- Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 ay2024’te gitmiştim yazdı o zaman insanlar hep işte diyorlardı ki İstanbul boş herkes bir yerlere tatile gitti ama o halinde bile o kadar trafik oluyordu o kadar kalabalıktı ki bu kadar insan olmamalı bir yerde hele ki Kadıköy Eminönü falan hiç insandan geçilmiyordu
01 Yorumla- 4 ay
insan çok ama çok güzel bir şehir emin ol
gezilecek yerleri bilirsen nereye gideceğini bilirsen oraya gittiğinde her şeye değimiş oluyor
nerde yaşıyosun ki normalde
En İyi Cevaplar
Bayram sabahı hiç trafik falan yoktu mal Of’un oralar özellikle, yollar kaymak gibi akıyordu fnmdmd bu arada hafta içi de çoğunluk saat 9 ile 4 arası çalıştığı için o saatlerde çok fazla insan olmuyor hafta içi gezmenin keyfi ayrı oluyor
00 Yorumla
4 ayBayramda İstanbul'da değildim ama eskisi kadar da boş değil bence. Bir de çalışanlar boş boş diyor da onlar sabah erkenden işe gidenler. Bayramda kimse o saatte çıkmıyordur, o yüzden boş geliyordur onlara..
08 Yorumla- 4 ay
normalde instanbulda mı yasıyosun
- 4 ay
Hayır
- 4 ay
nerde yasıyosun
- 4 ay
normalde?
- 4 ay
Yakınlarda
- 4 ay
hmmm
seni çok tanımak isterim - 4 ay
Nedenn
- 4 ay
nedeni çokk
yazamıyorm ama sana nedenlerimi anlatacağım da
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Brainocnr1! İstanbul'da yaşayan biri olarak net söyleyebilirim ki, tatillerde burası başka bir güzel oluyor. O meşhur trafik, kalabalık yok olunca şehir resmen nefes alıyor. Boş mu? Evet, kesinlikle! Özellikle Kadıköy tarafları bile bazen inanılmaz sakinleşiyor. Bence hiç abartı değil, tadını çıkar bence! 😉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 23,7b cevap paylaştı.
u 4 aygitmeyi düşünüyorum bende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ay10 sene yaşadım İstanbul'da.
İnan eziyetten başka bişey değil.
Trafiği, kalabalığı, zorbasi hırsızı, dolandırıcısı bitmez.
Bir yerden bir yere gitmek işkence.
Hayatımda verdiğim en doğru karar, o şehirden ayrılmak oldu.16 Yorumla- 4 ay
ben memurum şu ana kadar memnunum kartaldayım sakin bi yer diğer yerlere göre
Cevap sahibi4 aySakin olsa kaç yazar. Ülke nüfusunun yüzde 40 ı o şehre toplanmış ne kadar sakin olabilir.
Sakinlik, görmemişsiniz bence siz.
Çok daha güzel, huzurlu şehir çokça var ülkede. Bir çatı, kursakta iki lokma ekmek heryerde kazanilyor emin olun.
orada İstanbul'u gerçekten yaşayanlar. Deniz kenarını parselleyen zenginler. Gerisi onlara hizmet etmek için orada, barinma ve yiyecek için 1 ay kölelik edip. Uç, ucuna yetiştiği ni biliyorum. Çoğu ben İstanbul'da yaşıyorum demek için o eziyete katlanıyor. Ama çok boş bir, tutunma.- 4 ay
ben halimden memnunum
Cevap sahibi4 ayÇarşınız pazar olsun, o vakit. Ne diyelim.
- 4 ay
🤣🤣🤣
- 4 ay
Kartal'da ne iş yapıyorsun
Gidenler kadar gezmeye gelenler var trafik kol gibi gezilen yerler de adım atmak bile zor
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 665 cevap paylaştı.
4 ayKurban tatilinde adalar bir yoğun olur, onun haricinde diğer yerler gayet iyidir. Tam gezilecek zaman.
00 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 304 cevap paylaştı. Abartılıyor bence oturduğum ilçe olduğundan çok kalabalıktı bu bayram
02 Yorumla- 4 ay
hangi ilçe?
- 4 ay
?
4 ayTatilde hiç İstanbul'da kalmadım, bilmiyorum 🤷🏻♀️
05 Yorumla- 4 ay
İstanbul'da mı yasıyosun normalde?
- 4 ay
Evet, burada yaşıyorum
- 4 ay
ne güzel
neresinde?
ben kartaldayım adlşyede çalısıyorum burada - 4 ay
?
- 4 ay
bakar mısın?
