Yaşım 20 ne yapacağımi şaşırdım diyorum polis olayim birde düşerim doğu gibi bir yerde orda yaşanmaz ya. Kafayı yerim ben. Öyle pkk vs beni kesinlikle korkutmuyor. Sadece rahat bir şehir istiyorum. Diyorum Muğla ya mi gitsem otelde iş bulabilir miyim? Kimi diyor iyi para kazanılıyor bahşiş vs vs var. Turizm otelcilik de okumayı düşünüyorum. Bir yandan da diyordum polis ol her ay maaşın yatsın devlet işi sonuçta kafam karışık âmk
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Otellerde genel manada asgari veya bi tık üstü veriliyor. Ama pozisyona bağlı olarak değişir. Meydancı temizlikçi animasyoncu gibi işlerde 40 bine kadar çıkıyor. Mutfakta daha da yüksek. Ama komi veya garsonluk diyorsan asgariden az biraz yüksek alırsın. Otelde çalışmak için antalya dışında uygun bir yer olduğunu da düşünmüyorum örneğin muğladaki otelcilik yıkık bir halde maaşları yüksek ancak hayatın aşırı kısıtlı. Bir kere gittim iş görüşmesine aynı gün reddettim. Otel kocaman, çalışanlar yamuk yumuk, lojman otelin baya uzağında otele ait servisle gidip gelirsin, lojman askeriye gibi en yakın market 1.5 km ötedeki migros. Yani demek istediğim otellerde maaş düşük ancak düşük maasa en cekilebilir yer neresiyse oraya gidin. Yoksa iş patlar saçma sapan hayattan tekmeyi yemiş şefler müdürler var çok tartışırsınız. İyi işler dilerim.
Polislik pek kolay bir şey değil ama olabilirsen ne ala şanslısın ya da torpillisin demektir 😛
Polislik de sadece 250 tyt puanı beni zorlar. Parkur vs fiziki yeterlilik tam bende
Günlük 120 tl alırsın ama tüm gün ayakta gezeceksin. Yatacak yer ve yemek idare eder.
Maaşlı iş bulamaz miyim
Hayır
Neden bu kadar eminsin
Her sene çalışıyorum ben
Nerede
Otellerde animatörlük yapıyorum. Turistlerin çocuklarıyla ilgileniyorum miniclubta ve bazen barmenlik bazen bulaşıkçılık değişiyor. Animatörlüğün gündeliği dediğimden biraz daha yüksek ama dil bilmek şart. Genellikle antalya da iş yaparım çünkü arıyorlar beni artık tanıyorlar ama eskiden çok araştırırdım iş muğla aydın her yere gittim tatil beldesi her yerde çalıştım nevşehirde de capadocia gezi rehberliği yaptım.
Ben düşünüyorum turizm otelcilik okuyup açıktan ikinci yılı da zorunlu staj var. Giderim bakarım iş tecrübem olur. Peki gerçekten iyi para kazanma şansım var mı? Bahşiş vs vs veriyorlar mi kimi diyor bahşiş falan filan işte para biriktirmek için güzel iş.
Ne yapacağım şaşırdım ya
Bahşiş işi var ama arap müşteriler veriyor diğerlerinin cebinde akrep var. Her zaman yağlı müşteri çıkmaz. Kalacak yer ve yemek otelden olduğu için sen sadece giyecek giysine para harcıyorsun ve güzel görünmen şart! Müşterinin önüne bakımlı çıkmalısın. Sadece bunlara para harcıyorsun. Zaten akşama kadar ayakların şişiyor iş çıkışında biz bir arada kokoreç yemeye gidebiliyoruz bir de gece denizde yüzüyoruz. Bu arada otelin denizine girmemiz yasak o yüzden halk plajına gidiyoruz. Bu yüzden gerçekten paran cebinde kalıyor ve birikiyor. Hemen hemen hiç harcamıyorsun ki orada.
Of supermis. Çalışsam mi acaba. Ben birde spor yapmayı çok seven biriyim ( vücut geliştirme) bu hobime zaman ayirayim yeter bana. Giyinimime , kendime bakarim hafif kirli sakal sorun olur mu? Vücut gayet fit. Kafam karışık ne yapsam acaba. Peki bu mesleği uzun müddet yapabilir miyim ileriye dönük meslek mi
Yaparsın canım en son kendini kıbrısta kart dağıtan beyaz saçlı cool orta yaş abiler gibi bulabilirsin bu meslekte
Anlamadım dediğini ya 😀
Sen bilmiyorsun bizim sektörde çok havalı insanlar var. Sektöre girersen görürsün.
Konuşabilir miyiz