İmkanın olsa nereye tatile gitmek isterdin? Avrupa'yı mı keşfetmek isterdin yoksa Türkiye'de kalıp görmediğin yerlere gitmek mi isterdin?

İmkanın olsa nereye tatile gitmek isterdin? Avrupa'yı mı keşfetmek isterdin yoksa Türkiye'de kalıp görmediğin yerlere gitmek mi isterdin?

Türkiye tatilini seviyorum. Görmediğim şehirleri görmek, tarihi yapısını incelemek, meşhur tatlarını yemek hoşuma gidiyor. Ama arada yurtdışına gidip farklı milletlerin tarihini görmek de ilgi çekici olabiliyor.
türkiye’de tatil artık eskisi kadar huzurlu değil. ekonomi insanın sırtına yük bindiriyor. en basitinden bir sahil kasabasına gitmek bile cebinden büyük paralar çıkmasına sebep oluyor şu an ki ekonomide. ama yurt dışı tatili ise ilk bakışta pahalı görünse de, türkiye’deki fiyatlarla kıyaslandığında daha mantıklı. ve üstelik ödediğin paranın karşılığını düzen, hizmet ve huzur olarak alıyorsun. şu an ki ekonomi de türkiye'de tatil yapmak bence çok mantıksız. yurt dışı tatili net.
Türkiye'ye tatil gittikte yurt dışı kaldı 😂😂
Selam! Ah bu ne zor soru ya, ikisini de o kadar çok seviyorum ki! 🥰
Türkiye'de hala keşfedecek o kadar güzel köşemiz var ki, içim gider onları düşününce. Ama sırf yeni bir kültürü deneyimlemek için, galiba Avrupa'da daha gitmediğim bir şehre göz kırpardım. Portekiz falan listemde üst sıralarda şu an! 😉
Cevap
20Cevap
İkisi de. Ama ülkemizin her yeri cennet gerçekten. Hayranlık verici manzaralar var. Ayrıca Artvinim İsviçreye bin basar 🤭🤭
Yurt dışı tatili.
Önce Türkiye'de görmediğim 60'tan fazla ili gezerdim. Bunları tamamladıktan sonra Avrupa'yı gezerdim.
Türkiye tatilini secerdim bizim ülkemizin her yeri cennet misali şehir şehir gezmek görmek isterdim
Bir ispanya tatili iyi olur ama trde deniz kum güneş, doğu anadolu turu, karadeniz turlarına da açığım
Yurt dışı tatili tabi. Aklımı peynir ekmekle yemedim.
yurt dışı da görmek isterim ama vatanımı karış karış gezmek yaşamak isterim 🥰
Yurt dışı Maldivlere gidicem 30 dan sonra. Önce yapmam gerekenler var.
Önce Türkiye'yi Keşfeder Daha Sonrasın'da Avrupa'ya Açılırdım.
yurt dışı tatili olarak türkiye'ye gitmek isterim😅🤪
Türkiye 🇹🇷 abim misal Amerika’ya gitti ve o bile Türkiye candır diyor
Önce türkiyeyi tercih ederdim karadeniz ve ege tarafları
Doğu karadenize gitmedim oraları görmek isterim
Fark etmez, gezip görmediğim güzel bir yer olsa yeter.
Türkiye'de bir yere tatile gidelim de, yurt dışı olmasa da olur. 😅
Yurtdışına çok gittim tamam güzel eyvallah da ben Türkiye de daha mutluyum
avrupayı keşfettim, filipinler ve japonya ya gitmek istiyorum TR tatili şu an benim için fazla gereksiz aynı parayla yurtdışında tatil yapabiliyorum
Yurt içi tatilcisiyim ben
Suriyeye bi tur atıladabilir🤔
her ikisi de olabilir
Türkiye tatili🇹🇷
Türkiye tatili 🩵
Türkiye iyidir candır
Türkiye tatili her zaman 💕
Önce Türkiye sonra yurt dışı
elimin altında olan yerler sonra.
Yurt dışı
yurt dışı
Yurt dışı ✨🥂