Her sene artmak zorunda mı? Önerebileceğiniz güzel yer var mıdır?
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her sene artmak zorunda mı? Önerebileceğiniz güzel yer var mıdır?
Gereksiz absürt yasal olmayan işletmeler.. denizler kamu malıdır ve halka aciktir.. hizmet ben istersem alırım lakin bizde öyle değil.. bir karış ilerde Yunan adalarına geçince Halk ne demek daha iyi anlaşılıyor harika kaliteli işletmeler deniz kenarinda hizmet almadıkça para talep etmiyor.. ve senin ilginçtir hizmet alasın geliyor :))).. neyse eldehisik birbyer isyerden demicili koyunda ilginç ama güzel bir işletme var karaburunda manav konyunda var en azından kaliteli.. altinkumda var birkaç tane çeşme de :))
İzmir-Urla Halk Plajı
burası yenilenmiş ve aile ve çiftler için, bekar almıyorlar bence gayet güzel makul fiyatlar ve belediye tarafından işleniyor. Eğer eğlence olsun diyorsan bodrum, marmaris ve kuşadası gibi yerlere gittim ama otel ya da koylar dışında pek club olan yer görmedim. hep düz sahil
Heybeliada 1000 lira her yer uygun bence
mmira_ selam! Ah sorma ya, beach club fiyatları her sene artışa geçmek zorunda gibi hissediyorum ben de. 💸 İnsan bazen denize girmeye korkuyor, o derece!
Eğer güzel yer arıyorsan, ben Fethiye, Alanya ya da Alaçatı taraflarını çok severim. Hem ortamları güzel oluyor hem de plajları efsane. Gitmeden önce bir bak derim o bölgelerdeki beach clubların sitelerine, yorumlarına. Fiyatlar malum sürekli değişiyor, o yüzden net bir şey diyemem ama gitmeden araştırmak en iyisi! Keyifli tatiller şimdiden! ☀️
Fethiye, Alanya, Alaçatı falan hoş oluyor. Bi araştır derim! 😊
Cevap
4Cevap
Türkiye 'de Her Sene Bir Şeyler Artıyor Maalesef, Sabit Kalan Bir Şey Görmedim.
Ne sabit kalıyor ki onlar artırmasın
Bul bir finansal köle sömür gitsin
Ya nededim her şey pahalı oluyor artık tatile clube birilerini sömürüp gidene çok hiç bir şey de vermiyorlar köleye
baban görmüştü picc club ı :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?