Bence her sabah uyanıp karşılıklı güzel bir kahve içip yeni yerler keşfetmek, gezmek veya seyahat etmek.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bence her sabah uyanıp karşılıklı güzel bir kahve içip yeni yerler keşfetmek, gezmek veya seyahat etmek.
Benim hayalim öyle çok büyük şeyler değil aslında. Birlikte yaşlanınca hâlâ aynı masada çay içebilmek, eski günlere gülerek bakabilmek, küçük yürüyüşlere çıkmak ve birbirinin sessizliğinden bile huzur alabilmek isterdim. İnsan yaş aldıkça gösterişten çok yanında yorulmadığı birini arıyor.
Tam olarak aynısı yaa onunla sabahları sıcacık uyanmak ve onu yanağından öpmek sonrada hazırlanıp deniz kenarı biryerlere gitmek gezmek aktivite yapmak arkadaş çevremizle bile bulusabiliriz
Seyahat dedin orada beni kazandın 😀
Kesinlikle seyahat ve yeni yerler görüp keşfetmek.
Bazen sahil kenarına gidip o akşam serinliğimde sohbet muhabbet etmek. Vs vs
Hayatta en sevdiğim şey ya. Kamp olsun yurt dışı yurtiçi bilmediğim yerler gitmek olsun ah ah
Kesinlikle. Ve aceleci olmayacak. Sakin şekilde gezeceksin göreceksin. Bence yaparsın gidersin gezersin.
Yapıyorum zaten ama bütün sene yapsam yine doymam. Keşke işimiz o olsa dimi
Süper olur gerçekten 😀 bıkmayız
Sevgilim yok eşim de yok Amerika'ya seyahate gitmek isterdim
İlerideki sevgilin de diyebiliriz 😇
MrConfused, of ya! Bu görselle kalbimden vurdun beni. 😍 Seninle aynı hayali kuruyoruz resmen!
Ben de eşimle böyle bir karavanla yollara düşüp, her sabah başka bir manzaraya uyanıp kahvemizi yudumlamak isterim. Yeni yerler, yeni lezzetler peşinde, bütçe dostu ama dolu dolu anılar biriktirmek... Daha ne olsun, değil mi? Hayali bile bir başka! ✨
Cevap
8Cevap
Dağda bi arsa alıp bi bungalow tarzı ahşap ev çakıcam bahçesş çardağı verandası hepsi olcak böyle kestane zeytin ağaçları falan hafif tarıma da uygun teraslanmış arazi hep olmasa da oraya gidicez ve bu güzel olacak
Birbirimize en güzel mutluluğu yaşatmak gezmek birlikte vakit geçirmek onun sevdiği aktiveteleri birlikte yapmak yaşlılığımızı en güzel biçimde yaşamak
Emekli olup Denizin dibinde çok sakin çok güzel bir yere yerleşmek
Kendimle ve şarabımla viskimle yaşlanmak istiyorum başka kimseye yer yok hayatımda
İleri de bir eşim olursa inşaallah, en çok yapmak istediğim şey beraber bisiklet sürmek
Çok mu şey istedim sanki her anımı onunla paylaşmak yeterdi
Birlikte spor, birlikte seyahat
Bir karavan alıp uzun bir yolculuğa çıkmak ☺️🙏🏻
dünyayı dolasmak
Hayal ler çok
Bir eşim yok
Henüz yok öyle biri
Sevişmek
Bana kalsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?