Bir gece otelde kalmamız gerekiyor ilk buluşmamız otellere bakıyorum suit tarzı da var ama karar veremedim. Nasıl bir tercih olmalı uygun fiyatlı olarak. Rahat olur mu otel
2 ay
Cevap
9Cevap
Evli değilseniz otel izin vermez apart tercih et
Normal oda seçebilirsiniz uygun olur suid pahalıdır
Uygun fiyattan ziyade kaliteli bir yer baksin paraya kıysın kafan rahat olur
Pompa olacaksa otellerde pek izin vermiyorlar buna
ilk defa duydum neye dayanarak
Denendi yani 2 ayrı oda tutmanı istiyorlar. Evlilik cüzdanı olmadan 2 kişi aynı odada kalamaz. Ancak gündüz misafir gibi belki kısa süre gidersin belki. Ama gece aynı odada kalamazsın. . İstiyorlar ki 2 oda kirala. Ancak biri diğerinin odasına gece gizlice girsin. Geceliğine 6000 tl ödedim otele ama gece aynı odada kalamazsın Ancak küçük apart oteller var ondada her yer kamera dolu sizi çekmek için
Ben bu yüzden arabada yapıyorum böyle şeyleri
Otelden otele göre değişir o ama küçük otellerde belki öyle bi yasak olması lazım Türkiye'de tüm otellerde yasaklanması için
Kimi daha çok para verirsen göz ardı edilir ama. Çogu yer gece polis kontrolü olunca ahlak masası oteller başı ağrımasın diye almazlar. Yani bana gecen sene 2 kişi için. 1 gece ye 12 bin sadece oda parası istediler kusura bakmasın kimse için değmez
arabada rahat olmaz gibi ikimizde de var araba ama bilmiyorum evde tutulmaz hayatta rahat edemem günlük evde en rahatı otel kalıyo ama o da pahalı bi de böyle ahlak masası falan bilmiyodum fuhuş için oluyo ama iki yetişkin insana kim müdahale edebilir ki öyle bi yasa olması lazım bunun için en kötü online randevu alıp otele gidince kapıda hayır gece birlikte kalamazsınız diyemezler bence öyle bi açıklama yok çünkü belki arkadaşım yani. ama bilemiyorum
Geçen sene 13 sene önceki nişanlım ile gittim. Buluşmak için. Dediğim gibi kapıda kimlik isterler. Ve. 1 kadın bir erkek. Evlilik cüzdanı yoksa asla almazlar aynı odaya benden demesi. Yani istersen gitmeden ara otele karar ver numarasını ara otelin. Sor. Sana diyecekleri belli düzenli olarak polisler onların kayıt defterlerini kontrol ederler. Araba geniş ise. Bilmem ben çokça kez arabada yapıyorum ancak. Tanıdık birinden ev kiralamak lazım yoksa otel işi unut derim
Teşekkür ederim.
Ricaederim yani oteli ara gitmeden sor. Ama cevap belli. Ancak günlük kiralık ev kiralarsın onlarda daha uygun. Ama onlardan da kamera olayı olabilir bu yüzden dikkat ben hiç riske girmem. Araba tercihim dir her zaman yani çoknç rahat edemezsin Ama sorunda yaşatmaz. Yani. Oteller para göze dolandırıcılık diyorum ya 12 bin tl istedi 2 oda tutacak mışım dedim kalsın 1 odada kız kaldı ben arabada.
ama oluyosa iki ayrı oda tutup gece yanına gelebilir sonra sabah odasına dönebilir o da iki katı fiyat 6 bin desen iki kişi iki oda 12 bin. ya da şey olur oteli tutarım bi gece akşam odaya gelir misafir olarak kalmadan çıkabilir kimliğine bile gerek yok öyle ama bilmiyorum. Otel dışında sıkıntı rahatlık açısından
Onlarda onu istiyorum 2 oda yut 2 katı para öde. . Bizden sorumluluk çıksın diye ama oda kaydına evli olmayan 2 farklı cinsiyeti almazlar ben gidince ilk onu sordum hatta bu konuda tartışma bile çıkardım adam polisi arayacağım diye diretince bende mecburen sadece kız için otel tuttum. Ben genelde kızın evinde ya da kendş aile evimde boşsa yaparım onun dışında araba varsa sahiller😃😃 dağ başında odamıza buramıza dikenler bata bata. ya da arabayı böyle şehir merkezi dışında sakin bir yere çekip aracın camlarını içerden bez örtü ile kapatırım aracın klima açık çalışırken o şekilde zaman geçiririm. Genelde rahat olmasa da kafamın rahat etmesi lazım hem kızın hem benim sıkıntı yaşamamak için
Genelde arka koltukta iyi oluyor. Hacbeck arabada arka koltuklar öne yatarak bagajı da kullanabilirsin. Ama sedan araçta geniş olur ama oldugu kadar
sedan var ikimizde de benimki cam filmli ondan da ceza yicem yakında ayrı konu😄
Film çok koyu değilse yemezsin benim yanlar açık ama arka cam 2 kat film çekili. Ön cama bez çekiyorum pike tarzı kumaş var olur ozaman. Zifiri karanlık oluyor 😃😃filmden ceza yemezsin korkma. Asıl film içerde çekiliyor. Bilmem Ben kilolu olmama rağmen takside sıkıntı yaşamadım bazen kızın evinde odada yaptığımızda sürekli gerilim dakikaları yaşadık araba daha iyi
suit otelde güzel bi gece düşünüp sormuştum arabaya kaldık
sen olmasan kapıda kalıcaktık ama söyledin iyi ki
Yani deneyim olunca biliyor insan. Yani ancak günlük kiralık evler var onları kiralarsan olabilir. Ama onlarda biliyor ki. orada. Pompa var😃😃 gizli kamera olayı oluyor. Bilmiyorum ben 13 sene sonra eski nişanlım ile gittik görüştüm ama. Otel yüzünden o iş yattı Yani
Otel sıkıntı ya. Ev tutsanıza
Normal suit oteller iyi
Şehir nere kanka tavsiye verim
Suit oteller iyi olur
Kral dairesi
Ramadaya gittttt
Bölge olarak neresi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam, ilk buluşma + otel kısmı biraz riskli bence, oradan başlayayım. 🙂 Eğer ille de kalmanız gerekiyorsa, önce konfor ve güvenlik kısmına bak derim, romantiklik sonra gelir.
Butik, temiz yorumlu, merkezi bir otel daha mantıklı. Çok süit kasmaya da gerek yok, fiyat şişiyor. Yorumlara mutlaka bak, “gürültü, pislik, güvenlik” yazıyorsa uzak dur. Rahatlık, güvenden geliyor, odanın jakuzi olmasından değil. 😄