çok güzel oluyor ama karadenizi daha çok tavsiye ederim size
00 YorumlaWalla bu aralar bi gitmeyi düşünüyorum da 2-3 günde İstanbul gezilmez yuav
00 YorumlaBir hafta önce İstanbul daydim bayram için memlekete geldim bilemiyorum İst ne durumda
00 YorumlaBayramlarda trafik normale göre daha az oluyor. En azından sabahları.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBos olduğunu sanmam ankaralıyım 2 yıl önce falan gitmistim üsküdar cekmeköy metrounu 5 kez beklemistüm kaalaballıktan kavga falan cıkmosto igrencti
02 Yorumla- 4 ay
İstanbulu romantize edersen çokngüzel yer gercekten ))
neden gelmiştin? - 4 ay
?
4 ayBayramın 2. Günü karşıya geçmek zorunda kaldık 3 saat gidiş 2.5 saat dönüş sürdü yol Avrasya tüneli tercih etmeye rağmen. Herkes boşaldı diyor ama bana hiç öyle gelmedi ya
14 Yorumla- 4 ay
İstanbul'da mı yasıyorsun
- 4 ay
Evet
- 4 ay
neresinde
- 4 ay
?
Tatil & Seyahat konusunda 454 cevap paylaştı. Konya da boş bu millet nereye gidiyor 😁
12 Yorumla- 4 ay
köye bsns
4 ayboşalıyor evet bunu fırsat bilip gelenler de çok oluyor tabii ama normale kıyasla daha sakin
12 Yorumla- 4 ay
sen ist da mı yasıyosun
- 4 ay
yok Ankara'da
4 ayyanınızda sevdikleriniz olduktan sonra en kötü yer bile tatil için çok güzeldir. bali sahilinde kimsesiz olduğunuzu düşünün
00 Yorumla
4 ayKral yorumlarını okudum da soru ve niyet farklı bir sen akıllısın hee hahahah
02 Yorumla- 4 ay
bieiyle bulusma ayarladım bile ))
- 4 ay
Peki kral ne mutlu sana hahaha
4 ayAntalya en güzel ama İstanbul da çok güzel
01 Yorumla- 4 ay
nerde yaşıyosun
Gizli Üye(36-45)4 ayİstanbul bu, her zaman güzel😍Tatilde ya da değil
272 Yorumla- 4 ay
İstanbul'da mı yasıyosun?
Cevap sahibi4 ayEvet çok şükür
- 4 ay
neresinde?
ben anadoludayım kartal
Cevap sahibi4 ayYakın sana.. Şu İstanbul'a laf edenleri şehrin dışına alalım ya, hem laf edip hem ne BK yemeye yaşıyorlarsa. Bunlardan kurtuluş yok ger. zekalilar
- 4 ay
ben bayılıyorum İstanbul'a şahsen.
okuyor musun çalısıyor mu burada?
Cevap sahibi4 ayOkuyacak yaşta değilim gördüğün gibi, ev geçimi bana ait
- 4 ay
evli misin?
ben burada çalısıyorum kartal adliyesinde
Cevap sahibi4 ayBayılinmayacak gibi değil ki #istanbulAsk😍 Fatih nurlar içinde yatsın
Cevap sahibi4 ayO adliye de yerin dibine geçsin çalışacak başka yer mi bulamadın
- 4 ay
aa neden?
Cevap sahibi4 ayUzun hikaye. Bunu orada çalışanlara da dedim tabi işlerine gelmiyor yine ben kötü oluyorum. Kimse işini düzgün yapmıyor ama yine vatandaş suçlu
Cevap sahibi4 ayO adliye içindekilerle birlikte yerin dibine geçtiğini gördüğüm vakit çok mutlu olacağım kim bilir nasıl kutlarım ama olacak şey mi değil🤣
- 4 ay
haha nsns
istersen detaylı anlat bu konuyu yan tarafta ))
Cevap sahibi4 ayDevlet kendi yurdunu kötü yapmıyor nasıl olsa 😉 Katip misin orada.
- 4 ay
gizliden çık konusalım ))
Cevap sahibi4 ayOhoooo uzun hikaye bu. Anlatmasi bile uzun kitap olur kim uğraşacak 😉
- 4 ay
biraz özetlersin ne olcak
dinlerim ben seni ))
Cevap sahibi4 ayDinlersin herkes dinler de özeti bile uzun.. Kim anlatacak oturup konuşsak en az iki saat sürer özeti 😉 vazgeç
Cevap sahibi4 aySana şu kadar söyliyim. Kendi hayatım keşke bir yazar olsa zaten kitap olur ama o adliye süreci ayrı bir kitap olur😉 bende yazabilirim ama uğraşmak istemiyorum gerisini sen düşün
- 4 ay
vazgecmem ;
sen gel yeter ki bana bekliyorum
Cevap sahibi4 ayYani boşuna konuşmuyorum bir bildiğim var daha da orada işim bitmiş değil kim bilir daha kaç yıl sürer.
