degil diyorum. Ama anlamamana sasirmadim elbette. Iyi gunler☺️
Havuz damı yuzuyorsun yani
Evet
İyi yapıyorsun
Neden
Bilmem 😂
Havuz sadece valla
Bende
O kum çok ağır geliyor bana sonrası bide arabayı temizle et falan işkence her yer kum falan
Aynen ya. Temizlemesi cok sinir bozucu. Sacima falan da giriyor hep
Aynen vallahi.
Havuza gir çık misss iki dk duş sonra bi sauna mentollü
Miss
Severim
Enteresan
Hayır
Sevmem.