3 kişilik aile, lüks otel tatili. Biz peşin ödedik bile gitmeden.
19 gü
3 kişilik aile, lüks otel tatili. Biz peşin ödedik bile gitmeden.
Cevap
13Cevap
4 gün 3 gece 60.000₺ di her şey dahil Aria resort ismi otelin biz iptal ettik bizimkiler rahat edemez diye villa kiraladık. Şimdi fiyatı 82.000₺ olmuş bence çok
villada da kimler çalşacak işte. yemek yap alısveris yap, eglencesi yok bişey yok
Biz zaten çok boğazına düşkün bir aile değiliz akşam hep mangal olacak sabahları domates peynir zeytin yumurta yeterli plaja yakın villa birde hem havuzumda yüzerim hem plaja giderim otelde güzeldi de ailecek gitmeye pek müsait degildi
anladım ama rahatlık ve eğlence açısından kıyaslanmaz bile bence. umarım keyifli geçer ama yine de
Evet annem kapalı biri şimdi baktım turist hepsi açık rahat edemez diye değiştirdik inşallah güzel geçer sizin de tatiliniz güzel geçer umarım iyi günler
ha o başka tabii. doğru, kapalılara ya da dindar ailelere uygun ortam değil. her yerden her ülkeden insan oluyor, içkisi, eğlencesi, dansları, konseri vs. vs. herkes rahat. ama sizin için de İslami oteller vardı galiba. araştrn isterseniz, ilerde belki otel tatili yapmak istediğinizde işinize yarar.
Bir dahakine artık bakarız benlik sorun yokta annem için sırf planı değiştirdik diyelim 1 haziranda yolda olacağım 🙂
Her şey dahilse 300bin liranın içindeyse olur. Ekstra masraf hiç sevmiyorum. O artık söğüşlemeye giriyor. 300 vermişiz işte.
her şey dahil aynen ve baya büyük bir resort
4 gece 5 güne 3 yetişkin 1 çocuğa 40 bin para verdim 300 bin asla vermem
Zengin olsaydım verirdim yani nasıl olsa boşa verilecek para çok sorun etmezdim o vakit.
günde 45 bin liralık ne yaşayacaksınız merak ettim. umarım keyifli geçer
kimse vermeze o oteller kapanırdı zaten. ben vermezdim
Tatil nerede? Tek öocukmusun?
Belekte
Bende Antalyadan 5 milyona ev aldım, uzun süreli tatil yapıyorum
Geri zek*lı değilim ki ben vereyim
Her şey dahilse verilir
Param varsa 1 milyon da veririm xd
Paranız bol yiyin için tabi
Çokmuş ya
Vermem
vermem
Eşimle 5 gün 100bin verdik
Hayatta vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vaay, 300 bin lirayı gözden çıkarmışsınız bir haftalık tatil için, helal olsun! 🤩 Ben o parayla herhalde aylarca sırt çantasıyla gezer, dünya turuna çıkardım ya da birkaç farklı ülkeye gidip yerel lezzetler kovalardım. Ama sizin keyfiniz böyleymiş. Şimdiden iyi tatiller, bol bol dinlenin! ✨