Tatil & Seyahat Otobüs yolculuğunu seviyor musunuz? ćalvinkle1n Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 16 Ağustos 2022 Güncellemeler+1 yıl Hhbb Otobüs yolculuğunu seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Otobüs Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Geceyse severim 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl Pek tercih etmesem de acikcasi :) bugun yolculuga cikiyorum :) 1 2 Yorumla ćalvinkle1n +1 yıl Yolun açık olsun nereye gideceksin Affedilmeyen +1 yıl İzmir'e :)
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Sevmiyorum. Keşke otobüsler kalksa, ülkenin her yerine hızlı tren rayları döşense ve sadece tren yolculuğu olsa 1 0 Yorumla
Alstroemeria Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Seviyorum. Ben sadece otobüsle seyahat ederken hayal kurabiliyorsun. 1 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Evet ama gece yolculuğu hiç iyi değil. uyumak tam bir işkence bence 1 0 Yorumla
babyface06 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 30% +1 yıl Seviyorum ama gittiğim yerlerin eskisi gibi tadı yok. 1 0 Yorumla
emo_1907 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Evet seviyorum yolu izlemek aşırı keyif veriyor banaa.. 1 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 317 cevap paylaştı. 4 yil oldu yapmayali eskiden eglenceliydi ama simdi ayak kokusu taciz olaylarini duyali pek sicak gelmiyor 0 0 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl En son belki 20 yıl önce binmisimdir, sevmiyorum 1 2 Yorumla ćalvinkle1n +1 yıl Baya olmuş Yorumla Ahh_kalbim +1 yıl Yalnızlığı seviyorum 😉 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,8b cevap paylaştı. pek sevmem kendi aracımı tercih ediyorum 1 3 Yorumla ćalvinkle1n +1 yıl Herkesin aracı olmuyor maalesef Yorumla mesut_boztas +1 yıl Kendi fikrimi söylüyorum ama Yorumla ćalvinkle1n +1 yıl Peki teşekkür görüş için 😊 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Evtt 1 10 Yorumla ćalvinkle1n +1 yıl Benim profil resmimin aynısı Yorumla Derinhayel +1 yıl 😂🤣 Yorumla ćalvinkle1n +1 yıl Benden mi aldın kız 😂😂 Yorumla Derinhayel +1 yıl Evt hoşuma gitti kedi ben hayvanları severim değişik bı poz 🤗😂 Yorumla Derinhayel +1 yıl Bı tane konu vardı ya sen mi acmistin kedi resmi vardı çok beğenmiştim bende kullanabilir miyim diye izin vermişti o sen mıydın acaba ya unuttum ben dediklerimi senin dediklerini o konuyu bulamıyorum 😞 Yorumla ćalvinkle1n +1 yıl O kişi ben değilim canım Resmî çok beğendiysen kullanabilirsin ama bende çok beğendim resmî 😃 Yorumla Derinhayel +1 yıl Hımm tüh ya başka resimde gönderirim demişti kediyle ilgili 😞 bulamadım kişiyi konuyu😞 Yorumla Derinhayel +1 yıl İlk defa böyle kedi gördüm lolipop napim hoşuma gitti 😞😞 Yorumla ćalvinkle1n +1 yıl Sorun yok canım kullanabilirsin tabiki zaten pinterest den bulmuştum bu resmî Yorumla Derinhayel +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Somniatorr Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl sevmem 1 1 Yorumla ćalvinkle1n +1 yıl Neden Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl hayjr 1 2 Yorumla ćalvinkle1n +1 yıl Neden Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl neden seviyim Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 462 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Geceyse severim
Pek tercih etmesem de acikcasi :) bugun yolculuga cikiyorum :)
Yolun açık olsun nereye gideceksin
İzmir'e :)
Sevmiyorum. Keşke otobüsler kalksa, ülkenin her yerine hızlı tren rayları döşense ve sadece tren yolculuğu olsa
Seviyorum. Ben sadece otobüsle seyahat ederken hayal kurabiliyorsun.
Evet ama gece yolculuğu hiç iyi değil. uyumak tam bir işkence bence
Seviyorum ama gittiğim yerlerin eskisi gibi tadı yok.
Evet seviyorum yolu izlemek aşırı keyif veriyor banaa..
4 yil oldu yapmayali eskiden eglenceliydi ama simdi ayak kokusu taciz olaylarini duyali pek sicak gelmiyor
En son belki 20 yıl önce binmisimdir, sevmiyorum
Baya olmuş
Yalnızlığı seviyorum 😉
pek sevmem kendi aracımı tercih ediyorum
Herkesin aracı olmuyor maalesef
Kendi fikrimi söylüyorum ama
Peki teşekkür görüş için 😊
hayir nefret ederim..
Yaşlı veya çocuk olunca hiç çekemiyorum yahu
Evtt
Benim profil resmimin aynısı
😂🤣
Benden mi aldın kız 😂😂
Evt hoşuma gitti kedi ben hayvanları severim değişik bı poz 🤗😂
Bı tane konu vardı ya sen mi acmistin kedi resmi vardı çok beğenmiştim bende kullanabilir miyim diye izin vermişti o sen mıydın acaba ya unuttum ben dediklerimi senin dediklerini o konuyu bulamıyorum 😞
O kişi ben değilim canım
Resmî çok beğendiysen kullanabilirsin ama bende çok beğendim resmî 😃
Hımm tüh ya başka resimde gönderirim demişti kediyle ilgili 😞 bulamadım kişiyi konuyu😞
İlk defa böyle kedi gördüm lolipop napim hoşuma gitti 😞😞
Sorun yok canım kullanabilirsin tabiki zaten pinterest den bulmuştum bu resmî
Teşekkür ederim
sevmem
Neden
hayjr
Neden
neden seviyim
Hayır
Evet
Hayır sevmiyorum
hayır hiç sevmem