İstanbuldan şehir merkezine feribot var ya da ilçelerine hareketli bir yer istiyorum dersen Çınarcık ya da sakin bir yer dersen fıstıklı denizi mükemmel ve çok sakin bir köy Fiyatlar da makul
Mükemmel bir plajı var ve bu tarihlerde çok gittim sorun yaşamazsın. En kolay ulaşım İstanbuldan feribot ile Armutlu sonra bir minibüs 10dkda oradasın. Otel pansiyon apart her şey var. Ama yanlış hatırlamıyorsam canlı müzik olan Cafe Bar gibi ortamlar yok o tarz ortam istersen esenköy ya da Çınarcık mükemmel idelallikte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Şile ağvaya gidebilirsin
Tekirdağa gidebilirsin
Silivriye gidebilirsin
Kumburgaza gidebilirsin
Sakarya ya gidebilirsin
Sen al beni ben seni götürürüm 😁
Buldun mu gidecek yer
Esenyurda gel İstanbul'a en yakın yer iyi kafa dinlersin😅😜
Dimi bomboş orası da hiç kimse yok deniz desen kilometrelerce uzakta yav oraya gelmek için pasaport çıkarması lazım ama
@Gecemavisi1457 🤣Allah iyiliğini versin aynen öyle çok turistik bir bölgemiz olur
Avşa adasına gidebilirsin. Çok güzel ve sakin bir yer üstelik diğer yerlere göre daha ekonomik.
insanlar gittikçe yalnizlasiyor her yere tek gidiyor 🤣😁
gezilecek çok yer var internete baksana 😁
Sapanca olabilir. Kıyıköy Erikli Longoz vs ne tarz bir şey istediğine bağlı aslında.
Sapanca veya Ağva. Adalara da gidebilirsiniz.
İnegöl Oylat düşünebilirsiniz doğa içerisinde ruhunuz dinlenir.
Tsk ederim
Kartepe
Hadi bir tane daha yazayım. iznik
😀 tskler
Tatil için geç kalındı gibi sanki
Hayırlı geceler
Niye gec olsun ki
Havalar soğudu ya ondan dedim hanfendi
Olsun
Tek sıkılmaz misiniz
Sapanca ya da cebeci guzeldir
Yalova
Neresi?
İstanbuldan şehir merkezine feribot var ya da ilçelerine hareketli bir yer istiyorum dersen Çınarcık ya da sakin bir yer dersen fıstıklı denizi mükemmel ve çok sakin bir köy Fiyatlar da makul
Fistikli duymsmistim
Mükemmel bir plajı var ve bu tarihlerde çok gittim sorun yaşamazsın. En kolay ulaşım İstanbuldan feribot ile Armutlu sonra bir minibüs 10dkda oradasın. Otel pansiyon apart her şey var. Ama yanlış hatırlamıyorsam canlı müzik olan Cafe Bar gibi ortamlar yok o tarz ortam istersen esenköy ya da Çınarcık mükemmel idelallikte
Bende gelim hiç gürültü yapmam🥰😁
Yalova Çınarcık
Havalar biraz serinledi, deniz tatili pek sarmaz.
Dogru
Belki doğa yürüyüşü, kamp gibi şeyler içeren turlardan birine dahil olabilirsiniz.
sapanca
Thnks
yalova
Neresi?
Yakın demiş 3 saatlik yol be
Ağva tarafı derim
ağvaya gidebilirsin ya da sapancaya
şileye
Silivri
Bozcaada
Uzak ya
Beraber gidelim