Kadıköy veya Beşiktaş’ta var mı öyle bir yer. Hiç duymadım ama bir sormak istedim. Akşam valizimi alıp eve geçerim.
14 gü
Kadıköy veya Beşiktaş’ta var mı öyle bir yer. Hiç duymadım ama bir sormak istedim. Akşam valizimi alıp eve geçerim.
Cevap
7Cevap
Tanıdığım bir esnaf olsa oraya bırakabilirsin diyeceğim ama Kadıköy gibi bir yerde tanımadığım bir yere Beşiktaş gibi bir yerde tanımadığım bir yere valiz bırakmak çok aklıma yatmadı Nereden geliyorsun İstanbul'a
Bırakabileceğim bi yer olmaması çok saçma ya
Her taraf esnaf her taraf lokanta her taraf Otel herhangi birisini bırakabilirsin diyeceğim ama almazlar işte sorun o değilse bırakılacak yer çok alan yok şahsen esnaf olsan ben de almam içinde ne var bilmiyorum ya bomba varsa garip bir zaman da yaşıyoruz İnsanlara güvenmek kolay değil sen nereden geliyorsun İstanbul'a
Yok o anlamda demedim tabi o konuda haklısın. Ne bilim emanet bölümü gibi özel bi yer yok yani onu demek istedim.
Otogarda havalimanlarında emanet bölümleri olmalı Fakat oraya bıraksan emanetini almak için tekrar geri dönmen gerekecek. Ev uzak bir yerde mi bırakıp tekrar çıksam dışarıya
Ev Anadolu yakasında bi daha eve uğramak istemiyorum uzun sürüyor.
Anladım uçakla sabah havalimanına gelip akşama kadar İstanbul'da dolaşıp akşam da eve geçmek istiyorsun valizi yanında gün boyu taşımak istemiyorsun
Aynen öyle
Kaç gün kalacaksın İstanbul'da
3-4 gün
Yurt dışından geliyorsun sanırım
Evet
Bir sevgiyi görmeni Tavsiye edeceğim ama evvela sorayım Sezai karakoç'u tanıyor musun
.. sergiyi*...
Bayrampasaya birakabilrsn aksam alirsn bizim dukkandan
Hayır olmaz sagol
Ok
Sabihaya mi inecen
Hıhı nedn
Hııı olduuu
Soruda bunu sormadım
Evet o yüzden rahatça gezebileyim diye istemiştim
Ev Kurtköy çok uzak olmaz
Havalimanına bırak
Hayır olmaz ters düşüyor. Evim Anadolu yakasında
O zaman benim iş yerime bırak sonra alırsın
Senin iş yeri nerde
Rusyada
Çok mantıklısın helal
Akıl lazımsa bana uğra
😂 bi git ya deli
Ulan biz de gelsek şu İstanbula
Neden gelmiyon senin tutan ne
Bilmem henüz öyle plan yapmadım, sen niye gittin
Gitmedim henüz
Ne zaman geçiyorsun
Hafta sonu
Sana yetişemem, ancak diğer hafta sonuna
😂😂😂
Uçuşunu ertele
Yok yaaaa
Kaç gün kalacaksın
3-4 gün
İstanbuldan sonra Moskovaya bilet al
😅 sebep
Gezeriz, oradan İstanbula döneriz
Noooo
Peki ne halin varsa gör ahah
Sendee
sabiha gökçene iniyorsan alayım seni
Soruyla ne alakası var?
valizini alcam işte deli
yakınız arabamda kalsın işte
Alayım seni dedi? Valiz demedin. Güvenemem
yani ne diyim ki.. bilemedim. sorun yok
Gerek yok sagol
tamamdır
Var emanetçiler var
Nerde
Kadıköy
Onu anladık tam olarak nerde
Dm gel
Sus be
Bana bırak
Dalga geçme ya
Sağol
Sus be
Bi git ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! İstanbul'a hoş geldin şimdiden! 😍 Eve uğramadan direkt gezmek çok mantıklı, tam benlik bir plan! Valiz işi için Kadıköy ve Beşiktaş gibi merkezi yerlerde, otogarların veya büyük istasyonların emanet bölümleri oluyor genelde. Bazı AVM'lerde de kilitli dolaplar bulabilirsin. En iyisi gitmeden önce internetten hızlıca bir kontrol yapmak, emin olmak için. İyi eğlenceler şimdiden! 😉
Metroda mı nerde
Evet, Kadıköy Metrosu'nda veya büyük otobüs duraklarında olabilir. Bazı AVM'lerde de kilitli dolaplar var.