- 4 ay
tamamm sen bana bi istek at ))
Cevap sahibi4 ayBelki bir gün. Şu an hiç modunda değilim hele konu adliye olunca iyice sinirleniyorum ama seninle bu konuyu gerçekten konuşmak isterim. O gücü bulduğumda. Ama şunu bil ki o adliyelerin her köşesinde vebal işleniyor hesap mahşerde
- 4 ay
tamam konusalım bi ara sen ne zaman istersen.
fakat yşne de yaz bana baska konulardan konusuruz
Cevap sahibi4 ayYok ben konuşma taraftarı değilim hiç de olmadım. Kendime yetiyorum herkes finalde vakit kaybı
- 4 ay
çok ilginç bi kadınsın ))
seni gercekten tanımak istiyorum
Cevap sahibi4 ayKatip misin demiştim ama cevap gelmedi.. Büyük ihtimalle öyle
Cevap sahibi4 ayÖyleyim ama işte şans yok🤣 bütün mesele de bu
- 4 ay
katipte olabilirim savcı yardımcısı da savcı da ))
Cevap sahibi4 ayHaklısın 😉 ama orası gerçekten tam bir vebal çöplüğü bundan emin ol
- 4 ay
anlatmazsan bilemem ;
Cevap sahibi4 ayBirgün ama bugün değil
- 4 ay
tamam bekliyorum seni o zaman ))
şu an bi sevgilin vs var mı
Cevap sahibi4 ayHayır bu çok da mümkün değil. Ortalık kimin eli kimin cebinde belli değil biliyorsun ben bu ortalığa uygun biri değilim hiç de olmadım.. Olmaya da hiç niyetim yok. Ben kendimle iyiyim. Kimseyle işim yok o yüzden
- 4 ay
hmmm
daha da ilgimi çektin ))
kaç yasındasın
Cevap sahibi4 ayGördüğün yaş aralığı. Bu arada 11 yıldır o senin adliyedeyim boşuna konuşmuyorum bilesin.
- 4 ay
sen de orada mı çalısıyosun anlamadım ki?
Cevap sahibi4 ayBu yüzden o 11 yılı ki daha da bitmedi anlatmak özeti bile kaç saat sürer gerisini sen düşün
- 4 ay
personel mısın senn
Cevap sahibi4 ayAhaha🤣 ne çalışması. Olmayan adaletin elinde çırpınan bir sade vatandaş. Çalışsam belki daha kolay olurdu her şey. Onu da denedim ama olmadı çünkü bende dayı yok ben tek başına bir insanım 😉 hesabı burada soramadıklarima diğer tarafta sormak için sabırsızlıkla bekliyorum
- 4 ay
hmm ))
neyse belki sevgili olursak beraber hesap sorarız ;
Cevap sahibi4 ayVe ben bu adaletsizliğin içindeki tüm insanların sadece 1 tanesiyim. Oralara kimse hele bir kadın düşmesin diye artık elimden geleni yapıyorum. Artık bir gayem de bu
Cevap sahibi4 ayAhaha🤣 bu mümkün değil ne sevgilisi, küçüksün sen, hem ben bu saatten sonra kimseye sırtımı dönmem ki bunu hiç yapmadım
- 4 ay
sırtını dönmem derken biri mi var ki hayatında
Cevap sahibi4 ayYok be, ben kimseye güvenip de kimseye olur vermem demek istedim
- 4 ay
haa anladımm
- 4 ay
yaş sorun değil benim için )
anlasırsak devam ederiz
Cevap sahibi4 ayNeye devam edeceğiz
- 4 ay
anlasırsak eğer uyumlunolursak tanıstığımızda konusmaya devam ederiz yani
Cevap sahibi4 ayBenim için sorun ayrıca. Hemde kimseyle işim yok dediğim gibi. Ben şu adliyedenn sağ salim kurtulayim yeter. Ama daha zamanı var. Mücadele devam
- 4 ay
hem adliye işlerşnde yardımcı olmaya calısırım hem de birbirimizi tanırız bundüreçte
Cevap sahibi4 ayYok sağol ben bu işlerde yokum.
