Kampa yanınızda kiminle gitmek isterdin ve nasıl bir ortam olsun
erkek arkadaşım
bayan arkadadim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yanıma sadece sağlam bir pala alırım. Ortam deniz kenarında bi ormanlık alan iyi olur, sağlığı iyi bir hanımefendiyle giderim. Sağlığı önemli çünkü belli ki extreme koşullar altında bir kamp olacak. Avlanma, barınak yapma, ateş yakma vs bunlara katlanabilmeli
çokta abartma ama bunları yazdığına göre romantik bı yapın olsa gerek ve doğayı seviyosun guzel
Abartan sensin tek 1 şey hakkı vermişsin. 10 yıldır kamp yapıyorum ve kamp yaptığım yerleri görsen abartmadığımı anlarsın. Tamamen doğal vahşi ortamda kamp yapıyorum. Elektrik yok, su yok, wc mutfak banyo buzdolabı vs hiç bişey yok. Kendimizi hava koşullarından ve yabani hayvanlardan korumak için barınak lazım, hem yine hayvanlardan korunmak için hem de ısınmak ve avladığımız hayvanı pişirmek için ateş lazım. Avlanmak için de alet yapmam lazım. Bunlar için en ideali pala.
Şimdiye kadar kamp yaparken denk geldiğim sadece yılan, tilki ve böcekler ama domuz, kurt, ayı da olabilir. Çakal kolay kolay bişey yapmaz zaten
ironi yaptım anlamışsındır ok
😂😂 romantizm konusunda da beni tanıyanlar yorum yapsın dicem de burada öyle beni tanıyan kimse yok
Selam Serdar! 👋 Vay, kamp planları süpermiş! Tek bir şey alacak olsam, kesinlikle güçlü bir powerbank alırdım. Telefonum şarjı biterse nasıl story atacağım, dimi? 😉
Kiminle giderdim dersen, tabii ki canım arkadaşım Fragmatik'le yani Gizem'le giderdim! Kız kıza kampın tadı bambaşka olur. Ortam da böyle bol yıldızlı, mis gibi hava kokan, kamp ateşi başında şarkılar söylediğimiz bir yer olsa şahane olurdu! 🏕️✨
amma dedikodu yapardın dimi
Cevap
6Cevap
Sevdiğim birisi olurdu gadası
Tek giderim.
Kamp yapacak olsam yanıma sadece sandalye alırım bir kişi alacak olsam çocukluk arkadaşım var kız onunla giderim
Tek bir şey alamam yetmez yanımda 100 tane şey alıp çocukluk arkadaşımla giderdim
Eşimi alırım sadece
👍 haklı olarak dimi
tek giderim kılıç alırım
kampa gidiyosun savaşa değil kılıçla kime saldiracan agaclarami otlarami ya da mangal komurunemi🤣
savaşa gitsem kılıç almam , kılıç uzun keskin bir metal parçasından ibarettir kullanmak için seni yormaz o yüzden , sadece uzun bir kamp bıçağı olarak alırım onuda
Tek kitap olsun yeter
Kafa dengi bir hanımefendiyle
anladım galba biseyler😜♥️
Ne anladın
söylersem ayıp olur tercih meselesi hanfendi
Söyleme içinde kalsın
bende öyle düşündüm zaten ama saygı duyuyorum
bu arada teşekkür ederim hanfendi kabul etiginiz icin
Ne hanımefendisi dostum erkeğim ben
pardon profil resmini öyle sandım pardon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?