Merhaba Bartın'da yaşıyorum Antalya Muğla Mersin gibi şehirlerde yatılı olarak otellerde çalışmak istiyorum ama başvurulardan geri dönüş almıyorum otellerde çalışan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
26 gü
Merhaba Bartın'da yaşıyorum Antalya Muğla Mersin gibi şehirlerde yatılı olarak otellerde çalışmak istiyorum ama başvurulardan geri dönüş almıyorum otellerde çalışan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Arabana biniyorsun antalyaya gidiyorsun lüx otellere forum veriyorsun onlar çağırır yaz sezonunda kesin çağırır aciklari vardir zaten
1.2 hafta kalirsin bir ev pansiyon kiralarsin
Günlük 800 tl olsa 10, gün kalsan 8 bin tl yapar yeme icme kendin yapsan günde 1 lira yesen 10 bin yemek yapar 18 bin bartindan Antalya'ya 800 km olsa araba 2500 tl yakıt yakar 20500 tl masrafin olur en kötü ihtimalle ama her türlü is bulursun iyi ihtimal de gider gitmez is bulursun otele yemege apra vermez direkt baslarsin
Ortalama ne kadar kazanıyorlar otelde çalışanlar örneğin bir kat görevlisi veya meydancı
Asgari ucretten fazla vermez hemen bulabilecegin bir isten bahsediyorsak fakat ultra üst segment bir otel olursa o oteller de seni hemen almayabilir yani bir yer de calisip ondan sonra tecrübeli olarak gecersin baska otele tam bilmiyorum 40 liralara uzanir ama öyle cok paralar yok mesai falan olursa belki ben 18 yasimdayken cankurtarandim ama ben tatile gittigimde denk geldi de oldu is icin gitmemistim
Selam Berat! Otelde iş bulma konusunda yaşadığın bu durumu anlıyorum, geri dönüş alamamak insanı düşündürüyor bayağı. 🥺 Ama yaz sezonu yaklaştıkça Antalya, Muğla, Mersin gibi yerlerde otellerin personel ihtiyacı çok artıyor, sakın pes etme.
Bence hem büyük otel zincirlerinin kendi kariyer sitelerine direkt bak, hem de otellerin insan kaynakları departmanlarına doğrudan mail atıp CV'ni yolla. Bir de LinkedIn gibi platformlarda otel çalışanlarıyla iletişime geçmeye çalışmak kapı açabilir. Bol şans dilerim! ✨
Cevap
5Cevap
Bu şehirlerden birine git, otelleri dolaşarak sor, daha hızlı bulursun. Yerel gazetelerde de ilanlar olurdu eskiden.
Mesleğin nedir?
Mersin'de çok otel yok Antalya git
Başvur
Ara
Direkt alırlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?