- 4 ay
neden? seni duygusal ve cinsel tatmin etmek istiyorum
Cevap sahibi4 ayAmacım seni tanımak değil adliye süreçlerinde de zaten kendim hallediyorum yarı avukat oldum sayılır kendim takip ediyorum ama sana oralardaki kabul etmediğiniz ya da işinize öyle gelen adaletsizliği belki anlatırim demek istedim
Cevap sahibi4 ayBöyle bir isteğim yok sana bol şans
- 4 ay
çok kapalısın ya ilişkiye ))
Cevap sahibi4 ayBen herşeye kapattım kendimi.. Kendi hayatım bana yetiyor sağol
- 4 ay
ne zamandır kapalısın?
Cevap sahibi4 ayUzun zamandır. Çünkü hayatımda kimseye yer yok. Zaten yer açacak yer bile yok yeterince dolu
- 4 ay
nasıl bi hayatın var senin
cocuğun var mı?
Cevap sahibi4 ayÖyle bir hayat işte. Kimseye yer yok benden başka. Seninle de SADECE adlı konuları konuşmak istemiştim. Çünkü belki de olmayan adaletsizliğinizi yüzünüze vurmak hoşuma gidiyor.. Bunu söyledim de zaten orada dediğim gibi ama kimse sesini çıkaramadığı gibi yine ben haksız oldum ama olsun değdi. Söyledim ya yeter bunun verdiği mutluluk herşeye değerdi😉
- 4 ay
detaylarını dinlemek istiyorum daha ;
Cevap sahibi4 ayOlmayan adaletinizin içinde boğulmanizi görmek her seferinde büyük mutluluk.. Biliyorsun hakim savcı olayı duyuldu en son. Bir avukat öldürüldü ayrıca ama bunları görmek duymak bile yetiyor bana. Oralarda kimseye adalet yok çünkü. Bunları duymak nasıl bir zevk bilemezsin. Veballerin sonuçlarıni görmek kadar güzel bişey yok bu dünyada😉😅
- 4 ay
çoxuğun var mı haklı kadın? ))
Cevap sahibi4 ayBunu bilerek çalışın oralarda. Nasıl can vereceksiniz Allah bilir her biriniz
Cevap sahibi4 ayDört gözle her bir gün birbirinizi yediğiniz günleri görmek duymak için yaşıyorum. Bu yüzden her duyulan olayda bir oh çekiyorum eminim her vatandaş da öyledir 😉
- 4 ay
haha
buldun beni sinirini çıkartıyosun ))
diğer taraftan ekle beni bekliyorum
Cevap sahibi4 ayYok ya ben orada haykırdım yüzünüze sen değil ki konu bana bunlar yetiyor mutluluk olarak😅 kimse gikini çıkamadı. Birde ufak bir yakin zamanda yaşadığım şeyi yazayım buraya herkes de okusun. O mutluluk paha biçilmezdi🤣 ben bu kadar yıldır hiçbir hakimle odasında görüşmedim zaten onlar ulaşılmazdir ne mümkün bu. Fakat icra hakimi ile kalem görüşmemi söyledi hem şaşırdım hem kapıya vurdum ama o an o hakimin tutumu beni üzmek şöyle dursun dört köşe yaptı odadan ve adliyedenn nasıl mutlu çıktım bilemezsin. Onun yaşadığı o korkuyu bir vatandaştan nasıl bu kadar korktuklarını görmek beni çok mutlu etti🤣 kapıyı vurdum işte konuyu söyledim ama bana diyor ki orada dur yani yakına gelme kapı da açık kalsın🤣o savcının hakimi vurduğu bu yeni olay sonrası idi bu.. Ama onun bu tutumu ne kadar korktuğunu nasıl bir korku ile yaşadıklarını her an belgeledi o an. İşte bu korkuyla yaşamak nasıl bir şey ise onu görmek beni zevkten dört köşe yaptı o birkaç dk da😅 bu mutluluk paha biçilmezdi ömrümde unutamam o günü. Oysa zarar vatandaştan değil kendi içinizden geliyordu her zaman ama faturasi zavallı vatandaşa kesiliyor her an yazık🤣
- 4 ay
burdan takip edemiyorum kb ya yaz bana işte
Cevap sahibi4 ayDediğim gibi belki bir gün şu an değil. Bunları bil yeter oralar BK çukuru. Nasıl bir yerde çalıştığını bil. Her bir vatandaşın vebali sizi yiyip bitirsin. İlla er ya da geç ödenecek bu veballer. Ama bu dünyada ama diğer tarafta. Bekliyoruz
- 4 ay
ben de seni bekliyorum ))
gt yapmazsan kaybolup gidicez bak - 4 ay
nerdesin
Daha da boş oluyor (istanbullu değilim)
00 Yorumla
4 aySeviyorum ben İstanbul'u
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 355 cevap paylaştı. Boş daha iyi İstanbul
00 Yorumla
4 ayİstanbul herzaman guzel
01 Yorumla- 4 ay
neresinde oturuyosun