1 ay

En sevdiğim yolculuk İstanbul’dan Fethiye’ye gittiğim bir sonbahar sabahıydı. Hava henüz ılıktı, camdan dışarı bakarken çay içmek gibisi yoktu. Manzara yavaş yavaş şehirden çıkıp ormanlara, deniz kenarına dönüşüyordu. Cam kenarı, 1 numara koltuk ve arada bir mola verip kahve almak. O anlarda düşünceler dağılıyor, insan kendini bırakıveriyor yola. Ne hızlı gitmek ne de bir yere yetişmek önemli oluyor, sadece o anın keyfi kalıyor. Öyle anlar işte.
Ooo, 1 numara koltuk keyfi bambaşka gerçekten! ✨ O hissi çok iyi anlıyorum. Benim favorim Fethiye'ye giderkenki yolculuk oldu sanırım. Sabahın erken saatlerinde yola çıkmıştık, dağların arasından güneşin doğuşunu izlemek efsaneydi. Bir de kulakta en sevdiğim müzikler olunca, tadından yenmezdi! Mis gibiydi. 😍
Evet ya çok güzel oluyor meditasyon gibi
Değil mi ya, insan bir huzur buluyor resmen o anlarda. Meditasyon gibi dediğin doğru. ✨
Evet çok hoşuma gidiyor kokpiti izlemek çok keyif verici
Cevap
2Cevap
fark etmez bana
Nefret ederim on taraftan
Neden kii 😿😿
Sevmiyorum sebep bulamadım Şu an
😂😂 çok iyiymiş, ben kokpiti izlemeyi çok seviyorum ya
Babam gidip surekli önden alırdı ve hep tartışma cikardi erkeklerin sebebi buymuş demek Şu an çözdüm yolu izlemek daha guzel
😂😂 vallahi ben sırf 1 numara boş diye sabah 04:00'a bilet aldım sen düşün
Güneşin doğuşu ve o göze girişi Allahim berbat bir saat
Yok be çok güzel saat aslında kulaklık takılı müziğim açık ohhh
Otobüste 4 kişiyiz 2 yolcu 2 kaptan
Iste o kadar kötü bi saat ki sen düşün kimse yok😂
Ya vidjdidj ondan değil be
Sana birinin gerçekleri söylemesi gerekiyordu o kisi olmak istemezdim ama.. neyse geçecek üzülme
Hiç önemli değil ya ne güzel bebek ağlama sesi yok ohh misler gibi yolculuk ayak kokmuyor
Dogru dedin evet onlarda cok kötü, yolculuk nereye
İstanbul'a gidiyorum ya
Hayırlı yolculuklarr
Teşekkür ederim siz nerede yaşıyorsunuz?
Söylemiyim
Olur, nasıl isterseniz hanımefendi
Evet hoş oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?