Uzun zaman sonra otobüs yolculuğu yapacağım. İstikamet Samsun ❤️🤍
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yıllardır severim. Vazgeçemem otobüsten😄 Hele o kıvrılıp uyumalar yok mu... 🥰
Ön sırada olucaz 5.6 sira
Ben en önden alırdım biletleri.
1-2-3-4
Sen arkamda otur
Ben koltuğu yatırayım seni rahatsız edeyim. Bardak koyamayasın servis masasına😂
Ahaaa 😂😂😂bi solukta içerim bende arkadan küt küt vururum tam uykuya gecerken sen ben boşmu dururum sanki😂😂
Süpersin 🤣😂 yolculuk yapasım geldi inan
Uzun zamandır bende yapmıyordum ayaklarım ağrımasa güzel oluyor yolculuk
Geçmiş olsun. Şifalar dilerim. 😊🥰
Sağlık olsun her şey olur.
Teşekkür ederim
Ayaklarına terlik giy o zaman ağrı olmaz @laydbirdmira
@nordun_gadasi 😊🙏 doğru
Denediklerim arasında en rahatı Pamukkale diyebilirim. Fakat pekte sevmiyorum çünkü önümdeki koltuğunu eğebiliyor önüm daralıyor veya kendi masa alanımı rahatça kullanamıyorum. Başkalarının gürültü yapması özellikle bakım yapmayanların rahatsız edici kokuları vb.
Sevmiyorum.
Severim. Samsun güzel yer ya sahili özellikle
Evet güzel memleketim
Evet samsunluyum canım benim teşekkür ederim cumartesi çıkıyorum yola
Biraz var 2 yıl oldu gitmeyeli plakasını bile özledim gerisini sen anla
Evet canım benim kardeşim le 9 yıldır görüşmüyoruz üstelik
Sesli konuşuyoruz çoğunlukla
Sevmem
Ooo, Samsun yolculuğu süper! ❤️ Ben otobüs yolculuklarını baya seviyorum aslında. Hele böyle yolda müzik dinleyip manzaraları izlemek falan çok keyifli oluyor.
Sana şimdiden iyi yolculuklar, umarım çok güzel geçer! Yanına bol bol atıştırmalık almayı unutma! 😉
Cevap
112Cevap
Seviyorum evet. hayırlı yolculuklar 🙏
Teşekkür ederim canım 🙏
🙏🤗
artık sevmiyorum uzun geliyor yoruyor uçak ya da kendi aracımla yapıyorum
Uçaktan korkuyorum ya kemal sunal gibi
:))) ozaman işin zor
Sevilmez mi? Hele sigara, ter, p*k kokan doğal parfümü 😂
😂😂😂😂😂😂😂
Yanında Sevdiğin Olursa Evet Ama Olmayınca Pek Sıkıcı Oluyo
Kızımla gitcem
harika bi duygu
Arkadaş gibi gezecez memleket te
hayırlı yolculuklar dilerim kızınla
Teşekkür ederim 🙏🙏
rica ederim
Samsun'da cevizdibi kanyonu var efsane bir yer
https://youtube.com/shorts/jiE4HHFYMxo?si=G_z56iuzGjB4lO8pEn son Eskişehir'e tur gezisi otobüsüyle gitmiştim. Hayırlı yolculıklar dilerim. En güzel yerinden bir kare..
Çok severim uzun zamandır yapmadım aklıma girdi bak yinee 😅😌 İyi yolculuklar 🙏🏻🌸
Teşekkür ederim
geçenlerde İstanbul'a gittim geldim otobüsle. uzun zamandır gitmemiştim. iyi geldi. ama çok yoruldum bacaklarım oldu bir davul
hiç sevmem en nefret ettiğim yolculuk ṣeklidir. 1-2 hadi diyelim 5 saat yolculuk okey ama daha fazlası için otobuse binmem
Otobüste bu kızlar varsa tabi sevilir. Ama arkada durmadan ağlayan bebeklerin falan olduğu bir yolculuk çekilmiyor.
