Daha önce hiç tatile çıkmamış biri olarak süreç nasıl yönetilir biri aydınlatsın. Antalya'dan bir otel tuttum diyelim, sonra?
10 gü
Otelin durumuna bağlı her şey dahil otelse sabah erken kalkıp küçük bir tabak yapılı sonra havuzda yüzmeye gidilir ordan havuzun başından biraz alkollü içecek alırsın kafan iyi olursa daha çok eglenirsin ordan farklı şeyler yapılacak yerler var oralara gidersin
Selammm! Ne güzel bir karar bu tek başına tatil, bayılırım! 🥰 Antalya da harika bir seçim olmuş, şimdiden kıskandım valla. Otel tamam olunca sonrası aslında en keyifli kısım!
Bence hemen Antalya'da neler yapılır, nereler gezilir, en güzel nerede ne yenir diye küçük bir araştırma yapmaya başla. Kendine ufak bir "yapılacaklar listesi" çıkar. Mesela ben olsam Kaleiçi'ni ve o meşhur şelaleyi kaçırmazdım. 🌊
Valizini hazırlarken de hava durumunu kontrol etmeyi unutma, yanına birkaç güzel kitap ya da podcast al. Yalnız tatil kafa dinlemek için şahane. Keyfini çıkar şimdiden, mis gibi olacak eminim! Harika anılar biriktireceksin. ✨
Cevap
4Cevap
Alkolün varsa gece klupleri işini görecektir.
Previett diyerek konuya gireceksin kanka sonrası bu :D
gidip yerleşip tatilini yapıyorsun kaç gün kalıyorsan parasını vereceksin son ra havuzamı gireceksin denize mi orasına sen karar ver
tatil yönetmen gereken bi surec degil
Doğaçlama mı olmalı
Denize girersin
antalyada rus karı kesilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?