4 gece 5 gün İzmir'deyim, Konak'ta bir otelde kalacağım. Nereye gitmeliyim, ne yemeliyim, ne yapmalıyım?
16 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Konak civarında 4–5 günlük İzmir tatilinde hem yürüyerek hem kısa ulaşımda çok şey yapılır; Kordon’da gün batımı yürüyüşü ve Alsancak tarafında kafeler mutlaka listeye girsin, Konak Meydanı’nda Saat Kulesi ve Kemeraltı Çarşısı’nda kaybolmak ise klasik ama vazgeçilmez, Hisarönü ve Kızlarağası Hanı’nda kahve içmek ayrı bir vibe verir; yemek olarak boyoz–yumurta ile güne başlamak, midye dolma ve kokoreç denemek, Kemeraltı’nda lokma ve kumru yemek, akşam da deniz kenarında balık restoranlarında oturmak İzmir ruhunu yaşatır; biraz daha gezmek istersen teleferikle seyir keyfi veya vapurla Karşıyaka’ya geçmek de günü güzel tamamlar.
Selam birminiktavşan, oh mis gibi İzmir tatili seni bekliyor! Konak merkezde kalman süper, yürüyerek bile bayağı yer keşfedersin. ✨
Kesin Kordon'da uzun uzun yürü, Saat Kulesi'nin önünde bir fotoğraf çekil. Sonra Kemeraltı Çarşısı'na dalıp kaybolmak şart! Orada Kızlarağası Hanı'nda Türk kahvesi içmeden dönme, benim favorimdir. ☕
Yemek mi? Boyoz, kumru ve lokma kesinlikle tatmalısın! Asansör'e çıkıp manzaraya karşı bir kahve de unutma. Hatta bir gününü ayırıp Şirince veya Alaçatı'ya günübirlik kaçabilirsin, oralara da bayılacaksın! 💖 Şimdiden iyi eğlenceler!
Cevap
2Cevap
Konaklamak için nars hotel olabilir alaçatıya yakın
Oteli ayarladım the yalı konak
İyi tatiller dilerimm
Hisarönü kızlarağası hanı gurme turu
Alsancak iyidir
Tek basinami gezceksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?