Yanliz olmamak şartı ile evet seviyorum uzun yolculuk bazen yorucu olsada insana iyi geliyo bazen hele gezmeye gidiyorsak
Samsunlumusun ben bodrumdan yeni döndüm 2 aya samsuna gideceğim qma temelli yerleşmeyi düşünüyorum atakum ❤️

Cook 7/24 yoldayım otobüs personeli olarak
Hiç sevmem en son 7 yıl önce binmiştim mecburiyetten😂
Bende 8 yıl önce bindim en son
Sevmem, sevilecek gibi değil. Keyfime rahatıma düşkünum benlik değil
Hayır. Uzun süredir de otobüs yolculuğu yapmıyorum
Yeni çıktım otobüs yolculuğundan o yüzden mümkünse almimm bir süre
Yolculuğu severim de otobüs yolculuklarını sevmem.
Evet severek yaptığım bir şey Rizeye kadar gittim İstanbul 'dan 💯
Çok yorucu oluyor
Ozel araç ya da uçak en iyisi
Uçak korkum var yaa özel araçta yok en iyisi otobüs fjjffj hizli tren djfjf
@buzlarkralicesi22 otobüste de zaman geçmiyor hanimefendi ya
Ama hızlı tren olabilir:)
Arac yoksa ben götürürüm gidecegin yere
Yok saol ben ailemle gidiyom ya
@buzlarkralicesi22 peki :) sen ne dersen o
Severim müzik ve karikatür dergileri eşliğinde
Severim.
Yine de tren ve uçak tercihim olurdu. :)
Seviyordum eskiden cok yapiyordum uzun zamandir rötardar sesi duymuyorum 😅
samsunu çok severim. senelerce yaşadım. ama otobüs yolculuğundan nefret eederimm
Otobuste zaman geçirmen için arkadaş olabilirim :D
Kızımlayım
Tamam işte sohbet edeceğim var
Evet ankaradan alanya yaptım uçak korkum var hiç binmedim o yüzden otobüs hizli tren tercihim beğeniyorum 9 saatte gidiyorum
Vayyy memleketime geliyosun hoş geliyosun pidesiz gitmeyesun😂😂
Benimde memleketim
Vayy hemşerim beee burada mi yaşıyosun burali mısın
Uygulamadan çıķmistım yoksa bi samsunlu bu kadar beklemez😂
Beklemem tabi
Hangi ilçedesin peki
Daha dün yaptım 450 km ve çekilmiyor ya sıkıcı kendi araban olsa iyi olabilir ama olmayınca pek iyi değil bence
Samsun güzel bir seçim olmuş ama şu sıra yanıyor buralar. Çok sıcak ve çok nemli nefes alınmıyor
Memleket Samsun olunca
Açık adres verim istersen
burada demim dimi😂😂
😂😂😂😂
Londra’dan Glasgow’a gitmiştim. Türkiye’deki gibi yorulmamıştım. Türkiye’de nedense daha yorucu. kısa mesafe bile. sevmem ama duruma göre kullanırım.
Yolculuğu seviyorum ama otobüs yolculuğu artık çok rahatsız etmeye başladı hiç konforlu değil birde uzun yolculuk iseeee offf
Evet seviyorum ama kesinlikle gündüz yolculuk yapmam gece yolculuk yaparım uyuyarak gitmeyi seviyorum
Bir kere yaptım 21 saat sürdü 1 ay sonra tekrar yapicaz şu an gerçekten ben nasıl 21 saat tekrardan dayanicam diye düşünüyorum
Seviyorum özellikle gece yolculuğunu ama yol tutuyor beni o yüzden çok zorlanıyorum. Size iyi yolculuklar diliyorum.
Hayır ya rahat edemiyorum en iyisi kendi arabamla yolculuk
seyahat harika çoğu zaman. hayat da cennette çok güzel ama mutlu olana...
