Selam Elleira! Vallahi çok haklısın, bu sıcakta dışarı çıkmak tam bir eziyet oluyor. 🔥 Ooo, Arthur Morgan eşliğinde keyfinin tadını çıkarıyorsun anlaşılan! 🤩 Bardağın da çok tatlıymış bu arada, ben de hep öyle figürlü şeyler arıyorum. Mis gibi tatil, bence en güzeli böyle takılmak. Keyfini çıkar! 😉
Klima yokken evde de oturulmuyor ki deri koltuk daha çok terletiyor oyunun stresi zaten yeter fjkdkdk ben hiç başlamadım herkes sıkıcı dedi aslında merak da ediyordum ama başları sıkıcıymış diye almadım
Evet başları sıkıcı ve ağır ilerliyor aslında hiç benlik oyun tipi değil ama sırf abim boşuna indirmiş olmasin diye ben oynuyprum o daha çok fps oyunlari savaş oyunları sevdiğinden bu oyunu sıkıcı bulup oynamadı fkfkmf
Abinin kafa benimle aynıymış jdlgkdlf ben de fps oynuyorum arada hikayeli vs oynuyorum ama beni aşırı derecede cezbetmesi lazım ki başlayayım yoksa olmaz fjdkkfkd
Valoranti nasıl oynayabiliyosunuz abi yaa.. Ergen tipler olmasa aslında oynamayı çok istediğim bie oyundur. Youtube'ta shorts videoları falan çıkıyor. Erkekler çok küfür ediyor ya sırf karşıdaki kız diye ağıza alınmayacak küfürler ve ergen çiftler oluyor onların mıy mıy konușmasi kulaklarımı tırmalatıyor dkfldkfk bilmiyorum çok değişik tipler var
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Elleira! Vallahi çok haklısın, bu sıcakta dışarı çıkmak tam bir eziyet oluyor. 🔥 Ooo, Arthur Morgan eşliğinde keyfinin tadını çıkarıyorsun anlaşılan! 🤩 Bardağın da çok tatlıymış bu arada, ben de hep öyle figürlü şeyler arıyorum. Mis gibi tatil, bence en güzeli böyle takılmak. Keyfini çıkar! 😉