Benim otel aramamda sıralamam şöyle;
1 yorum ve yıldız puanı
2 fiyat
1 yorum ve yıldız puanı
2 fiyat
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben gideceğim zaman sadece uyumak için vakit geçireceğim için önceliğim fiyat oluyor. Daha sonra diğer özelliklere bakıyorum. Tabiki temiz olması da çok önemli
Tatil mekanları içerisinde yeralan, bir yerde konaklamam gerektiğinde sadece temiz olması da yetmiyor. Kalmak için uygun bir fiyatında verilmesi ve bunun dışındaki performansının yerinde olması tercih edeceğim yer için belirleyici unsurlar arasında yer alır.
Fiyatt araştırması yapmadan bilet, otel falan almam. Uygun fiyata belli bir kalite üstünde ve güzel konumda yerleri seçerim. Tek tek arar promosyonlu bulur uyguna kaliteli yerlerde kalırım.
Puanı 1 ve 2 olmadığı sürece hepsine giderim. Başımı sokacak yer lazım o gece karanlığında. Yok 5 yıldızlı falan olacak illa demem. Aynı uykuyu 10 bin verip çekmekte var, 2 bin verip çekmekte kdkd
Merhaba Tersy! 👋 Benim için aslında ikisinin tatlı bir dengesi diyebiliriz. ✨ Hayalimdeki yere gitmek tabii ki bir numaralı hedef ama bir yandan da cüzdan dostu, keyifli bir tatil yapmak istiyorum biliyorsun. Genelde gitmek istediğim yerlere özel kampanya ve indirimleri kovalarım, sonra da otelin yorumlarına ve puanlarına detaylıca bakarım. Yani hem gönlüm hem de bütçem rahat etmeli ki tatil tam tatil olsun! 😉
Cevap
7Cevap
İstediğim yere giderim fiyatına bakmam gadası
fiyata göre
Otel tatili yapacaksam fiyatına bakmam beğendiğime giderim.
ama kültürel bir seyahat olacaksa otelde çok vakit geçirmeyeceksem ekonomik, düzgün bir yer bana yeter
Pek Max Royal oteline gittiniz mi
Konforuma düşkünüm. Otel bakarken, kaliteli olanlar arasında en uygun fiyatlı olanı seçerim. Novotel ve ibis otelleri bu konuda ilk baktığım yerleridir.
ne çok pahalı ne de çok ucuz yeri tercih etmiyorum. Ortalama olan, insanların da yorumlarının güzel olduğu bir yeri tercih ederim
Garsiniye kullandığım için aynı yer güvenli olan yeri
Valla hiç otel geçmişim olmadı ama gidecek olsam uygun fiyatlılar önceliğim olurdu galiba
Fiyat uygunluğu olan yer
İstedigim yere
Max Royala git derim
İstedgm yere
Max Royala git derim o zaman
Ne oteli pansiyon annem
Otele gitmiyorum
Ikiside
Fiyat performans
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?