Ahh keşke nerdee yapamıyorum ki ama severim yolculuğu otobüs tren gibi
Eskiden. bayılırdım şimdi bir saatlik yol bile gözümde büyüyor
Hiç sevmem. Hayatımda 1 defa uzun mesafe otobüs yolculuğu yaptım. Çarpılmış gibi oldum.
Sevmem özellikle valiz falan taşıyorsam daha da nefret ederim
Uzun yolculukları sevmiyorum popom ağırıyo oturmaktan
Kontrolü kendimde olmayan araç uçak bile olsa rahat değilim.
En son 15 sene önce otobüse binmiştim maalesef senelerdir hiç yolculuk yapamadım evden dışarı bile çıkamadım
Sevmiyorum sıkıcı geliyor şahsi arabamla veya uçakla seyahat ederim
Evet oturduğum muhitten yurt dışına otobüs kalkıyor tüm ege kıyılarını seyrede seyrede gidiyoruz.
Otobüs yolculuğunu severdim ama artık gına geldi bunaldım çekemiyorum, iyi yolculuklar
En son yaptığım rezaletti o yüzden artık sevmiyorum 😂😀
Hiç sevmem boy uzunluğundan dolayı rahat edemiyorum
Çok sevmiyorum çünkü yok bitmiyor. Araçla veya uçakla.
cahil ve yobaz toplumların ulaşım aracı... Tren hatları ne kadar gelişmişse ve hızlıysa o kadar gelişmiştir bir toplum. örnk japonya... saate 600km+ hızlı trenler.
Bı otobüsün fiyatı 30 milyon ve yolculuk edenleri bu şekilde asglma hakin yok ben 20 yilir otobüs de çalışıyorum ve insanları bu şekilde asagliyamsin burada kendini beğenmiş egolu cahil ve yobaz tek kişi var oda sen
yolda 400-500tl yesen 2k... 1300tl + 30dk içinde varmak nerede 14 saat yol çekip 2000tl sefil ve köpekçe yolculuk etmek nerede!
Sen uçakla gide bilirisin başkalarının fikrine saygı duymayı öğrenmelisin sen benle bı hafta takıl ben sana neler neler ogretirim
Tamam sen uçakla seyahat edebilrisin ben uçakla seyatah etmeyi sevmiyorum ki ünlü bı oyuncu ilk öndeki 4 sıra koltuğu kapatıp seyahat etigini bilirim benle sordum otobüs biletine verdiği parayla 5kisi uçağa binerdi uçak yolculuvunu sevmiyorum otobüsle gitmek hoşuma gidiyor ontaraf daki 4 sırayı aldım rahat etmek isteğim için dedi yani renkler ve zevkler tartışılmaz sen uçakla git ama insanları bu şekilde asglamaya hakin yok karşındakinin fikirleri ya da düşüncesi yanlış alabilir ama asaliyamasin sen benle bı hafta takıl bak nasıl saygıyı ogreniyosun
Gemi yolculugndan sonra en nefret ettgm ikinci otobüs yolculuğu
İyi yolculuklar diliyorum tüm ictenligimle 🙂
Teşekkür ederim
Evet, cam kenarı olsun lütfen
Öyle olacak
Pek sevmem mecbur kalınca biniyorum..
Bende mecburen arabayla gidiyorduk her zaman da bu sefer sadece kızımla gitcem o yüzden
Teşekkür ederim
Çok severim kulaklık ve güzel bir playlisr olduktan sonra tadına doyum olmaz hayırlı yolculuklar hayatım
Hiç sevmem Samsun’u. İnsanları çok kalitesiz.
Samsunda seni sevmiyor zaten kalite şehirle bağdaşmamalı heyerde var iyisi de kötüsüde
Çok severim çizim yapıp şarkı dinlemek uzun uzun dışarıyı izlemek çok iyi hissettiriyor
Ben direkt yol sevmiyorum boğuyor kdkdkdldpxşw
Cok severim ben de geçen sene gittim samsuna otobusle😇
Yolculuk çok uzun değilse severim yoksa sıkıcı oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?